פורומים

- שטח 4x4

שיפורים לסונומה

12 בפברואר 2001 ב 00:54 3 תגובות 1629 צפיות josseph1
שלום לכולם יש בירשותי סונומה בנזין 4*4 תיתפלאו אבל יש לה הגה אוטומטי כל פעם שהיא רואה תחנת דלק היא אוטומטית פונה ימינה עכשיו ברצינות הגורילה הזאת נוסעת 1 ל 3 שאלתי היא אם אפשר לעשות משהו בנושא? והאים יש טעם בלחפש שיפורים והגבהות לדבר הזה?והאים זה ביכלל חוקי במיבחן הטסט נ.ב שמתי כננת מקדימה ומאחור ,כן,כן השקעתי בה הייתי במוסך יו.אם.איי אחרי בדיקה וכיול של הרכב אמרו לי שהרכב צריך לאכול כך ביגלל שהוא יותר מסיבי מהסונומה הרגילה האם זה נכון? מצפה לתשובה ועכשיו באמת שאלה אחרונה ,האם אפשר לצאת עם הרכב הזה לטיולי שטח ואם מישהו מימכם יש לו איזה שהו מושג לגבי עבירות הכלי תודה
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 12 בפברואר 2001 ב 01:15

אהלן בחו''''ל(בעיקר ארצות הב

אהלן בחו''''ל(בעיקר ארצות הברית) יש שוק ענק של שיפורים לטנדרים האמרקנים, הכל מהגבהות ,שיפורי מנוע,יחסי העברה ואפילו שינוי מבנה והנחת סרן חי מקדימה בארץ קיימות חלק מהאפשרויות האלו(וכמובן שכמו תמיד המחיר הזול ביותר שתוכל להשיג לך תמצא בOFF-ROAD.CO.IL שאני אחד מבעליו יש לציין) לגבי המנוע זה לא נשמע סביר שככה הוא אמור להיות בצורתו הטבעית אם אני לא טועה מדובר בוורטק V6 הוא לא אמור להיות כזה בזבזני אני מאמין שמערכת הצתה משופרת,פילטר פתוח ,פלגים אכותים יותר ישפרו את המצב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אסף ר 12 בפברואר 2001 ב 05:52

שלום לכולם אני מכיר את הסונומ

שלום לכולם אני מכיר את הסונומה וגם את הסיירה (בעיקר), ולא הגיוני שזו צריכת הדלק. בסיירה שאני נסעתי היה מנוע 5.7 בנזין וצריכת הדלק הייתה 1 : 4.5 , לרכב היו הגבהות וצמיגי שטח מה שכן זכור לי לגבי הרכב זה שבמשך חודשיים הוא ''''זלל'''' דלק ולאחר בדיקה מעמיקה נתגלה שהמזגן עבד כל הזמן והחוט שמחבר את המדחס למזגן היה מנותק, מה שמנע מלהרגיש אותו עובד. שווה בדיקה. בקיצור בהמה אמיתית רק שים לב לפילטרים, שמנים, תוספים למנוע, וכו''.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. CJBIG 12 בפברואר 2001 ב 19:54

שלום למתענינים כתשובה לשאלתך

שלום למתענינים כתשובה לשאלתך לגבי תיצרוכת הדלק 1- צריכת הדלק קשורה באופן ישיר למצב המנוע ולתחזוקתו יש ליבדוק מרכיבים אלו לפני קביעה גורפת לגבי הצריכה . 2-הדבר הפשוט ביותר לביצוע הינו בדיקה של 4 גאזים , זו מיתבצעת במוסכים בעלי מיכשור מתאים , הבדיקה מנתחת את 4 מרכיבי הגז הניפלט מאגזוז הרכב , בעיקבות הנתונים המיתקבלים ניתן לדעת את איכות שריפת הדלק ונצילותו ואת כמות המזהמים הניפלטים לאויר . 3-המלצה - בחדרה ישנו מוסך UMI הניקרא א.צ.אוטומטיק , חברה מיקצועים ביותר עם כל הציוד הנידרש ליקבוע ולטפל בכל הבעיות הקשורות בריכבי UMI.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול