פורומים

- שטח 4x4

קושיות בנושא ויטרה

20 בפברואר 2001 ב 11:13 10 תגובות 804 צפיות מרפי
יש לי ויטרה 93 וכן מספר שאלות לגביה: 1. התופעה של שיחרור תיבת העברה רק לאחר נסיעה על גבי כביש ( ברעש לא בריא) התרחשה בויטרה שלי פעם אחת האם זו תקלה רצינית והאם יש לטפל בדחיפות 2. בהנעה בבוקר הסל"ד עולה על יד המצערת האוטומתית לה 2,000 סל"ד ואחרי מספר דקות יורד ל 850 בעך האם זה סביר 3. יש לרכב מספר נקודות קטנות של חלודה על הגג מה רצוי לעשות? 4. האם אפשר לקבל המלצה על מוסך באיזור המרכז אשר מטפל בויטרות רצוי לא מוסך של סוזוקי תודה
הוספת תגובה
  • 1. Saar 20 בפברואר 2001 ב 09:33

הי מרפי א. המכה בעת שחרור תיב

הי מרפי א. המכה בעת שחרור תיבת ההעברה לא נשמעת כדבר חיובי, אם המקרה חוזר הייתי ניגש לבדוק מה זה ולטפל בבעיה. ב. טיפוס הסל''''ד הינו תופעה נורמלית (לפחות ברכב שלך ושלי :) ) וזה נובע מהצ''וק האוטומטי ג. חלודה: אם הנק'' ממש קטנות אולי כדאי להתעלם מהן, קיים חומר ממיר חלודה שניתן להשתמש בו ואח''''כ ''''שפכטל/מרק'''' וצבע ד. מוסך לויטארה: אוטו קליניק בצומת סגולה, ובשום אופן לא מוסך ''''טופז'''' בראשון (למרות שהוא מורשה סוזוקי) אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור סער 054-463731

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מרפי 20 בפברואר 2001 ב 09:46

שמעתי על המוסך בסגולה דברים טו

שמעתי על המוסך בסגולה דברים טובים אבל גם שמעתי שהוא יקר מאוד האם יש לדעתך צורך ללכת למוסך מורשה גם לטיפולים שוטפים כמו החלפת שמנים וכו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 10:17

טיפולים שוטפים בוודאי שעדיף לך

טיפולים שוטפים בוודאי שעדיף לך לעשות לבד, יותר זול והרבה, אבל הרבה יותר איכותי ממה שתקבל במוסך. זה נכון גם לרוב המוחלט של העבודות שתזדקק לעשות ברכב. קישור המפרסם נמחק

http://www.jeepolog.com/jplg_storys_workathome.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אסף ר 20 בפברואר 2001 ב 10:23

מרפי שלום בתור אחד ''''ששפך''

מרפי שלום בתור אחד ''''ששפך'''' הרבה כסף באוטו- קליניק אני לא בדיוק ממליץ לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. Saar 20 בפברואר 2001 ב 10:50

אני בהחלט מסכים עם הדברים שנאמ

אני בהחלט מסכים עם הדברים שנאמרו, טיפולים שוטפים וכל מה שלא מצריך כלים/מקום מיוחד כדאי ורצוי לעשות לבד ולא רק כלכלית, ביום שתתקע בשטח (וזה קורה לכולנו) עדיף להכיר את הדברים ''''מהבית'''' אוטו קליניק אכן יקר, אבל הם יודעים מה הם עושים ולפעמים כדאי לשלם קצת יותר ולדעת שהאוטו טופל כמו שצריך. לגבי טיפולים שוטפים ואחזקת הרכב כדאי לקנות את אחד הספרים לטיפול בויטארה (היינס או צ''ילטון)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מרפי 20 בפברואר 2001 ב 10:54

אכן ניתן להשיג את הספרים האמור

אכן ניתן להשיג את הספרים האמורים ??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 11:03

או באוטו דיפו או בקישור המצורף

או באוטו דיפו או בקישור המצורף:

http://www.haynes.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. Saar 20 בפברואר 2001 ב 11:32

או באמזון

או באמזון

http://www.amazon.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 20 בפברואר 2001 ב 20:07

מתוך נסיון אני יכול להגיד שמוס

מתוך נסיון אני יכול להגיד שמוסך אוטו קליניק יקרים מאוד וגם תמיד חוץ מהטיפול הם מוסיפים לך כסף על הוספת מים למצבר ומים לוישרים ועוד כל מיני דברים קטנים שאני מאוד לא בטוח שהם גם באמת עושים אותם חוץ מזה היו לי כמה תופעות מיוחדות והם לא ידעו לאתר אותם הם בכל פעם התעלמו מזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. צחיק 23 בפברואר 2001 ב 16:50

אם אתה מעוניין בספר לויטרה יש

אם אתה מעוניין בספר לויטרה יש לי אחד שאוכל למכור לך הוא ממש חדש בהוצאת CHILTON זו הוצאה אמריקאית כך ששם VITARA+SIDEKICK זה אותו רכב תציע מחיר צחי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול