פורומים

- שטח 4x4

בעיה מכאנית!!!

12 בפברואר 2001 ב 16:47 6 תגובות 437 צפיות אורח/ת
ובכן שלום ידידי ושאלתי להיום היא: כאשר אני עומד עם הרכב בניוטראל ומסובב את ההגה הוא משמיעה רעשים מוזרים ככול שנותנים יותר גז אז יותר קשה לסובב את ההגה (מדובר בהגה כוח) מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה תודה מראש שלכם ברק
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 12 בפברואר 2001 ב 15:05

יכולים להיות מספר סיבות משאבה

יכולים להיות מספר סיבות משאבה שמאבדת לחץ שסתומים בתיבת ההגה לא תקנים ואולי רק בועות אוויר במערכת אני היתי מתחיל בניקוי יסודי של כל המערכת (במיוחד הצינורות) בדיקה שאין דליפות ואז הכנסת שמן חדש לא לשכוח לחכות עשר דקות עם מנוע דלוק בלי להזיז את ההגה כדי שכל בועות האויר יצאו ואז לנסות אם זה לא יעזור צריך להתחיל לבודד קומפוננטות בדיקת המשאבה והתיבה. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 בפברואר 2001 ב 16:24

מוני האם הסיבה יכולה להיות פשו

מוני האם הסיבה יכולה להיות פשוט מחסור בשמן?????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 12 בפברואר 2001 ב 17:00

בהחלט, וזה יכול להיות גם רצועה

בהחלט, וזה יכול להיות גם רצועה שמחליקה. חנן-ג''יפולוג jeepolog  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 13 בפברואר 2001 ב 07:16

בהחלט כדאי לבדוק את השמן וחוזק

בהחלט כדאי לבדוק את השמן וחוזק הרצועה בכל מקרה אני ממליץ לך על החלפת שמן. ככלל אצבע אם אין לך כלים מיוחדים חוזק הרצועה נמדד כך מצא את החלק החופשי הארוך ביותר של הרצועה זהו האזור התחתון בין הפולי של המשאבה למנוע. הצב עליו סרגל. לחץ בחוזקה על הרצועה אם אני לא טועה בלחץ של 10 פאונד פיט אבל היות ואין לך דרך למדוד זאת פשוט לחץ בחוזקה. הרצועה צריכה לרדת לא יותר מחצי אינץ. אגב בדוק גם את הרצועה שאין בה סדקים. אם היא ישנה כדאי להחליף (עלות של 25 שח)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 13 בפברואר 2001 ב 07:54

פאונד פיט זו יחידת מומנט , לא

פאונד פיט זו יחידת מומנט , לא יחידת כוח. האם התכוונת לפאונד? חנן-ג''יפולוג jeepolog  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 13 בפברואר 2001 ב 08:03

יתכן וזה היה PSI בכל מקרה נית

יתכן וזה היה PSI בכל מקרה ניתן להמיר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול