פורומים

- שטח 4x4

שאלה- נעילה

19 בפברואר 2001 ב 20:58 4 תגובות 795 צפיות רונן ק
רבות נכתב על נעילות לסמוראי אבל נשארו לי עדיין כמה ??? האם יש נעילה לא קבועה? לא איכפת לי שלא תישלט מפנים הרכב אבל שניתן יהיה לחברה ולנתק (כמו הלוקרים לדוגמא) מה עדיף לדל תקציב- נעילה קדמית או אחורית? שאלה נוספת- המנוע לא מכוון. כווה לעיתים ויש בקים חזקים בבלימת מנוע (כמו יריות) הצתה כיוונתי עם אקדח הצתה כרבורטור כוון לפני חודשיים- אולי זז משהוא אבל למה בקים? עבר טימינג לפני חודש. תודה מראש רונן.
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 19 בפברואר 2001 ב 20:35

רונן שלום! הרשה לי להפנות אות

רונן שלום! הרשה לי להפנות אותך לכתבה של נמרוד בנושא נעילות: http://www.jeepolog.com/jplg_storys_lockerblowout.html לנעילות ידניות לסמוראי יש מהחברות KAM וARB אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות אותן-אני מקנא. נעילה אחורית קודמת. אם ההצתה מכוונת כראוי ואין לך בעיה של מגעים חשמליים אז יתכן שיש לך חור באגזוז או בסעפת הפליטה או חופש בחיבורים שלהם. חנן-ג''יפולוג

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_lockerblowout.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. האביר הכחול 20 בפברואר 2001 ב 04:24

רונן, אני התקנתי נעילה אחורית

רונן, אני התקנתי נעילה אחורית אוטומטית , ומלבד לתיקתוקים בסיבובים, אני כלל לא מרגיש הבדל בנסיעה. לפני ההתקנה ביררתי לגבי התקנה של נעילה לדיפרנציאל הקידמי אך וכולם המליצו לי להתחיל עם נעילה אחורית. לגבי הבק פייר, מתי החלפתה לאחרונה פלגיפ, יכול להיות שהמרווח שבפלג לא נכון וזה גורם לפיצוצים. בכל אופן, בהצלחה. תוכל לפנות אליי אם יהיו לך שאלות נוספות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רונן ק 20 בפברואר 2001 ב 11:06

תודה על התגובות, האם באמת נעיל

תודה על התגובות, האם באמת נעילה אחורית קבועה לא מקשה על הנהיגה בכביש? לא יגרם נזק לצמיגים/מערכת הנעה, שלא לדבר על בעיה בטיחותית? ממה נובעים התיקטוקים, יש איזו החלקה מכוונת בסיבוב? הסמוראי שלנו הוא רכב יחיד ולכן רב נסיעותיו הן נסיעות כביש (לצערי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. רונן ק 20 בפברואר 2001 ב 11:27

ב''''כמה מילים'''' שכתב נימרוד

ב''''כמה מילים'''' שכתב נימרוד יש תשובות לכל ששאלתי מעל. לכן שוב תודה, והרבה הצלחה לאתר הג''יפולוג. בכל אופן, אם יכול מישהוא להתיחס למשמעות נעילת לוקרייט אוטומטית בסמוראי, שכפי האמור מכיר בעיכר אספלט שחור ומגעיל, אשמח על חוות הדעת. (משמעויות לגבי בלאי, סחיבה וכולי) תודה רונן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול