20 בפברואר 2001 ב 14:14 0 תגובות 463 צפיות אריק2
מכיוון שלדעתי זה חשוב ואני גם חושב שזה נעלם באחת התגובות במודעה קודמת אז יסלח לי רן אבל אני חותך חלקים ממה שהוא רשם (אני חותך את החלק הראשון והקנטרני ומשאיר את החלק שחשוב לנו) מעבר לזה אני רוצה גם להוסיף ח"ח לצביקה שלא פעם "נעלמו" מודעות שלו לגבי מחירים זולים וטיפים מעולים !!! שעזרו לפחות לי אישית. ובאמת, יש שם אופציה שאומרת שכמה אנשים יתארגנו יחדיו אפילו דרך הפורום ויתבצעו קבוצות המעוניינות לעשות קנייה מרוכזת !!! זה הולך ככה: "בקיצור, דברו על המיזם, תתארגנו, תדרשו דברים בתכלס ותקבלו. זה נשמע מוזר אבל אופרוד היא גם שלכם...אתם הנהנים העיקריים מזה . אתם יכולים לקנות בולמי ראנצו במחירים נמוכים, אתם יכולים לרכוש נעילות, מיגונים, מכשירי ניווט , ולמעשה כל מה שתרצו!!! אבל תרכשו!!! וככל שתרכשו יותר, אופרוד תיתן לכם יותר הטבות, מחירים עוד יותר טובים, ההנחות יבואו ביחס ישיר לצמיחה של אופרוד כגוף כלכלי. ועכשיו, לדוגמאות: נתנו לכם בולמים של ראנצ''ו במחיר שלא נשמע. איכזבתם אותנו בתגובה. רוב הרוכשים לא היו מהקהילה באינטרנט. למה אתם מחכים , שזה יירד עוד??? אני מודיע לכם כאן ועכשיו: לא זה לא יירד. רק יעלה אם לא תרכשו. כלכלה פשוטה. ביקשתם בולמים זולים? קיבלתם - ראו הצעה בגיפטריפ שאי אפשר לסרב לה רציתם נעילות איזי לוקר? קיבלתם נעילה קדמית ואחורית ב 4000 ש''''ח כולל מע''''מ והתקנה. מישהו קנה? הצחקתם אותי. אתם לקוחות שלי רק בפוטנציאל . לא בעולם האמיתי!!! אני מציע לכם, להתחיל להזיז את הישבן שלכם, לפרסם את אופרוד, לרכוש מאופרוד ולזכור שאנחנו בסה''''כ גיפאים כמוכם שמסכנים הרבה כדי שלכולנו יהיה יותר קל עם התחביב היקר. להתראות בשטח"
הוספת תגובה
ביטול