פורומים

- שטח 4x4

cj 7 האם כדאי

14 בפברואר 2001 ב 17:12 4 תגובות 1399 צפיות iceman
אני מעוניין לקנות סי.ג'יי 7 האם כדאי? כמה עולה לתחזק לחודש מבחינת דלק תיקונים וכו' ??1 אם אתם מעוניינים למכור סי.ג'יי אנא צרו איתי קשר דרך הדוא"ל ותשאירו שם פרטים תודה רון
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 14 בפברואר 2001 ב 16:08

אם אתה מחפש CJ7 אז חבל על הזמן

אם אתה מחפש CJ7 אז חבל על הזמן בארץ קשה למצא כאלו כי הם לא יוצרו כאן וגם לא יובאו. תוכל למצוא רק ביבוא אישי ואז קרוב לוודאי שהמוכר ירצה הרבה כסף. אם יש איזה דגם של רכב שטח שאני רוצה יותר ממה שיש לי כיום cj8 זה cj7 ולו רק בכלל בסיס הגלגלים היותר קטן (אבל לא יותר מדי כמו ב CJ5( בכל מקרה 6 ו 8 תוכל למצוא ואם תחפש טוב גם במצב לא רע לגבי תחזוקה. עלות חלקים מצחיקה צריכת דלק 1 ל 8 מחוץ לעיר עם מנוע מכוון. ביטוח קצת יותר מהסטנדרטי. ואל תקשיב לאלו שאומרים שCJ לא אמין נראה את הרכב שלהם אחרי 10 שנים שעובר התעוללויות כל כך קשות כמו שCJ ממוצע עובר. אם אתה מטפל לבד (ובשבלי זה חלק נכבד מהתחביב) עליות תחזוקה זניחות זוהי פלטפורמה הכי טובה שיש בשוק לשיפורים. כמו שאומרים בארצות הברית ''''זה סוג רכב השטח האחרון שתקנה בימי חייך'''' בהצלחה :>

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 14 בפברואר 2001 ב 17:18

מוני, הרשה לי לרגש אותך. אני כ

מוני, הרשה לי לרגש אותך. אני כמעט מכרתי את הג''יפ שלי כדי לקנות סיג''יי 7 חמוד שראיתי. הוא עמד למכירה הרבה מאוד זמן מכיוון שהמוכר רצה עליו 28,000. הג''יפ ניראה יפה, עם פנסי ערפל וכננת בחזית, ובודי מוגבה. המנוע נישמע טוב. ואפילו היתה לו מדבקת ''''גולדן איגל'''' על מיכסה המנוע. לא נורא..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nf vibration 14 בפברואר 2001 ב 18:50

ברשותי שלושה גיפים כאלו מדגמי

ברשותי שלושה גיפים כאלו מדגמי ייצור שונים ובמצב מכני שונה +מלאי ענק של חלפים לנ''ל מחכה לך נתן פליישר 03-7524785 050-269872

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 15 בפברואר 2001 ב 07:18

אני רק רוצה להבהיר נקודה אחת.

אני רק רוצה להבהיר נקודה אחת. לא במקרה לא הלכתי על ה - CJ7. בארץ אלו הם רכבים ישנים שצריך להשקיע עליהם הרבה כסף כדי להביא אותם למצב תקין. בארץ במחיר של CJ7 ישן אני יכול לקנות CJ8 חדש עם הרבה שיפורים. בארצות הברית לעומת זאת המצב שונה כי שם יוצרו מעת מאוד CJ8 וקצת יותר CJ6 והמון CJ7. שם הרכב הזול שיש לכולם הוא CJ7. לכן בארץ לא היתי ממליץ לקנות CJ7 על אף שעל הניר יש לו יותר יכולות שטח. הרכבים שלו ישנים ולעתים קשה למצוא חלפים. כמובן שאפשר להחליף למכלולים של CJ8 אבל שוב יש בעיה של מחיר. לסיכום בארץ CJ7 צריך לדעתי להשאר חלום רטוב ועל הCJ8 יש לנסוע.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול