פורומים

- שטח 4x4

שאלה לגבי זהוי קרב'' והמרת צ''

15 בפברואר 2001 ב 10:52 11 תגובות 661 צפיות יוסי שנהב
בוקר טוב. קראתי את הכתבה על התקנת צ'וק ידני ב CJ (לקרב' BBD) וכיוון שאני סובל גם מאותה בעיה הלכתי וקניתי כבל צ'וק אוניברסלי וניגשתי למלאכה..... הקיצר, בקוראי את הכתבה לא היה ברור לי החלק שבו מוסבר על "מערכת הצ'וק המשנית" שאמורה לפתוח לנטרל את פעולת הצ'וק כשאין בו צורך יותר. אני אסביר את עצמי יותר טוב: קודם כל הקרב' שלי נראה קצת שונה מזה שבתמונות (הפתח עגול לגמרי) ולא זיהיתי שום דבר נוסף (שעלול להיות מערכת הצ'וק המשנית) חוץ המקופסה השחורה העגולה (הסליל כנראה) שמחוברת ישירות! לפרפר - לא דרך מוט. המוט מחובר מעין פחית עם חור אובאלי שנראה כאילו אין לה תפקיד (או שמשהו שינה של משהו). לקופסה העגולה מחובר צינור מתכת שמקשר אותה על סעפת הפלטה של המנוע. אני לא בטוח שהייתי ברור אבל רציתי לשאול אם מה שאני צריך לעשות זה: 1. לנתק את הצינור ולסתום אותו. 2. להוריד את הקופסה העגולה (הסליל). 3. לחבר את הכבל במקום הסליל כדי שישלוט על הפרפר.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 09:04

אורי בוקר טוב! אם המאייד שלך

אורי בוקר טוב! אם המאייד שלך נראה שונה אז כנראה שהוא לא קרטר BBD, אשריך :-) לא הצלחתי להבין את כל מה שכתבת אבל הצעדים שאתה מתאר שאתה רוצה לעשות נשמעים הגיוניים. אם תרצה עוד עזרה, אני משער שזה יחייב ראייה ולא תיאור בכתב. בכל מקרה, בהצלחה חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 15 בפברואר 2001 ב 09:07

אני מתחכם :-)

אני מתחכם :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 15 בפברואר 2001 ב 09:35

אתה אומר ''''אשריך'''' אבל הוא

אתה אומר ''''אשריך'''' אבל הוא סובל מאותה בעיה על מנוע כבה בעליות אז אני מניח שזה לט עוזר לי הרבה :-(. ד''''א הרכבתי גז יד עם ידית של הלוכים של אופניים כמו שדברנו - פשוט מדהים - מעלים קצת את הטורים לפני העליה והכל נפתר - אפשר לעצור בעמצע העליה ולהמשיך כרגיל והמנוע ממשיך לעבוד כמו שעון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 09:35

אורי שלום! אני מנסה להבין היכ

אורי שלום! אני מנסה להבין היכן מתחברת המערכת שמרימה את סל''''ד הסרק כאשר הצ''וק פועל. אולי זה המוט שאתה מדבר עליו שנראה לך ללא שימוש. בכל מקרה, לג''יפ שלי, כמו שכתוב בכתבה היא לא מערכת חשובה, והעפתי אותה מהג''יפ אז לדעתי גם אתה יכול להסתדר בלעדיה. רק תוודא שעם כבל הצ''וק אתה פותח וסוגר את פחית הצ''וק וזהו. יאללה ביי חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 09:36

אחלה אורי! כתוב לנו על זה בקו

אחלה אורי! כתוב לנו על זה בקובץ וורד ועדיף בתוספת של תמונות JPG ונכניס את זה לאתר. בטוח שעוד הרבה אנשים יעזרו במידע הזה. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 15 בפברואר 2001 ב 09:36

או.קיי יום טוב

או.קיי יום טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 09:37

אגב, הוספת כבר את הנעילה הקדמי

אגב, הוספת כבר את הנעילה הקדמית?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. יוסי שנהב 15 בפברואר 2001 ב 09:39

לא. לא יצא לי.

לא. לא יצא לי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. oferm 15 בפברואר 2001 ב 15:49

אני מבין ששוב הג''יפ יעמוד בשב

אני מבין ששוב הג''יפ יעמוד בשבת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. יוסי שנהב 18 בפברואר 2001 ב 05:48

אהלן עופר. כן אבל זה בגלל שאנ

אהלן עופר. כן אבל זה בגלל שאני לומד. מה לעשות, אני כמעט לא נוסע מחוץ לאזור השרון בגלל שיש לי בקושי חצי יום בשבוע להקדיש לג''יפ :-(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 19 בפברואר 2001 ב 16:52

היי אורי, מה שלומך בן-אדם? ת

היי אורי, מה שלומך בן-אדם? תגיד, מה דעתך לעשות טיול בוץ קטן ליד הבית - מצפון לרעננה יש הרבה שדות חצי מוצפים וגם כמה אתגרים קטנים. אם בא לך לטייל כמה שעות ליד הבית תתקשר אלי ל- 058-489955 להתראות בשטח, עופר והסמוראי הכחול

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול