למה שלא תלך על ARB ? לטרנו הנו
למה שלא תלך על ARB ? לטרנו הנוסע גם על כביש (או יותר ננכון גם על שטח) זה עלול להוות סיכון !!! אני מקווה שאתה מודע לזה...שהאישה לא תעלה על האוטו, ולא הילדים...אפילו המכונאי עלול לפגוע ולהפגע בנסיעה של מטרים ספורים ! אתה יודע מה המשמעות של נעילה קבועה ? לי יש...אבל אני על ג''יפ, אבל אין סיכוי שאף אחד יקבל סיבוב על האוטו...לא למכולת ולא לרחוב המקביל ! עוד 200 ירוקים, וחיים שקטים יותר לך ולמשפחתך... אגב, אם אתה הוא הנוסע היחיד, וכשתמכור את הרכב תסביר היטב או לפחות תחזור למצב הקודם - יאללה קנה. אבל שוב (מצטער שאני נודניק) לדעתי טרנו הוא אוטו יומיומי לכן זוהי דעתי.
יכול להיות מאוד שאני טועה, אבל
יכול להיות מאוד שאני טועה, אבל זכור לי שדובר בעבר על הדיפרנציל האחורי בטראנו כמוגבל החלקה ובגלל בלתי אפשרי להתאים לו נעילה אוטומטית,אני פותר את עצמי מכול אחריות על התוכן של ההודעה הזאת כי אני פשוט לא מדבר מידע אלא מזכרון עמום.
הדטרויט מגיע עם כל הקייס ולכן
הדטרויט מגיע עם כל הקייס ולכן אין בעיה להחליף איתו את הלימיטד סליפ בטרנו. אם היית מדבר, גיא, על התקנת לוקרייט או אי זי שמסתמכות על הקייס המקורי של הרכב אז היית צודק ואכן היתה בעייה. אגב, גם אישתי נוהגת על הג''יפ שלי כפול הנעילות האוטומטיות, יש לה בעייה עם הג''יפ אבל היא קשורה לדברים אחרים לא לנעילות. אבי נהג בג''יפ בכיף וגם אחי ובקיצור כל מי שבא לו בלי להתרגש מעניין הנעילה האוטומטית האחורית ו/או הקדמית. חנן-ג''יפולוג
יש בעיה נוספת, ותקנו אותי אם א
יש בעיה נוספת, ותקנו אותי אם אני טועה. הטראנו לא משווק בארה''ב - האם מיוצרת נעילה לסרן של טראנו בכלל.
בהחלט
בהחלט
הטרנו משווק אולי כפורד ??? ככה
הטרנו משווק אולי כפורד ??? ככה אני לפחות ראיתי אותו כשראיתי גם שאין פג''ארו קינג בעולם (אבל לנו - הישראלים עשו במיוחד) אלא יש משהו אותו דבר רק שמו הוא שוגון... בכל אופן רכב (לא JEEP לדורותיו וצורותיו) המסתובב 90\\% מחייו בעיר - אסור לו (לדעתי) להיות נעול 100\\% תמיד ! - לא טרנו, לא טרופר, לא דיסקו, לא פרדו ולא פג''ארו . נקודה. ושוב זוהי דעתי האישית...כי מתי שהוא יעלה על האוטו מישהו ללא מוכנות מוקדמת, יתן מכת גז בסיבוב וישמע בוווווווום ! או שנשבר משהו, או שהוא הסתבסב במקום ומישהו נכנס בו ואז, אז נשבר מישהו... דבר אחרון - גיא ?
חיפשתי את הטראנו באתרים של ניס
חיפשתי את הטראנו באתרים של ניסן ופורד ארה''''ב ולא הצלחתי למצוא. לא זכור לי שפורד משווקים דגמים של ניסן בשמות שלהם. יש שיתוף פעולה בין פורד למזדה (שבבעלותם היום). הדגם היחיד שמקביל לטראנו מבחינת גודל הוא ה-Xterra
http://www.nissandriven.com/menu_nf.html
http://www.ford.com/servlet/ecmcs/ford/index.jsp?SECTION=ourVehicles&LEVEL2=suvs
אני חושב שהוא נקרא מווריק (או
אני חושב שהוא נקרא מווריק (או משהו דומה או לא או מה אכפת לי אם אני טועה, כל עוד השם שלי מופעי למטה נכון :-)
אכן כן זאביק, זהו הפורד מאוורי
אכן כן זאביק, זהו הפורד מאווריק.
חנן תודה על ההבהרה, לא שמתי לב
חנן תודה על ההבהרה, לא שמתי לב שהוא התכוון לדטרויט, דבר שני השם הוא צחי.