12 בפברואר 2001 ב 17:04 7 תגובות 692 צפיות אורח/ת
שלום שמי אסי ML270 אני נכה צה"ל בכסה גלגלים ואני מתלבט אם לקנות את ה קינג הארוך או .את הכסא אני ישים על מיתקן על הגג .אני בן 27 נשואי עם ילדה קטנה .אני לא מתכוון לקחת יותר מידי סיכונים עם הגי'פ אבל לים, שבילים אני בהחלט ילך .(אני מתכוון למגן כל רכב שאקנה ברמה הכי גבוהה שאפשר .בברכה אסי ביטון
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 12 בפברואר 2001 ב 16:01

אכן, התלבטות קשה. שני הדגמים מ

אכן, התלבטות קשה. שני הדגמים מתאימים מאוד לדרישות שציינת - נסיעות סטח רגועות וטיולי משפחות. הקינג מרווח ושימושי יותר מהמרצדס, המרצדס איכותי יותר. שניהן נהנים ממנועים מתקדמים ומערכות מתלים נוחות ביותר בכביש ובנסיעת שבילים. המרצדס מעט צפוף כשרוצים לטייל ארבעה אנשים + ציוד. לקינג אפשרות למיגון תחתון מלא שיגן עליו מפני פגיעות, אבל לא הייתי יורד עם שניהם מהשביל המהודק. בקיצור - שניהם בחירה טובה לדעתי, תעשה את החישוב שלך, תבדוק מה נוח לך יותר כנכה - לעלות ולרדת מהרכב, התקנה של גגון כסא הגלגלים וכו'' ותחליט.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 12 בפברואר 2001 ב 18:08

ולמה לא טויוטה פראדו

ולמה לא טויוטה פראדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גדי מאיר 12 בפברואר 2001 ב 19:10

צביקה בר, כבעל בפראדו אי אפשר

צביקה בר, כבעל בפראדו אי אפשר להאשים אותי שאני לא מחזיק מהאוטו הזה. לדעתי מרמת הדרישות שאסי ציין מהאוטו שלו, הקינג יהיה שימושי ועדיף. למי שלא מתכוון לנסוע מעבר לשפת הים וקצת שבילים אין צורך ברכב כמו הפראדו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 12 בפברואר 2001 ב 20:31

אם סחירות הרכב אינה בראש מעיינ

אם סחירות הרכב אינה בראש מעייניך ואינך חושש מהיבואן, הייתי מעדיף את הדיסקברי החדש, הוא עולה בנוחות על הרכבים שציינת וללא ספק מעמיד בצל את כל רכבי הכבישטח הסטנדרטיים בכל הקשור ביכולות שטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מושי מ 12 בפברואר 2001 ב 22:05

אסי כאחד אשר מכיר את שני כלי ה

אסי כאחד אשר מכיר את שני כלי הרכב טוב בהחלט אני ממליץ לך בחום על המרצדס שכן בכל תחום הוא טוב יותר מהמיצובישי מרחב הפנים שלו גדול יותר המושבים נוחים יותר ומפנקים הרבה יותר ביצועיו בשטח טובים בהחלט ובמידה ואתה לא נוסע הרבה מעל הממוצע מנוע הבנזין שלו טוב בהרבה ממרכן הסולר של מיצובישי. נ.ב במידה ותחליט ללכת על המרצדס שים לב לגוון הריפוד הפנימי כאשר צבע הקרם נותן הרגשת מרחב מדהימה לעומת האפור ועוד הרבה יותר לעומת השחור בהצלחה בבחירה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. עופר 13 בפברואר 2001 ב 07:46

מושי כנראה אתה לא מכיר מספיק ט

מושי כנראה אתה לא מכיר מספיק טוב מכיוון שאסי שואל על דגם הדיזל של מרצדס 270 ולא דגמי הבנזין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image יובל כהן 13 בפברואר 2001 ב 21:02

אני לא מבין מדוע ממליצים על הד

אני לא מבין מדוע ממליצים על הדיסקברי שהוא הכלי הכי רעוע שאני מכיר בעל ירידת ערך הכי גבוהה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול