אם זה ממש טפטוף אין לך ברירה א
אם זה ממש טפטוף אין לך ברירה אלא לבדוק טוב את כל החיבורים ואם הם לא המקור - לפרק ולשפץ. לא ביג דיל. מצד שני, אם זאת רק ''''רטיבות לחה'''' סליחה....אז לך לאוטו דיםפו ותקנה סילר - SEALER. בקבוק פלסטיק. תמלא בכל פעם שחסר לך נוזל הידראולי. כי אןם נוזל אז בסוף חסר לא? אחרי כמה מילויים כאלה בנזילה - אם אכן זה רק טפטוף - תיפסק ותהפוך ללחות קלה מאד. שוב - אני מדגיש וחוזר: אם זאת ממש נזילה - שפץ!
תבדוק מאיפה דולף - בד''''כ זה
תבדוק מאיפה דולף - בד''''כ זה מחזיר השמן העליון - כלומר של הציר שמתחבר למוט ההגה , ההחלפה אינה מסובכת , אם יש לך תיבה מקורית אתה צריך קיט מחז''ש עם קוטר פנימי 22 מ''''מ , אפשר לקנות אצל יאנוביץ'' בעלות של בערך 100 ש''''ח אם אני זוכר , בכל מקרה אם הדליפה אכן משם זה הקוטר שאתה צריך לבקש , תשאיר הודעה ואסביר לך איך להחליף . אם תפרק ויסתבר שתיבת ההגה אינה מקורית (19 מ''''מ) אני אשמח להחליף אתך - יש לי קיט למחז''ש כזה שקניתי בטעותץ
הייתה לי הרגשה שזה מהמחזיר שמן
הייתה לי הרגשה שזה מהמחזיר שמן מחר אני יעשה קצת ניקיון ויבדוק אם זה משם בכל אופן תודה על התשובות
ניר. אם הבנתי נכון, אתה מדבר ע
ניר. אם הבנתי נכון, אתה מדבר על אותו מקום שנכנס לסקטור המוט מההגה? גם אצלי יש נזילה באותו המקום. אולי תוכן לפרט קצת על החלפת המחזיר? בתודה. אורי.