פורומים

- שטח 4x4

דייהטסו פרוזה.

13 בפברואר 2001 ב 20:09 10 תגובות 2030 צפיות אורח/ת
אבא שלי שיהיה בריא התחיל להתעניין .. לאחר שהיה בטיול ג'יפים מאורגן לנחל סדום. לאחר עיון קל בארנק ובכושר השטח שלו הגענו למסקנה שהוא צריך משהו בסדר גודל של פרוזה. 93 או 94 משנו מכיר את האוטו הזה ויכול לתת כמה מילים עליו בבקשה ? תודה מראש.
הוספת תגובה
  • 1. landcruiser_73 13 בפברואר 2001 ב 19:08

רכב נחמד ,היה לי כזה בשנת 93

רכב נחמד ,היה לי כזה בשנת 93 יש לו 4 קפיצי עלה,תנסה ללכת על ויטארה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. chester 13 בפברואר 2001 ב 19:45

גיא, מה שלומך? אני בדיוק באות

גיא, מה שלומך? אני בדיוק באותו סיפור כמוך. לי יש סמוראי ואבא שלי התעניין וגם קנה פרוזה EL2 שנת 93. אז קודם כל תיקון - אין לה 4 קפיצי עלים, אלה 2 אחוריים עלים וקדימה זה מוטות פיתול. הספקתי לעשות איתו טיול אחד בכרמל והאוטו הזה (פרוזה) הפתיע לטובה, אך חשוב שתדע - הוא רכב שטח ברמה טובה ולא יותר מזה, אין לו מהלך מתלה מרשים וכמעט ולא ניתן לשפר את הרכב. אם תרצה עוד פרטים, בשמחה, אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. איתי 13 בפברואר 2001 ב 20:48

רכב נחמד מאוד למתחילים היה לי

רכב נחמד מאוד למתחילים היה לי כזה בערך שנתיים. בשוק יש בד''''כ עד שנת 93 ולמרות שזה 1600 היה לו רומן לוהט עם תחנת הדלק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 07:14

הבנתי, תודה רבה ... מה הכוו

הבנתי, תודה רבה ... מה הכוונה רומן עם תחנת הדלק ? עד כדי כך אוכל דלק ??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 14 בפברואר 2001 ב 07:28

גיא לך על ויטארה שלאבא שלך ימע

גיא לך על ויטארה שלאבא שלך ימעס תוכל תמיד להחליף איתו את הרכב ולשפר אותו. :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. איתי 14 בפברואר 2001 ב 08:13

רומן עם תחנת הדלק אומר שעל כבי

רומן עם תחנת הדלק אומר שעל כביש הוא לוקח 1:8 בערך ובשטח 1:6 כמובן תלוי בורידים שיש לך בכף הרגל, נסיעה מעל 110 קמ''''ש זו עליה משמעותית בצריכה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. מוני הגי''פאי 14 בפברואר 2001 ב 08:15

היה לי פרוזה שנה ואני חרשתי אי

היה לי פרוזה שנה ואני חרשתי איתו את השטח שיפרתי אותו לבד ועוד ועוד. בתור רכב שטח הוא מסיבי ועמיד לפגיעות הרבה יותר מהויטרה. הוא גם יותר גדול מהויטרה. ניתן למגן אותו בקלות. ה EL2 הוא רכב נוח מאוד עם הרבה פינוקם. זהו גם רכב יפה יותר לדעתי מהויטרה. הוא גם מגיע גבוה יותר מהויטרה. המנוע אמין מאוד (של אפלאוז) חלקים יחסית ליפני זולים. סך הכול בהחלט רכב עפ פוטנציל. צריכת הדלק שלו אצלי לא גבוה מחוץ לעיר הגעתי אפילו לאחד ל13. יש לו גם גג נפתח. מבחינת סחירות היא טובה ולמעשה הבעיה היא להשיג אחד במצב טוב. עד כאן יתרונות ועתה לחסרונות הרכב צר ולכן יחסית בעיתי יותר בשיפועי צד. הוא גם כבד יותר מהויטרה ולכן מאיץ פחות טוב. מבחינת שיפורים אז פשוט אין. אפשר להשיג רק מתלים ובולמים וגם זה בהזמנה מיוחדת. אין נעילות!!! וזו לדעתי הבעיה המרכזית ברכב אין לאן להתקדם. לסיכום: רכב שטח טוב ודי מפנק בכביש עם חסרון גדול מאוד בתחום השיפורים בהצלחה!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 08:27

אין לי כלום נגד הפרוזה, אני לא

אין לי כלום נגד הפרוזה, אני לא מכיר אותו, אבל לעומת זאת, יש לי המון בעד הויטרה, אחרי כמה שנים שנסעתי איתה בשטח בצורה יומיומית. הרכב אמין, כיפי, במיוחד הדגם עם מנוע ה16 שסתומים וההזרקה ועם פוטנציאל באמת גבוה לשיפורים בעלות קטנה , שלא כמו הפרוזה שלא ניתן לשיפור. בכל מקרה, תהנו חנן-ג''יפולוג.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. רפי-פג'רו 17 בפברואר 2001 ב 16:24

פרוזה?-מומלץ ביותר. היתה ברשות

פרוזה?-מומלץ ביותר. היתה ברשותי עד אתמול למשך כ3 שנים.מומלץ להתאמץ ולקנות את דגם el2 חוסן מכני וקוסמטי ''עבירות מצויינת ואפס תקלות חסרונות: יש להמנע מהצלבות האוטו הזה פשוט נעמד. צריכת דלק כמו של סיקס''ונוחות בינונית בדגם el/

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. רפי-פג'רו 17 בפברואר 2001 ב 16:30

שכחתי לציין:קיבלתי 3000 מעל המ

שכחתי לציין:קיבלתי 3000 מעל המחירון ומכרתי תוך שבוע.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול