054444970 רוני מגולדטק
054444970 רוני מגולדטק
לטויוטה היילקס יש שני דגמים פר
לטויוטה היילקס יש שני דגמים פרט בבקשה. מערכת מתלים מלאה לדגם הישן - ציר קדמי חי עולה כ 10K והיא כוללת הכל כולל הכל. מקפיצים בולמים בוינגים ושאקלים נגרזים ומתאמים שונים. לפני מע''''מ לפני עבודה. במערכת IFS של טויוטה טנדר חדש יש שני קפיצים פחות - שזה כ 2500 ש''''ח וכמובן 4 שאקלים פחות שזה גם כן כ800 ש''''ח פחות וכמובן פחות שתי ערכות בושינגים שזה גם 320 ש''''ח פחות. עכשיו לך תעשה חשבון. הזמנה של כל המערכת במלואה תזכה להנחה מסויימת כמובן. אין לך מה לחפש במקום אחר. למערכת של אולדמן להיילקס אין מתחרים. בדוק גם אם אני מדבר כמו שאומרים ''''מתוך הפוזיציה''''. לא ככה? רוני 054444970
אהלן המערכת של אולדמן לדעתי
אהלן המערכת של אולדמן לדעתי באמת הכי טובה גם בולמים ברמה שאני עוד לא מצאתי להם מתחרים בשטח וגם סט קפיצים מסיבים ,בקיצור מאוד מומלץ הבעיה פה היא בתקציב אם יש לך אז לך על זה בלב וראש שקט אתה קונה את הכי טוב שיש(לדעתי הצנועה כמובן) אבל אם אין לך תקציב שכזה למערכת מתלים אז יש גם אופציות אחרות,תוצרת הארץ וחו''''ל אתה מוזמן להתקשר לoff-road שאני אחד מבעליו ולקבל יעוץ והצעת מחיר...
נשבע לך שאני מול פרסום מארה'''
נשבע לך שאני מול פרסום מארה''''ב של מערכת הגבה ה 3 אינטש עם ארבע עלים ארבע שוקים וכל שאר הקישפט שקשור לזה ב.... 389 דולאר זה לא אולדמן וזה באמריקה ושאלת השאלות-- למה להחליף- בשביל מה ולאיזו מטרה להעמיס טון וחצי לנסוע מהר ולחשוב שזה לא טנדר להגביה את המפלצת אולי בכלל אתה צריך סטריאו ולא מערכת מתלים-- סתם סתם בהצלחה
שלום לידידי מהפורובמקרה הנדון
שלום לידידי מהפורובמקרה הנדון לגמרי במקרה הרכבתי השבוע
ושוב הפעם סליחה המחשב השתגע
ושוב הפעם סליחה המחשב השתגע . כמו שציינתי הרכבתי השבוע לרכבי טיוטה היילקס 95 סרן קידמי חי,מערכת קפיצים ובולמים אולדמן אמו . אך שלא כמו כולם אני מזמין אותך לחזות במוצר . המוגמר במלוא הדרו
לפני שיעלם שנית הטלפון שלי 03-
לפני שיעלם שנית הטלפון שלי 03-7701794 . ובכל מקרה אם תחליט על אולדמן תיקח את הרכים שאר הפרטים בטלפון בכל מקרה כדאי להחליף את הקפיצים האורגינלים כי לאחר טיול שטח אתה חוזר הביתה סחוט ושבור ועייף והרוג ואם זה יומים אתה גם לא הולך לעבודה למחרת . וכל זאת לכל המבינים למיניהם שאומרים כי קפיצים להיילקס זה מיותר.