סער נחל תבור אפשרי ללא בעיות מ
סער נחל תבור אפשרי ללא בעיות מיוחדות מעלה גמלא לכנרת צפה ללא מעט בוץ. כדאי לבוא כמה גיפים רצוי אחד עם כננת. אני אולי אבוא ופיני הביע התענינות אז אולי כדאי שתרים אליו טלפון. חוץ מזה איך הסתדר ענין הצריה הקידמית ?
הצירייה תוקנה, לאחר שנתקלתי במ
הצירייה תוקנה, לאחר שנתקלתי במספר ברגים שתולים בעת הפירוק ולאחר שגיליתי שיש להשבית את הרכב ליומיים ע''''מ לבצע את ההחלפה לבד (ע''''מ לשלוח לשיפוץ ולהרכיב למחרת) החלטתי להפקיר את הרכב במוסך... בכל אופן, תודה על העזרה לגבי הטיול, קצת בוץ יכול להיות נחמד, אבל גם נחל תבור זה בסדר, אתה מגיע?
זה תלוי בזו שיש לצית לה והיות
זה תלוי בזו שיש לצית לה והיות והשבוע קניתי צמגי שטח לא נראה לי שהיא תראה הרבה טוב לב ותיתן לי פס. לכן אל תסמוך עלי אבל אולייייי.
just let me know...
just let me know...
לסער ! תן עדכון סופי לאיפה מת
לסער ! תן עדכון סופי לאיפה מתי ומקום מפגש להתראות פיני
עדיין לא סגור בוודאות לגבי שעה
עדיין לא סגור בוודאות לגבי שעה ומיקום, אהיה בקשר טלפוני ואח''''כ נפרסם בפורום, פיני, איזה מהמסלולים אתה מעדיף?
אם אני מוזמן, אולי גם אני אבוא
אם אני מוזמן, אולי גם אני אבוא... תלוי במזג האוויר, ובשעה (אני גר בר''''ג ולא שש לקום ב4 בבוקר...) רק שאלה - האם יש לי סיכוי לשרוד עם צמיגי הכביש שלי, או שאני אעבור את כל המסלול בעזרת כננת, ואז כדאי לוותר? אז אולי נתראה בשטח :-) אבי שוע
כל מי שרוצה מוזמן, לגבי הצמיגי
כל מי שרוצה מוזמן, לגבי הצמיגים, אם אלו צמיגי כביש, סביר שתיתקל בבעיות בבוץ. ודרך אגב, אני גר בראשון והיציאה תהיה בסביבות 7:00 (מראשון)
הטיול בסוף השבוע, רציתי לדעת ב
הטיול בסוף השבוע, רציתי לדעת בערך מה הגילאים והאם מגיעים אנשים עם ילדים תודה הלית
הי הלית, אני בן 27, אבל אני ב
הי הלית, אני בן 27, אבל אני באמת לא חושב שהגיל משנה כאן משהו, לגבי ילדים, לפי הידוע לי כרגע לא מגיעים ילדים לטיול.
אבי, לאחר נסיון לא רב של נסיעת
אבי, לאחר נסיון לא רב של נסיעת בוץ עם צמיגי כביש ואחר כך עם צמיגי בוץ 100 אחוז יש הבדל תהומי אבל בנהיגה נכונה ותכנון של הדרך את תצליח לדעתי לעבור את המסלול בלי כננת .. בהצלחה.
סער, מה המצב? אני אייל עם סמו
סער, מה המצב? אני אייל עם סמוראי מרחובות, ובכיף אצטרף לטיול בשבת. רק תגיד מקום ושעה לנק'' מפגש. אייל. 632462 - 050
סער אני חושב שכדאי ללכת על בטו
סער אני חושב שכדאי ללכת על בטוח ולשנות את המסלול לכרמל. ואתה יכול ללכת לפי המסלול של ברקאי שמתחיל בעמק המהרל. גם הרבה פחות בוצי ממקיף תבור, גם הרבה נוף, גם הרבה פטריות וגם מאוד קרוב לכם התל אביבים.
מוני, נראה לי שאנו נשאר עם נח
מוני, נראה לי שאנו נשאר עם נחל תבור, המהר''''ל נראה לי פחות אטרקטיבי במקרה הגרוע, יש לנו סיקס כתום לחילוץ לא?
יש לכם גם סיקס לבן, אם אתם מזמ
יש לכם גם סיקס לבן, אם אתם מזמינים אותי להצטרף אליכם. סער, אם אתה זוכר אותי ממנזרי מרזבה..