גיא, זה עבודה יפה! ראיתי כאלו
גיא, זה עבודה יפה! ראיתי כאלו מתקנים דומים מאד מנירוסטה למים, אבל כזה עוד לא ראיתי. אתה בטוח שזה מיכל אויר ולא מים? יש שם מן פקק למעלה, או שאני טועה. בכל מקרה רואים שמישהו השקיע בדיגום הזה , שלח עוד תמונות של כאלו דברים מענינים אם יש לך. נמרוד
יפה,,,,יפה,,, לפי הברז בצד ימ
יפה,,,,יפה,,, לפי הברז בצד ימין של המיכל והפקק למעלה זה נראה כמיכל מים.. בקשר לבלון אוויר דחוס!!!!!!!! כמי שנפגע שהשתמש בבלון כזה הרבה שנים....וכמי שנפגע קשה מאוד מתקלה שהייתה בצינור האוויר... תשאירו בלוני אוויר בבית!!!!!!! ס כ נ ה א מ י ת י ת!!
הם משתמשים בזה לאויר .... לא י
הם משתמשים בזה לאויר .... לא יודע על הסכנות או הברזים ... ואם יהיו עוד אני אפרסם.
ידידי אני לא בדיוק הבנתי את הר
ידידי אני לא בדיוק הבנתי את הרעיון של בלון אויר דחוס אבל במידה ואתם מדברים על בלוני חמצן אז ברצוני להזהירכם שמגע של חמצן שמגיע בלחץ מבלון חמצן עם שמן (או כול דבר שומני) גורמת לפיצוץ!!! ז-ה-י-ר-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!!
הזכרתם לי נשכחות פעם הרכבתי מע
הזכרתם לי נשכחות פעם הרכבתי מערכת אויר דחוס לסיקס מדחס ישן של דוג''הם היו עם קרטר שמן ושני צילינדרים מיכל לחץ של 25 ליטר פרסוסטט חיבור חשמלי בין הפרסוסטט לקלץ'' החשמלי קיול של הפרסוסטט ל8 אטמוספרות ואז חיבורים לויסות בולמים,לצופרי אויר של סמיטרילר וכמובן לפית ניפוח
כשהחלטתי להתקין בסיקס שלי פגוש
כשהחלטתי להתקין בסיקס שלי פגוש אחורי מצינור ''''3 עם תקן לקיטור מיד עברה לי בראש המחשבה להפוך אותו למיכל אוויר ובמחשבה שניה כל נהגת או נהג שישכחו לתת קצת יותר ברקס ויתקלו בפגוש/מיכל אויר שלי מאחור, אני שולח אותם מינימום מאה מטר לעזאזל/אחורה ובמקרה של הרכב הנ''''ל, נו טוב מה לעשות כולנו נוהגים ברכבי שטח וכמה שלא נהיה נהגים טובים אנחנו עלולים להתהפך והנהג של הנ''''ל רצוי שיהיה לו בנוסף גם מצנח, מבטיח לך שהוא יגיע רחוק בהתהפכות אם כבר מיכל ואני עדיין חושב על זה, אז שיהיה במיקום מוגן הרבה יותר מפני פגיעות
עוד דבר קטן לגבי הפקק והברז
עוד דבר קטן לגבי הפקק והברז לגבי הפקק אין לי מושג למה הוא קיים אבל לגבי הברז, בכל מערכת פנאומטית מצטברת המון לחות הווה אומר מים וצריך לנקז אותם מאיפה שהו ומי שעשה את הברז מבין באוויר אבל לא בבטיחות