פורומים

- שטח 4x4

קיט המרה של TERA LOW

20 בפברואר 2001 ב 10:42 17 תגובות 614 צפיות מוני הגי''פאי
כידוע לכולם קיט המרה זה ממיר את יחס התמסורת ב DANA 300 מ 1 ל 2.6 ל 1 ל 4 ובכך יחס הזחילה של הגיפ הופך להיות 1:60 שזהו יחס מדהים לכול הדעות חיפשתי מתוך סקרנות מי מוכר את זה ברשת וכמה זה עולה. הגעתי לאתר www.trailquest.com שמציע את הקיט תמורת 639 דולר כן כן 2600 שח והקיט שלך. פשוט לא יאמן. לא רק שלאמרקאים האלו אין מלחמות גם מחירי החלקים שלהם פשוט בריצפה. ולחשוב שקיט כזה עולה בראץ כ 4000 שח לפני הרכבה - לפי אריק. אגב אריק יש להם גם קיט כזה לNP232. לא יודע את המחיר. כל הקיט שוקל פחות מ 10 קילו וניתן לשלוחו בחבילה רגילה שהמשלוח שלה יהיה כ 300 שח. אז תגידו לי אתם למה המחרים של הקיטים האלו בארץ הם כפולים?

האתר

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 08:45

אולי בגלל המכס? ברור, אבל מה

אולי בגלל המכס? ברור, אבל מה שבאמת מעניין אותי זה איך עם יחס העברה של 1:3.31 בסרנים, 1:3.52 בהילוך ראשון ו1:4 בטרנספר הגעת ל 1:60 לי זה יוצא 1:46.6 חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 20 בפברואר 2001 ב 08:58

מוני, זה נשמע מחיר מאד נחמד...

מוני, זה נשמע מחיר מאד נחמד...לדעתי, המחיר יהיה אף יותר גדול מכפול. לגבי שילוח - UPSים למיניהם לוקחים בין 2-2.2 דולר ל100 גרם מה אומר משלוח = 200$ ללא מכס, וללא מע''''מ וכו''. לגבי דואר אויר - אין לי מושג... אני אפילו לא זוכר מה היה המחיר לשילוח החבילה שלך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 08:58

צודק!!! אני הלכתי שולל בעקבות

צודק!!! אני הלכתי שולל בעקבות המודעה - ראה קישור שאמרה שיפור של 50 אחוז שכחתי שהמקורי הוא 2.6 ולא 2. אני פשוט לא מרגיש טוב היום )תרוצים תרוצים(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 09:01

שככתי את הקישור. האם היבואנים

שככתי את הקישור. האם היבואנים המשוטטים באתר יוכלו לומר כמה באמת לוקחים מכס על מוצר כזה. האם באמת 50 אחוז?. אגב גם יחס של 46.6 הוא לא רע ואני בטוח שהית מוכן לקבל אותו בשני ידים. וזה מבלי לגרוע מתכונות הנסיעה בכביש מהיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 09:01

שככתי את הקישור. האם היבואנים

שככתי את הקישור. האם היבואנים המשוטטים באתר יוכלו לומר כמה באמת לוקחים מכס על מוצר כזה. האם באמת 50 אחוז?. אגב גם יחס של 46.6 הוא לא רע ואני בטוח שהית מוכן לקבל אותו בשני ידים. וזה מבלי לגרוע מתכונות הנסיעה בכביש מהיר.

הקישור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 09:08

אריק שילוח UPS מגיע תוך יומים.

אריק שילוח UPS מגיע תוך יומים. אני מוכן לחכות חודש חודשים להעביר את זה באוניה ולשלם הרבה הרבה פחות. אני זוכר שפעם שלמתי 5 דולר על שילוחשל ספרים מאמזון כולל דמי טיפול. המשלוח עלה 4 דולר והחבילה שקלה קילו יוצא מזה ש 10 קילו יעלה 40 דולר שהם 160 שקל אני הכפלתי את העלות לגבי מכס אין לי מושג כמה זה יעלה ובאמת היתי רוצה לשמוע מהיבואנים. מה באמת הרווח שלהם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 09:22

מוני-מה אכפת לך מה הרווח שלהם?

מוני-מה אכפת לך מה הרווח שלהם??? ובכל מקרה הם לא קונים במחירי חנות כמו שאתה קונה אלא אם הם ליצנים ולגבי כמה מכס לוקחים-- שאל במכס ובלי שום קשר למחירים אני חושב שזה שינוי חובה לרכבים אוטומטים כאביזר בטיחות בירידות בנוסך לכל היתרונות שכל אחד יכול לזמר כאן הלו- אופרוד- מריחים פרוייקט??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 09:31

צביקה איכפת לי. ולא בגלל צרות

צביקה איכפת לי. ולא בגלל צרות עין חס ושלום. בארצות הברית בגלל שהמחרים כל כך נמוכים הספורט המטורי כל כך מפותח, והרכבים כל כך טובים. בארץ לא רק שרמת החים שלנו יותר נמוכה אלא גם הממשלה חוגגת על חשבוננו ולוקחת הרבה מסים על הרכב. ובנוסף יבואני השיפורים (ואני יודע שאני מכליל) חושבים שכל מי שמשפר רכב הוא מליונר. אני חושב שאם הם יורדו מחירים יותר אנשים יכנסו לספורט וכך יהיה להם יותר לקוחות וזו כבר נקודה למחשבה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 10:04

יש לי וויכוח איתך מוני על המוד

יש לי וויכוח איתך מוני על המודל הכלכלי שאתה מציע למשפרי הרכב אבל לא כאן המקום ובמקום ללמד אותם כלכלתמאקרו ושוק חופשי ומשוקלל תלחם במשפרי הרכב וביבואנים חמסנים על ידי מציאת אלטרנטיבות הבעייה אצלנו ולא אצל המשפרים או היבואנים אנחנו מחפשים קומבינות אנחנו לא מעבירים אינפורמציה אנחנו גאים בזה שקנינו יותר זול ממישהו אחר שמה זה נגמר אצלנו בדרך כלל אתה יודע שאנשים עדיין קונים רצועת גרירה ב400 שקל אתה יודע שאנשים ממגנים רכבים בכמעט 4000 שקל כשאפשר דברים דומים ב2000 אתה יודע שאנשים קונים צמיגים ב700 שקל כשאחרים קונים אותו צמיג ב460 וכדומה וכדומה אז עזוב את היבואנים או המשפרים לנפשם וכסח אותם באלטרנטיבות אם יש לך אותם ודרך אגב במקרה הספציפי אתה אפילו לא מי יודע מה צודק הקיט עולה בממוצע כ750 דולאר בחנויות וממך מבקשים בארץ ארבעת אלפים שקלים??? שזה משהו כמו 965 דולאר הלוואי והייתי יכול לקנות הכל- אבל הכל במחירים שהם מחירי שוק ארה''''ב ועוד 25 אחוז הלוואי שמעתם- אופרוד?? אני מתחייב בזאת לקנות מכל יבואן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 10:26

צביקה לצערי לא למדתי כלכלה אלא

צביקה לצערי לא למדתי כלכלה אלא רק הנדסת החשמל ולכן אני האחרון שיכול להתווכח אתך בענין כלכלת מקרו. בענין האלטרנטיבות והקומבינות. לצערי עד היום חוץ מאוף רוד לא ראתי ממש אלטרנטיבות. הכול כמו שאמרת בקומבינות. אני משתדל כל מידע שאני משיג על מחרים מופחתים להציג בפורום. הצרה היא שהמחירים שאני מקבל הם בדרך כלל דרך סחבקים וקומבינות. יותר מזה מי שאני קונה ממנו מבקש לפעמים לא לפרסם את שמו כי הוא לא יתן לכל אחד כאלו מחירים !!! רוב מה שאני קונה זה מחירים חד פעמים. אז אלטרנטיבות לכולם אין לי. וזה בדיוק מה שאני היתי רוצה לשנות. למה כדי לשפר את רכבך אתה צריך להיות חבר של חבר ולקמבן. מדוע אין מחירים נורמלים למוצרים. אגב 4000 שח למוצר ה םמחיר משוער שנראה לי שיהיה הרבה יותר גבוה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 11:04

קצור ולעיניין- אלה שמסדרים לך

קצור ולעיניין- אלה שמסדרים לך את הקומבינות ומבקשים שלא תגיד ותספר הם אני מניח גם בחוליה בשרשרת שהתלוננת עליהם-- אני צודק?? הם מטבע הדברים משפרי הרכב או היבואנים שיש לך בעיה איתם וזו הבעיה!!!! איך תחלוק סודות מתוקים של''''קבלתי בזול יותר '''' עם אחרים?? תנסה---- לאט והזהירות הנה לדוגמא אנחנו כבר יודעים שראנצו 9000 יכול לעמוד על משהו כמו 2000 שקלים לסט של ארבעה בולמים ולא עוד שנייה 3000 כמו שכמעט קרה ואני מניח שגם אולדמן התישרו לשם במשך הזמן והסטנדרט לבולמים זולים אבל איכותיים יהיה אם לא היום אז עוד שנה משהו כמו 800 שח מקסימום לא כי אני ואתה יודעים או נמרוד או זאביק-- אלה כי כולם ידעו אבל זה עבודה קשה איש ---להבין שכוחך כצרכן בא מהכלל ולא ממך זה ממש לא ישראלי אפילו-חה חה חה מישהו רוצה הגנות משבכות ברזל במקום אלומיניום??? חצי מחיר!!!! אחרי הרבה בלה בלה אתה תראה שהרוב רוצים לשלם יקר חה החה חה וככה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 11:17

צביקה כמו שכבר אמרתי אני מנסה

צביקה כמו שכבר אמרתי אני מנסה לעשות כך. גם גם אני חסר ההשכלה בכלכלה מבין שהכוח הוא בהמונים. אבל במציאות בשטח די קשה להתגבר על היצר כאשר משהו אומר לך רק לך אני נותן בחצי מחיר אבל אל תספר לאף אחד. מה תאמר לו - לא אני רוצה מחיר מלא כי אני רוצה לספר לכווולם אני גם נתקלתי בתופעה מוזרה אחרת. אנשים שאתה בא ואומר להם במקום כזה וכזה יותר זול והם אומרים לא זה פחות איכותי. כאשר בעליל מדובר על אותו מוצר יש כאלו שמחפשים את המחיר היקר כדי להגיד לחברה שלמתי 4000 שח על צמגים. לך תבין.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 11:35

ואם מישהו אמר לך ספור כזה - את

ואם מישהו אמר לך ספור כזה - אתה גם קונה ממנו בסוף?? ולא הבנתי את החצי מחיר רק לך אולי גם החצי מחיר שלך זה בעצם 120 אחוז מהסטנדרט או שאתה צרכן חכם ויודע הכל?? אני לא!!! בגלל זה אני שואל ומתרחק ממספרי ספורים מעורפלים זה אמור להיות פשוט כמה עולה מה האחריות מתי אפשר לקבל פתוח וגלוי או שזה לא קיים ותתחיל אתה!!! מה היתה הקומבינה האחרונה שלך??? :)))))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 11:37

חברים יקרים, הדברים שאני עו

חברים יקרים, הדברים שאני עומד לומר הם קשים אבל כמובן שאני אומר אותם בזכות מלאה, הרי אני אחד מבעלי אופרוד. אנחנו רוצים להתפרנס, אבל לא נתפרנס אם תלכו ותקנו מהקומבינות. לא נתפרנס אם לא תודיעו לכל העולם שיש אלטרנטיבה למחירים בשמיים שגובים מכם בד''''כ במוסכים, אצל המשפרים ואצל היבואנים.לא נתפרנס אם תשבו ותקשקשו (ותסלחו לי על הבוטות) כל היום על קיט העברה נמוך לגיר. תתארגנו 3-4 חברה שרוצים, תזמינו, ותקבלו את זה במחיר הוגן, עם אחריות ובלי להיות מפירי חוק. אם אתם רוצים להמשיך להתקמבן, אז בבקשה. אבל אז, אל תבואו בטענות ששוחטים אתכם. המודל הכלכלי של אופרוד בנוי על אספקה ישירה מהיבואן לצרכן של כל מוצר שאתם צריכים ועל ידי כך צמצום העלויות של הצרכן הסופי. אנחנו לא קוסמים. צריך לשלם את כל המיסים, צריך להביא, צריך לעמוד בתשלומים , צריך להילחם בכל העולם (יבואנים,משפרים,בעלי ענין), צריך לעמוד מול איומים של בעלי ממון,וצריך לספק את רצונכם. אולי נראה לכם שאני מתבכיין???? ממש לא!!! כל מה שאני אומר זה - תקנו מאופרוד כי אם לא תקנו, אנחנו לא נתפרנס ואז יקרה משהו מעניין: אני אלך לייעץ לליצנים תמורת 200$ לשעה!!!! (הרי אני ד''''ר במשפטים) וארז יעשה משהו אחר .והכי חשוב! אתם - תשארו בלי אלטרנטיבה! אז תמשיכו לקמבן ולבכות על המחירים הגבוהים ולחכות ליזמים הבאים שינסו לתת לכם דברים בזול, מה שנדיר שיקרה בשוק הזה, כי הוא קטן כלכלית ומי שנכנס אליו זה רק בגלל אהבה לשטח ולא בגלל ניתוח כלכלי. בקיצור, דברו על המיזם, תתארגנו, תדרשו דברים בתכלס ותקבלו. זה נשמע מוזר אבל אופרוד היא גם שלכם...אתם הנהנים העיקריים מזה . אתם יכולים לקנות בולמי ראנצו במחירים נמוכים, אתם יכולים לרכוש נעילות, מיגונים, מכשירי ניווט , ולמעשה כל מה שתרצו!!! אבל תרכשו!!! וככל שתרכשו יותר, אופרוד תיתן לכם יותר הטבות, מחירים עוד יותר טובים, ההנחות יבואו ביחס ישיר לצמיחה של אופרוד כגוף כלכלי. ועכשיו, לדוגמאות: נתנו לכם בולמים של ראנצ''ו במחיר שלא נשמע. איכזבתם אותנו בתגובה. רוב הרוכשים לא היו מהקהילה באינטרנט. למה אתם מחכים , שזה יירד עוד??? אני מודיע לכם כאן ועכשיו: לא זה לא יירד. רק יעלה אם לא תרכשו. כלכלה פשוטה. ביקשתם בולמים זולים? קיבלתם - ראו הצעה בגיפטריפ שאי אפשר לסרב לה רציתם נעילות איזי לוקר? קיבלתם נעילה קדמית ואחורית ב 4000 ש''''ח כולל מע''''מ והתקנה. מישהו קנה? הצחקתם אותי. אתם לקוחות שלי רק בפוטנציאל . לא בעולם האמיתי!!! אני מציע לכם, להתחיל להזיז את הישבן שלכם, לפרסם את אופרוד, לרכוש מאופרוד ולזכור שאנחנו בסה''''כ גיפאים כמוכם שמסכנים הרבה כדי שלכולנו יהיה יותר קל עם התחביב היקר. להתראות בשטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 12:08

צביקה אתה מדבר כמו אחד שלא קימ

צביקה אתה מדבר כמו אחד שלא קימבן אף פעם. וזה נשמע קצת כמו התממות שיטת השחור והלבן טובה אולי באמריקה. על אחריות וטיב אין ויכוח. על המחיר יש תמיד על מה לדבר. אני לא אוהב את שיטת הקימבונים אבל כדי לשרוד לפעמים אתה חיב להשתמש בה. וחוץ מזה בדרך כלל מדובר על חנויות שמכירות אותך ויודעות שתבוא שוב אז המחרים יורדים, אבל רק בשבילך !!!.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. מוני הגי''פאי 20 בפברואר 2001 ב 12:14

ורן אכן אתם מספקים אלטרנטיבה ל

ורן אכן אתם מספקים אלטרנטיבה לשאר המשפרים בזה אין ויכוח. רק שאלה קטנה. כמה מסים לוקחת המדינה על שיפורים. רק מתוך סקרנות?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 12:40

רן מותק שלי למה את ה זועם?? מ

רן מותק שלי למה את ה זועם?? מזג האוויר?? קודם כל אתה מדבר לעניין אני איתך בכל מילה שאמרת זה ברור שהעשרים איש שמקשקשים לא יכולים כל היום לקנות כדי שאתה תתפרנס ואפילו אם החברים שלהם יקנו השוק קטן מידי אבל והנה האבל הגדול-- תקשיב תיעץ תשתתף ואולי מידי פעם תוכל לעלות על צרכים של קהילה שאפילו לא יודעת מה היא צריכה ואלה לא שייכים לחנן נמרוד מוני אריק ושאר משתתפי הפורום הזה או אחרים אתם אלטרנטיבה בעצם קיומכם ובכך תבורכו אתם עדיין לא האלטרנטיבה לחונטת משפרי הרכב והיבואנים שמוכרים דרכם כי אתם לא ברורים במוצר שאתם מוכרים ציוד?? שרות??ייעוץ?? קופונים?? אישית- הייתי רוצה לראות בכם סופרמרקט של מוצרים ושרותים שחלקם יש במקומות אחרים ובחלקם יחודיים לכם מקום לשוטט בו ולקנות מה שבא לי מתי שבא לי בלי התארגנויות וכדומה הייתי רוצה שתנצלו את הצינורות הלוגיסטים שלכם לשגעונות של אלה שמוכנים אולי לשלם כדי לא לסחוב ברזלים או לקמבן והייתי רוצה גם לקבל תשובות מצטערים אנחנו לא אבל פלוני שם כן גם זה חלק מפרצופו של עסק ותעשה לי טובה אישית אל תצפה מקומבינטורים לההפך לצרכן רגיל- זה מאוחר מידי אבל יש שם עולם שלם בחוץ

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול