פורומים

- שטח 4x4

מה ההבדל בין סופה 2-93 ל 94

14 בפברואר 2001 ב 18:28 2 תגובות 650 צפיות צביק
האם יש הבדל מהותי (חוץ מהחיצוניות) בין סופות של שנת דגם 92-93 , לאלו של 94-95 ואם כן האם כדאי להוסיף עוד 10000 שח ולפעמים אפילו יותר כדי לקנות 94' תודה
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 14 בפברואר 2001 ב 18:22

אם יש לך שני סופות באותו מצב ו

אם יש לך שני סופות באותו מצב וההבדל הוא שנתון או 10000 ש''''ח...זה הכל תלוי בך, אני בטוח שהייתי יורד שנתון ומשקיע את הסכום באוטו ! אני לדוגמא מלכתחילה קניתי סופה שנת 93...ארוכה, פתוחה עם ספסלים...גיר לא במצב איי..יי..יי ואותו דבר גם קלאצ'' מאז השקעתי המון המון עליה והיום...עוד 10K וקפיצו אותה 10 שלבים קדימה...(אם היה לי עוד 10 אלף ש''''ח היא היתה מחליפה את הסרן הקידמי ומתרוממת בגאווה על אינצ'' נוסף של צמיג...רק אם...) בכל אופן - אני רוצה לראות פה מישהו חד משמעי שיכול להצביע על השינויים שלא בצורה החיצונית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. nf vibration 14 בפברואר 2001 ב 18:47

קימים מעט מאד הבדלים טכניים הח

קימים מעט מאד הבדלים טכניים החלים מדגם 94 ואילך כמו מערכת המצמד בלם שרות ומיקומו ברכב לוח השעונים ומבנה סעפות החשמל באופן כללי ניתן לומר כי הרכב לא השתנה כמעט במערכות הכבדות והשינויים שנעשו בו נועדו לפתור בעיות בשרות/טיפול ברכב ושינויים שנעשו לטובת הקוסמטיקה בכל מקרה ברבות מהסופות ניתן למצוא חלקים מסדרות ייצור שונות שאינן מוגבלות בדגם/שנת הייצור בכבוד רב נתן פליישר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול