פורומים

- שטח 4x4

ויטארה- שפורים

19 בפברואר 2001 ב 20:26 19 תגובות 1830 צפיות zvikabar
למי היה ניסיון עם ויטארה בשטח?? הגבהות- נעילות- מכות- שברים ושאר ירקות?? עופר שהיתה לו ויטארה בורדו?? אתה באיזור? 053950877 וחוץמזה - מישהו מכיר ויטארה אוטומטית למכירה?? משנתונים ישנים 90-92
הוספת תגובה
  • 1. טל זהר 19 בפברואר 2001 ב 18:39

צביקה שלום ברשותי ויטרה שנת 9

צביקה שלום ברשותי ויטרה שנת 97 קצרה ידנית והרי מסכת השיפורים הגבהה על ידי אוקולונים בולמים קידמיים מונרו אחוריים רנצו 9000 מיגון גחון וטרנספר גנטים רחבים וצמיגי בוץ 235/75/15 כננת וורן אשר יושבת בתוך מגן tjm אם תרצה מידע נוסף בנוגע לשיפורים צור קשר טל 450231-050

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 19 בפברואר 2001 ב 19:23

תודה טל אתקשר מחר זה רק אוק

תודה טל אתקשר מחר זה רק אוקולונים מעל הקפיצים??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 19 בפברואר 2001 ב 19:45

צביקה שלום! אני הכרתי רק ויטר

צביקה שלום! אני הכרתי רק ויטרות שעברו התעללויות אכזריות וכל ויטרה שהצצתי מתחתיה כאשר היא היתה על ליפט היתה מלאה סדקים/שברים בקורות השילדה האורכיות בצמוד למתלים/בולמי הזעזועים. זה לא אמור להיות המצב בויטרות פרטיות אז בדוק טוב טוב את האזורים האלה. כמו כן, בדוק טוב את פעולת כל הדלתות כולל האחורית שנוטה לשקוע. בדוק אם הטרנספר יוצא בקלות להנעה אחורית לאחר נסיעה בשטח בהנעה כפולה, יש שם נטיה להתפס בהנעה כפולה ולהשתחרר בבום נוראי לאחר כמה מאות מטרים בכביש, כשכבר חשבת שמזמן הרכב השתחרר להנעה אחורית. בדוק שהרכב לא מתחמם בעמידה במקום-נקודה רגישה. בהצלחה, וההנאה מובטחת-עליי חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. zvikabar 19 בפברואר 2001 ב 20:14

תודה חנן את בעית הדלתות אני מ

תודה חנן את בעית הדלתות אני מכיר הבדיחה מספרת שבעלי ויטארה נכנסים בדרך כלל מהחלון אתה מכיר איזה גאון ששווה לבדוק אצלו ויגיד קח /אל תקח בלי שאבדוק את כל הויטארות במדינה ?????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 19 בפברואר 2001 ב 20:16

לא! מצטער :-(

לא! מצטער :-(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. גדי מאיר 19 בפברואר 2001 ב 21:32

חנן, הנה עוד עצה בשבילך - לא ל

חנן, הנה עוד עצה בשבילך - לא לקנות ויטארות מהשכרת רכב ג''אן...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 06:30

יש לי ויטארה 94 למכירה

יש לי ויטארה 94 למכירה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 07:37

צביקה שלום שים לב שלויטארה 9

צביקה שלום שים לב שלויטארה 94 יש הזרקה חד נקודתית זה עדיין לא המנוע החזק, רק מסוף 94 יש את ה-16 שסתומים ו 95 כ''''ס. רוב הויטארות 94 הם 84 כ''''ס 8 שסתומים שים לב. בנוסף יש הבדלים ברמת הגימור הפנימית בין השנים האלו, לדעתי תלך על המנוע החזק. אסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 08:33

תודה אסף- אני מודע לזה דרך אג

תודה אסף- אני מודע לזה דרך אגב את בעית הכח אני רוצה לפתור דרך התיבה ולא דרך המנוע ועוד הארה- הערה אפשר להגביר את הספק המנוע של ה8 שסתומים בערך ב20 עד 25 אחוז בהחלפה של כל הבאלאגאן לקרבורטור 40 בעלות של משהו כמו 1000 ירוקים זה מחייב גם שינוי באגזוז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 08:41

צביקה, ללא שינוי יכולת הנשימה

צביקה, ללא שינוי יכולת הנשימה של המנוע הגדלת הספק באמצעות החלפת מאייד תיעשה על ידי שינוי מיקום שיא המומנט למקום גבוה יותר בעקומת הסל''''ד. צריך לזכור ששינוי כזה בא על חשבון מומנט נמוך יותר בסל''''ד נמוך, שינוי שבדרך כלל פוגע באנשי השטח אשר מעדיפים מומנט גבוה בסל''''דים הנמוכים הרלוונטיים לעבודת שטח. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 09:11

מסכים איתך חנן וזה אכן ניתןלפ

מסכים איתך חנן וזה אכן ניתןלפצוי שוב על ידי השינוי בתיבת ההעברה אני אישית חושב שאסתפק ב80 כ''''ס נמוכי מומנט ואשאף בכל זאת לשינוי בטרנספר כי אני פחדן ירידות ידוע ומשתולל עליות עוד יותר ידוע אולי זה ירגיע אותי---מקווה לפחות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 09:36

צביקה שלום אני עדיין לא מכיר

צביקה שלום אני עדיין לא מכיר אותך (רק שמעתי דברים טובים מאריק) או את סגנון הנהיגה שלך אבל לדעתי קצת מיותר כל העניין של הויטארה. בתור בעלים לשעבר של סמוראי ולאחר מכן ויטארה, לא נראה לי שכדאי לך להכנס לזה,ההוצאות היו עצומות וניתן להגיע בחצי מחיר ליותר מזה בסופה /סיקס. דרך אגב נהגתי בויטארה נעולה מאחורה אם פילטר פתוח, ספליט פיירים, הגבהות מיגונים, אגזוז ושאר מיני שיפורים, לומר את האמת לא היה שינוי משמעותי כמו ב- 16 שסתומים שגם עליה עשיתי סיבוב. אצלי ב- 8 שסתומים מידי פעם היה חוסר בכוח. אתה גם יכול להתקשר אם בא לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 10:09

אישתי לא רוצה סיקס או סופה אסף

אישתי לא רוצה סיקס או סופה אסף חה חה חה על מה היו ההוצאות?? נשבר משהו? באיזה מקרים היה חסר כח?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 10:32

צביקה שלום הוצאות על: 1.פעמי

צביקה שלום הוצאות על: 1.פעמיים אקסים 2.טרנספר נשבר 3.בולמים התפוצצו (מונרו סנסאטראק) 4.הרכב לא היה ממוגן ולכן חצאיות 5.שתי הטומבונים מפוצצים ועוד הרבה על שטויות שלא קשור לנהיגה (קלאטצ'' רצועת טיימינג ועוד ועוד. אבל אני משייך את זה לתקופה שלא ידעתי מה אני רוצה מהרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 10:33

אה סליחה אי שכחתי 4 וחצי אגזוז

אה סליחה אי שכחתי 4 וחצי אגזוזים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 11:24

תודה אסף כנראה שאלמד הרבה מהס

תודה אסף כנראה שאלמד הרבה מהסבל שלך ואתך הסליחה לגבי הגנות- הרי שדעתי נחרצת-- כל הגנה אפשרית תיושם לעילא ולעילא האם האגזוזים נפגעו באיזור הקידמי או האחורי והבעיה היתה חירור הדודים או משהו אחר?? אני מכוון להגן על הצד במוצר ברזך מעניין מהסוג שצרפתי להודעה עם קצת דימיון תראה שזה מין מדרגת צד ועוד שמלה עוטפת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 12:13

אז ככה צביקה המדרגות שצילמת מע

אז ככה צביקה המדרגות שצילמת מעולות בתנאי- שהרכב יהיה מספיק מוגבה, אצלי הרכב ישב על אוקולונים של 2.5'''' ועדיין התיישבתי עשרות פעמים. נקודה עיקרית לתשומת לב היא מרכז בצידו התחתון היכן שנמצא הגיר , אם יש לך ידיים טובות תוכל להעתיק את הרעיון מהסופה שלי והוא שכל הדוד מתחבא מתחת לגשר גיר, מה שמין הסתם היה מונע אצלי שעות של ריתוחים והחלפות אגזוזים. אני מקווה שאת החצאיות המקוריות של הויטארה תוריד ואז תלביש את המגן שצולם. בנוסף אם כבר מיגונים אז עד הסוף כלומר טמבון פלדה, לא מוכרח של חברה מוכרת, ומגן מיכל דלק שגם ''''חטף'''' אצלי מכל הכיוונים. לסיכום תנסה להשיג את הבחור שאמרתי לך עליו בשם עופר הוא באמת מומחה לכל השטויות שניתן להשיג במיוחד מחו''''ל לרכב הזה, אני חושב שיפתח אולי יודע את המספר טלפון שלו. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. טל זהר 20 בפברואר 2001 ב 15:31

צביקה שלום אני רוצה לתת לך חו

צביקה שלום אני רוצה לתת לך חוות דעת קצת שונה על הויטרה לעניות דעתי אני לא אחד שקנה ויטרה על מנת לעלות מדרכות בבן יהודה אלא להפך - מטייל הרבה ובשטחים קשים אם אפשר נכון - את מעלה מחמל עוד לא עליתי אלא רק בירידה אבל אני לא בטוח שזה בגלל הרכב ולא ביגללי אני יכול לספור על יד אחת את המקומות בהם חזרתי אחורה ולא עברתי מבחינת אמינות - בראלי האחרון שהיה בבקעה שברתי את תושבת הבולם זעזועים הקידמי למרות שהבולם נשבר באמצע הראלי המשכנו וסימנו את הראלי עד סופו לאחר מכן אכלתי מרורים מהמחסן המרכזי של סוזוקי אבל בגדול הרכב אמין ביותר הרכב ברשותי מיומו הראשון - יותר מארבע שנים וממש לא היו בעיות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. כנף שבורה 27 בפברואר 2001 ב 01:59

למי שחיפש את עופר ויטארה בורדו

למי שחיפש את עופר ויטארה בורדו הוא התברגן ועבר ליונדאי גאלופר אמנם דגם מיוחד הכי משופר בארץ אבל זה עדיין לא הויטארה הבורדו האגדתית למי שמחפש 03-5468954

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול