אורי בוקר טוב! אם המאייד שלך
אורי בוקר טוב! אם המאייד שלך נראה שונה אז כנראה שהוא לא קרטר BBD, אשריך :-) לא הצלחתי להבין את כל מה שכתבת אבל הצעדים שאתה מתאר שאתה רוצה לעשות נשמעים הגיוניים. אם תרצה עוד עזרה, אני משער שזה יחייב ראייה ולא תיאור בכתב. בכל מקרה, בהצלחה חנן-ג''יפולוג
אתה אומר ''''אשריך'''' אבל הוא
אתה אומר ''''אשריך'''' אבל הוא סובל מאותה בעיה על מנוע כבה בעליות אז אני מניח שזה לט עוזר לי הרבה :-(. ד''''א הרכבתי גז יד עם ידית של הלוכים של אופניים כמו שדברנו - פשוט מדהים - מעלים קצת את הטורים לפני העליה והכל נפתר - אפשר לעצור בעמצע העליה ולהמשיך כרגיל והמנוע ממשיך לעבוד כמו שעון.
אורי שלום! אני מנסה להבין היכ
אורי שלום! אני מנסה להבין היכן מתחברת המערכת שמרימה את סל''''ד הסרק כאשר הצ''וק פועל. אולי זה המוט שאתה מדבר עליו שנראה לך ללא שימוש. בכל מקרה, לג''יפ שלי, כמו שכתוב בכתבה היא לא מערכת חשובה, והעפתי אותה מהג''יפ אז לדעתי גם אתה יכול להסתדר בלעדיה. רק תוודא שעם כבל הצ''וק אתה פותח וסוגר את פחית הצ''וק וזהו. יאללה ביי חנן-ג''יפולוג
אחלה אורי! כתוב לנו על זה בקו
אחלה אורי! כתוב לנו על זה בקובץ וורד ועדיף בתוספת של תמונות JPG ונכניס את זה לאתר. בטוח שעוד הרבה אנשים יעזרו במידע הזה. חנן-ג''יפולוג
או.קיי יום טוב
או.קיי יום טוב
אגב, הוספת כבר את הנעילה הקדמי
אגב, הוספת כבר את הנעילה הקדמית?
לא. לא יצא לי.
לא. לא יצא לי.
אני מבין ששוב הג''יפ יעמוד בשב
אני מבין ששוב הג''יפ יעמוד בשבת
אהלן עופר. כן אבל זה בגלל שאנ
אהלן עופר. כן אבל זה בגלל שאני לומד. מה לעשות, אני כמעט לא נוסע מחוץ לאזור השרון בגלל שיש לי בקושי חצי יום בשבוע להקדיש לג''יפ :-(
היי אורי, מה שלומך בן-אדם? ת
היי אורי, מה שלומך בן-אדם? תגיד, מה דעתך לעשות טיול בוץ קטן ליד הבית - מצפון לרעננה יש הרבה שדות חצי מוצפים וגם כמה אתגרים קטנים. אם בא לך לטייל כמה שעות ליד הבית תתקשר אלי ל- 058-489955 להתראות בשטח, עופר והסמוראי הכחול