OK אחלה ביי חנן-ג''יפולוג
OK אחלה ביי חנן-ג''יפולוג
דרך אגב אני לא בטוח אבל תבדוק
דרך אגב אני לא בטוח אבל תבדוק יתכן שיש טעות בקישור של המייל בכתבות השונות. דרך אגב מה זה סליפ-יוק ??
גיא שלום!ראה בתמונה המצורפת
גיא שלום! ראה בתמונה המצורפת של גל ההינע, במרכז גל ההינע יש שרוול חיצוני ומוט פנימי שנכנס אליו עם שיניים אורכיות עליו שמאפשרות לגל ההינע לשנות את האורך שלו בהתאם לתנועת המתלה. זה הסליפ יוק. לגבי המייל, אתה מן הסתם צודק וזו לא הטעות היחידה. אנא לשלוח מיילים ל: קישור המפרסם ג'יפולוג נמחק
ועדיין לא הגיע המייל שלך משום
ועדיין לא הגיע המייל שלך משום מה.
נמצא על הדריבשאפט. מאפשר לו לה
נמצא על הדריבשאפט. מאפשר לו להתארך ולהתכווץ . בדרך כלל יש עליו פטמת גירוד. לא מכיר טוב את הסאמוראי אבל אם תסתכל על הצלב המחבר בין הדריבשאפט לטרנספר אני מאמין שתמצא אחד כזה.
פטמת גירוד??? זה אתר של ג''יפ
פטמת גירוד??? זה אתר של ג''יפים, להזכירך, מוני :-)
טעות פרודיאנית :>
טעות פרודיאנית :>
חנן, לאחר בדיקה בספר הסתבר לי
חנן, לאחר בדיקה בספר הסתבר לי למה אתה מתכוון וכמובן שצדקת שכחתי ממנו לגמרי. העניין הוא שכשפרקתי אותי הייתי נורא מלוכלך עם גריז ולא צילמתי אותו ... מה שמו של החלק הזה עם הברגים של הגלגל ?
ספיינדל, ופתח את תיבת הדואר של
ספיינדל, ופתח את תיבת הדואר שלך, יש שם מיילים ממני. חנן-ג''יפולוג
חנן אני מתכוון לחלק הזה. הם ק
חנן אני מתכוון לחלק הזה. הם קוראים לו wheel bearing הם קוראים ספיינדל למשהו אחר. התמונה הבאה.
זה נקרא טבור, או HUB
זה נקרא טבור, או HUB
לעניות דעתי החלק בתמונה זה לא
לעניות דעתי החלק בתמונה זה לא הספינדך אלא ההאב הספינדל נכנס אל תוך ההאב. בתוכו מורכבים המיסבים הם יושבים על הספינדל וסגורים על ידי אום ענק שב CJ גודלו 52 ממ אגב חנן האם זה הגודל הנכון קרי 2 אינץ אני רוצה להכיןבוקסה כזו. אשמח אם תפרט איך עשית אתה את הבוקסה הזו.
תגיד לי חנן איך אתה מצליך לענו
תגיד לי חנן איך אתה מצליך לענות חצי דקה לפני שאני עונה פעמים היום זה קורה ראיתי שלא ענית רבע שעה אז חשבתי שחזרת לסימולציות ולכן ענתי פעמים טעיתי.
חברה מה קרה לכם זוהיא נבאה ואנ
חברה מה קרה לכם זוהיא נבאה ואני מקווה שאיתתי נכון
מוני, למיטב ידיעתי הגודל הוא א
מוני, למיטב ידיעתי הגודל הוא אכן 52 מ''''מ. שזה משהו כמו 2 ו 1/16 לקחתי צינור 2צול, עם משור דיסק חשמלי עשיתי שישה חריצים שמתאימים לשש פינות האום. בצד השני של הצינור ריתכתי צלב ישן, על הצלב ריתכתי בוקסה וזהו, בערך