פורומים

- שטח 4x4

בולמי בילשטיין

13 בפברואר 2001 ב 16:40 8 תגובות 5452 צפיות שאולי
מי יודע ? מישמע ? מי ראה
הוספת תגובה
  • 1. נמרוד 13 בפברואר 2001 ב 14:50

.bilstein

http://www.bilstein.com/  מי מיבא לארץ? לא יודע. בהחלט אחד היצרנים המובילים בעולם, עם מוצרים פופלריים מאד במירוצי מדבר. יודעים לעשות דברים טובים, קרופ האלו, ימח-שמם. נמרוד jeepolog

http://www.bilstein.com/

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 13 בפברואר 2001 ב 14:53

בילשטין מיובא לארץ על ידי אספי

בילשטין מיובא לארץ על ידי אספיר מחירם בארץ גבוה מאוד הבולם קשה מאוד ורכבים שלא נוסעים מהר מאוד בשטח או עמוסים מאוד לא יהנו ממנו כמו כן וזה אני אומר על פי נסיון בצבא יש להם נטיה להקרע בקלות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נמרוד 13 בפברואר 2001 ב 15:09

ארז, בילשטיין מיצרים מגוון עצו

ארז, בילשטיין מיצרים מגוון עצום של בולמים, כולל בולמי מירוצים יעודיים, וגם בולמים למכוניות נוסעים, כך שהקביעה שלך קצת גורפת. אני מבין שהם יקרים, כמו כל דבר שהגרמנים עושים, אבל זה מבטיח גם איכות. כמו הרבה דברים להפוך אותם לפופולריים בארץ זה עניין של שיווק, ובמקומכם הייתי בודק לעומק אם יש להם מוצרים שיתאימו לשוק הישראלי. אני חושב שבאופ-רוד ישראל אתם לא צריכים להסתפק בלמכור את המוצרים המוכרים במחיר טוב יותר (למרות שגם זה כמובן חשוב - בגלל זה קניתי...). אתם צריכים להכניס לנו דברים חדשים. שמעתי צמיגי אינטרקו להמונים?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 13 בפברואר 2001 ב 15:46

נמרוד בדיפנדר הקודם שלי היו לי

נמרוד בדיפנדר הקודם שלי היו לי בולמי בינשטין ארוכי מהלך הם קשיים מאוד מה שמצוין לנהיגה מהירה לי נקרעו הבולמים פעמיים הם פשוט לא היו בנויים להיות גובל מהלך מה שאולדמן למשל עושים בקלות לגבי מחירתם באתר www.off-road.co.il לצערי הדבר כרגע בלתי אפשרי עקב הצטרפותם של אספיר לשאר היבואנים בהפעלת לחץ על off-road לעלות מחירים ולהיות כמו שאר המשווקים/משפרים כמו שאתה יודע OFF-ROAD לא נשברים ואנחנו ממשיכים להיות הזולים בארץ בכל מה שקשור ל4x4

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. zvikabar 13 בפברואר 2001 ב 19:36

הטענה שלנמרוד על היצע ידוע

הטענה שלנמרוד על היצע ידוע ומוגבל במחירים נמוכים נכונה וחושבני שגם רן שמע אתזה ממני לעיניין בילשטיין--- היו זמנים במערב שהם היו יחודיים היום ובארצנו חבל על הכסף למרות שבחול מחירם אינו גבוה מאחרים ןלעיניין אופרוד-- פאראלל טריידינג בנוי על עוצמה כספית ושוק גדול-- אם אין לכם את שניהם ולדעתי לא היה ולא יהיה שוק גדול מידי לזה אז תתחילו להתמקצע לנישות שלאחרים קשה או לא כדאי אחרת תמותו אם אתה תלוי באספיר בגפני או ברוני אז ממילא אין לך זכות קיום תביא צמיגים דיאגונאלים תביא מערכות הגבהה יעודיות מאוסטרליה או ארהבכדי שהחברה שנגדך יורידו את מחירי מוצריהם ותנסה לאשר אותן מול הרשויות תפתח סדנאת תקונים שפורים בעבודה עצמית לאלו שקונים ממך חלקים תתכנן תעשה ותמכור מיגונים מברזל או קבלר רק כי אחרים מוכרים אלומיניום ןתפסיק למכור קופונים מוזרים של אחרים שמתים שתגווע ברעב וצלצל אלי אם בא לך לשמוע כמה עצות על מלחמות שווק ויבוא מקביל- כך את המודל של ''''למטייל'''' ותלמד אותו טוב טוב ותפסיק לענותלכל אחד על כל שורה שקשורה לאופרוד ועצה זו טובה גם לרן כסחו את החונטות - אני איתכם-- אבל איפה שזה כואב להם ולא בפה בלקוחות שהולכים לארח כי שם יותר מיקצועי יותר כייף ונכון- גם יותר זול ותרגעו כולם - אני לא בעל עיניין- אלא סתם מעורר מהומות מקצועי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. נמרוד 13 בפברואר 2001 ב 19:45

צביקה, מסכים איתך לשם שינוי.

צביקה, מסכים איתך לשם שינוי. וללחוץ עוד קצת - שבוע שעבר קברתי עוד צמיג בקשוט. נשארו לי עוד שניים. הצמיגים הבאים שלי הם דיאגונליים, בקוטר 33 אינץ'' , מסוג סוואמפר או באחה CLAW. אני רוצה אותם לקראת החורף הבא, במחיר של לא יותר מ700 שקל לחתיכה. ואני רוצה לקנות אותם דרככם, אם אפשר. קדימה יש לכם מספיק זמן. אני היחיד שרוצה צמיגי שטח אמיתיים במחירים שפויים? בהצלחה, נמרוד http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. zvikabar 13 בפברואר 2001 ב 20:37

נמרוד זה שאתה מסכים איתי זו ט

נמרוד זה שאתה מסכים איתי זו טעות שלי סתםסתם ממה שאתה רוצה לקנות הם ימותו מרעב באופרוד אבל בהחלט להביא משהו שמתאים לעוד כמה ובמידה שתתאים למצוי ביותר אבל ללא קיים בארצנו מבחינת ההיצע כמו צמיגים דיאגונאלים ב31-10.5 כיסויים סופט טופ לגיפים פתוחים מהסוגים הנפוצים בןלמים צבעוניים ויפים-כן כן-לא- לצחוק במחירים של 200- 250 שקלים כדי שגם יבואני הבולמים היקרים יותר ירגישו לחץ באיזור החזה ערכות חילוץ וגרירה בלי השמות והמחירים המנופחים כדי שלכל אחד יהיה את זה מתחת לתחת בקצור- לתת לנו מה שחסר ולא מה שיש ואחרי כל ההרצאה הזאת- אתה לא היחיד שרוצה דיאגונאלים אבל העבודה הנכונה של ידידנו מאופ רוד זה לשכנע עוד אלפיים איש שזה מה שהם צריכים כדי שלא נשמע בפורומים משפטים כמו היה לי צמיג שטח שהחזיק 80000 קמ ושי התפרק אחרי 15000 ושאר ירקות דר ך אגב אח שלינוסע על דיאגונאלים של MICKEY בסמוראי-- זה מערבל התחת הכי נורא שנסעתי אי פעם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. porpori 16 במרץ 2009 ב 19:50

אין כמו בולמים טובים

בולמים טובים ואני לא ממש חכם אז אין לי מה להוסיף

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול