פורומים

- שטח 4x4

קהיר - קיפטאון על 4*4

13 בפברואר 2001 ב 22:08 8 תגובות 589 צפיות nonbiz
מתכנן טיול 4*4 חוצה אפריקה מקהיר לקיפטאון. לא מבין בג'יפים בכלל! האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך שמתאים לעבוד בו קצת כדי ללמוד מכונאות שימושית לתקלות בשטח? איזה ג'יפ מומלץ (האם לנדרובר באמת מתקלקל הרבה?) תודה מראש. [email protected]
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 07:17

אהלן אני חציתי חצי אפריקה על

אהלן אני חציתי חצי אפריקה על לנדרובר 110 בנזין ואחר כך עוד כמה חודשים על לנדקרוזר של טיוטה(גם בנזין) 2 הרכבים כמעט ולא סבלו מתקלות אבל בסוג מסע שכזה אל תצפה לאפס תקלות. הלנדרובר נוח בהרבה מבחינת נסיעה בעל נפח פנימי גדול יותר ויכולת סחיבת ציוד מצוינת, בעבירות הוא טוב יותר אבל בדיונות הטיוטה לקח אותו בהליכה. הבעיה בלנדרובר היא סביבת הנהג הזוועתית שלו אבל מתרגלים לזה מהר מאוד ואז זה כבר לא מפריע הטיוטה נוח יותר מבחינת סביבת נהג אבל קשה ומאוד קשוח מה שגורם לך לאותם כאבי גב בסופו של דבר כמו הדיפנדר...(חשבת שיהיו לך חיים קלים?) לגבי מוסכים איפה אתה גר ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יפתח 14 בפברואר 2001 ב 07:34

ארז, סוף סוף אתה מספר על דברים

ארז, סוף סוף אתה מספר על דברים מעניינים. אז קדימה - תמונות סיפורים וכו''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 07:54

יפתח אתה רומז שבדרך כלל אני מש

יפתח אתה רומז שבדרך כלל אני משעמם? :-))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 07:57

יפתח אתה רומז שבדרך כלל אני מש

יפתח אתה רומז שבדרך כלל אני משעמם? :-))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. עופר 14 בפברואר 2001 ב 09:12

ארז, נראה לי שלצורך מסע שכזה ע

ארז, נראה לי שלצורך מסע שכזה עדיף שתלמד את המתעניין כמה מהמיומנויות האחרות בהן אתה שולט לפני השתלמות בנושא רכב שטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 13:32

זה נכון עופר לא ציינתי את זה א

זה נכון עופר לא ציינתי את זה אבל אם הבחור מתכוון לחצות את אפריקה כדאי מאוד שיהיה חמוש ושידע את הסכנות שבדרכו לי היו שם כמה וכמה חוויות מאוד לא נעימות(לא נעימות להם בסופו של דבר..) :-))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. רונן ק 17 בפברואר 2001 ב 21:24

אמנם לא חציתי את אפריקה, אבל

אמנם לא חציתי את אפריקה, אבל נסעתי עם דיפנדר שנת 63 במשך 3 חודשים ברחבי קניה. חשוב לציין שכאשר הדיפנדר נשבר, היה בכל חור מישהוא שידע לתקן ובזול- לדוגמא: ריתוך שסי, הלחמת קרבורטור, החלפת מאורר + גרירה של 120 קמ בשטח עבור 100$ גם לדעתי תשקיע בלימודי קרב מגע. מה לגבי דרכון זר ושיפשוף השפה שיהיה משכנע? יש את לוב בדרך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. nonbiz 18 בפברואר 2001 ב 23:13

שלום! אני לא חוצה מדינות אויי

שלום! אני לא חוצה מדינות אוייב אז אך דאגה. תודה על העצות אבל אני רוצה משהו יותר ספציפי לגבי מוסכים ובכלל מה כדאי לעשות בשביל להבין מספיק טוב בתחום הזה. אני יודע שזה סיפור שלם אבל בכל זאת, תנסו לתת עצות שימושיות. גר במרכז. האם לעוד מישהו בא על טיול כזה? תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול