פורומים

- שטח 4x4

מהוא המעלה הקשה ביותר? ד

15 בפברואר 2001 ב 14:10 21 תגובות 678 צפיות העכביש הכסוף
איזה מעלה נחשב הקשה ביותר היום?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 12:28

שאלה סוביקטיבית מן הסתם,תלויה

שאלה סוביקטיבית מן הסתם,תלויה ברכב, בנהג, בצמיגים ובמי שטחן שבת קודם את המעלה, אבל מבין המעלות שאני עליתי, ירידת הסמ''''חים, ורדית, מחמל, זיק ועוד, ירידת הסמ''''חים היתה לי הכי קשה. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. העכביש הכסוף 15 בפברואר 2001 ב 12:40

?חנן איפה נמצאת ירידת הסמ''''

?חנן איפה נמצאת ירידת הסמ''''''''חים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 15 בפברואר 2001 ב 12:45

אין לי שמץ של מושג אנא כורדי,

אין לי שמץ של מושג אנא כורדי, אומרים לי ''''תעלה כאן'''' אני עולה :-) סתם..., נמרוד בטח יראה את ההודעה שלך ויכתוב נ.צ. בכללי, זה בצפון מדבר יהודה, אין שם בורות מיוחדים או מדרגות, סתם הרבה דרדרת ובולדרים גדולים שלא מחוברים לקרקע, בשיפוע תלול. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. העכביש הכסוף 15 בפברואר 2001 ב 12:55

בכל שאר המעלות שצינת מחמל הוא

בכל שאר המעלות שצינת מחמל הוא הקשה ביותר, ביקרתי שם לפני שבוע ללא נעילה קידמית לא ניתן לטפס במדרגה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. השמשוני 15 בפברואר 2001 ב 13:24

המעלה הכי קשה !!!!!!!!!!!!! ל

המעלה הכי קשה !!!!!!!!!!!!! לעלות על המדרכה ליד הבית שאשתך לידך........

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אבי.ש 15 בפברואר 2001 ב 14:42

המעלה הכי קשה בארץ הוא מעלה חצ

המעלה הכי קשה בארץ הוא מעלה חצרה. יש עוד מעלה ליד כוכב הירדן שגם הוא נחשב לקשה מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. העכביש הכסוף 15 בפברואר 2001 ב 15:11

אבי לפי ידעתי אף אחד לא ניסה ל

אבי לפי ידעתי אף אחד לא ניסה לעלות את חצרה רק לרדת...לא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. path4x4 15 בפברואר 2001 ב 15:37

אני מסכים עם אבי ,המעלה הקשה ב

אני מסכים עם אבי ,המעלה הקשה בארץ הוא חצרה לפני כשנתיים הגעתי לירידה בחצרה יחד עם 4 כלים נוספים,השיפוע נראה בהתחלה נורמלי מיד אחרי 10 מטרים אתה מבין שהסתבכת.בשלב הזה רכב לא משופר כבר לא יכול לעלות חזרה וסיבוב במקום - לא בא בחשבון.בלית ברירה הורדתי לבד את 5 הרכבים למטה.כמובן שאחרי כל רכב שהורדתי טיפסתי רגלי את המעלה מה שהשאיר לי מספיק זמן לחשוב איזה שטות היתה להגיע למצב הזה.הירידה בלי ספק היתה קשה ביותר,העליה לדעתי לא ניתנת לטיפוס בעיקר בגלל דרדרת,שיפוע צד והזוית המוטרפת.שבוע מאוחר יותר ירד שם 4 רנר עם משפחה וגמר את המעלה על הגג.התוצאה - האב נהרג, בני המשפחה ניפצעו לא מומלץ לנסות !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. Samorai.com 15 בפברואר 2001 ב 17:17

תוספת לפני שמישהוא מנסה לעלות

תוספת לפני שמישהוא מנסה לעלות את חצרה, היתי שם לפני שנה לערך, החברה להגנת הטבע חסמה לחלוטין למעבר את החלק העליון של המעלה (ורק אותו) כך שרכב שעלה אותו מוצא את עצמו תקוע למעלה וחייב להסתובב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. זאביק 15 בפברואר 2001 ב 18:00

מצד שני אם השם לא מעניין (לא ל

מצד שני אם השם לא מעניין (לא ליוויס, אלא חיקוי), היינו לפני שבועיים באשור רנטיס, איפה שהתקיימה תחרות יוקוהמה צ''אלנג'' הראשון. ניסנו לעלות סתם עלייה באישור שנראית קשה. שתי סופות (אחת נעולה * 2 + צמיגי AT, אחת נעולה אחורה עם צמיגי שטח). לקח בערך שעתיים לעלות את שני הרכבים, כאשר שניהם נזקקו לכננת (ואני בלי הנעילה הקדמית, גם לעזרת הי-ליפט. חנן חושב שזה בגלל שלא היתה לי נעילה קדמית, אני אומר שזה בגלל שבאתי כמו חמור). עלייה ליד, סופה נעולה אחורה עם צמיגי שטח נזקקה לשעה + כדי לעלות. כך שאפשר למצוא דברים כאלה ליד, רק צריך לחפש. ואי-אפשר לכתוב בפורום למחרת ''''עליתי את מחמל !!!'''', אלא צריך להוכיח בתמונות שזה היה קשה (יפתח, אריק, תמונות ???)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. העכביש הכסוף 15 בפברואר 2001 ב 20:15

זאביק זה אומר שעלית את מחמל? א

זאביק זה אומר שעלית את מחמל? איפה התמונות? או שאתה רק דיבורים.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 16 בפברואר 2001 ב 12:40

מה עם מעלה צלמון?! לי לקח שעה

מה עם מעלה צלמון?! לי לקח שעה לעלות אותו אחרי שיטפון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. זאביק 18 בפברואר 2001 ב 10:49

את מחמל עוד לא ניסיתי לעלות.

את מחמל עוד לא ניסיתי לעלות. פעמיים הייתי ליד מחמל. פעם אחת עם סמוראי ועלה שבור, פעם שנייה (אתמול) בלי הג''יפ שנשאר בבית (בגלל עלה שבור, אני שובר עלים מקצועי, לא יודע איך, והוא לא נשבר בשטח). אץ זיק עליתי גם מהמדרגה, וגם מהשביל השמאלי (אתמול - רכב של יפתח). אני פשוט לא רואה סיבה לנסוע במיוחד למחמל כדי להגיד עליתי. יש מספיק אתגרים פה. אם אני יורד דרומה אני מעדיף לטייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. זאביק 18 בפברואר 2001 ב 10:51

וההמשך . . .

וההמשך . . .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. זאביק 18 בפברואר 2001 ב 10:53

ועוד אחת . . .

ועוד אחת . . .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. זאביק 18 בפברואר 2001 ב 10:54

וזה היה בדרך

וזה היה בדרך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. זאביק 18 בפברואר 2001 ב 10:56

וחוצמזה, אתה תמיד מוזמן גם לבו

וחוצמזה, אתה תמיד מוזמן גם לבוא ולטייל איתנו (לפעמים, אני אפילו נחמד :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. אריק2 18 בפברואר 2001 ב 12:32

זאביק...עוד תמונות בדרך

זאביק...עוד תמונות בדרך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. זאביק 19 בפברואר 2001 ב 12:40

אריק, אני מחכה כבר הרבה זמן.

אריק, אני מחכה כבר הרבה זמן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. העכביש הכסוף 19 בפברואר 2001 ב 12:57

לשובר העלים זאביק, אף אחד לא נ

לשובר העלים זאביק, אף אחד לא נוסע לדרום במיוחד לעלות איזה מעלה וחוזר, אבל בד''''כ כשאתה מטייל אתה זוכר לרוב את האטרקציות בטיול וגם מצלם.(ולא מניח את הגיפ בכל מיני מצבים רק בשביל התמונה).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. אריק2 19 בפברואר 2001 ב 13:31

זה לא שנוסעים במיוחד לאיזה מעל

זה לא שנוסעים במיוחד לאיזה מעלה, אלא לדוגמא נוסעים ליומיים, ביום הראשון עושים שניים - שלושה מעלות, ואילו ביום השני מטיילים... דבר שני, ישנם אנשים שנהנים ''להניח'' את רכבם בכל מיני צורות...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול