פורומים

- שטח 4x4

רן-על מה הכעס?

20 בפברואר 2001 ב 14:15 6 תגובות 412 צפיות אורח/ת
על מישהו שמצא בדרך כשרה או לא, בצורה זו או אחרת, מוצר זהה במחיר עדיף, וקנה אותו? או על מישהו שאין לו כסף לקנות מוצר שאתה מוכר? עם יד על הלב, אתה היית משלם על מוצר הרבה יותר כסף אך ורק בשביל לשפר את תרבות הארבע על ארבע בישראל? אם אתם תהיו הכי זולים, מן הסתם תמכרו, אם לא, לא! אם אתה בונה את העסק שלך על בסיס רצון טוב של לקוחות אני חושב שלא תוכל להגיע רחוק. יש בעייה אוביקטיבית של מיסים? אתה צודק, אבל מי שיוכל, תמיד יביא מחו"ל ללא מיסים. למזלך יש מספיק כאלה שלא יכולים/מעונינים להביא מחו"ל והם כמובן יקנו אצל מי שיהיה הכי זול, אני מקווה שהאיש הזה הוא אתה. אגב, לי אין אענות בנושא המחירים היקרים אל היבואנים/משפרים, רק אל הממשלה וסדר העדיפויות שלה שמשאיר לי, לאזרח העובד, כ15 אחוז מהמשכורת שלי לטובת קניית מוצרים בערכם האמיתי לפני מיסים ונותן את אותו כסף למקומות הלא נכונים. הטענה שלי למשפרים היא על חוסר מקצועיות אבל זה כבר דיון אחר. להתראות בשטח חנן-ג'יפולוג
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 20 בפברואר 2001 ב 12:30

חנן, זה לא רק זה...פשוט שכשאני

חנן, זה לא רק זה...פשוט שכשאני אחרי מחשבה רבה מחליט לדוגמא שאני רוצה בודי ליפט ואומר את זה לבחור שהשקעתי אצלו כבר המון !!! כסף והוא אומר לי ''''זה יעלה לך 1600 ש''''ח (לא זוכר אם זה לפני או אחרי מע''מ) ואני מוצא מישהו שעושה לי את אותו דבר ואפילו באיכות טובה יותר ! בחצי מהמחיר !!!! זה אומר דרשני. שיחיו כמו שאני חי, רק שלא יירמו ! אנחנו ''''בעלי הממון'''' ואנחנו נמשוך את השוק, בין אם זה יהיה היום, ובין אם יותר מאוחר...אתה יודע, לא בכל מוסך יש אינטרנט...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 12:44

מה אתה מקשקש אריק מה רצית מה

מה אתה מקשקש אריק מה רצית מה הציעו לך מה האלטרנטיבה שמצאת אחרת הכל רשום על הקרח וההוא ימשיך לחגוג כי אני הפרייר הבא ספר ספר - או שאתה מהאו''''ם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 20 בפברואר 2001 ב 12:51

צביקה, עלינו ? הרי אני מכיר

צביקה, עלינו ? הרי אני מכיר אותך ואתה לא תהיה הפראייר הבא ! לא בנושא הזה ולא בגלגול הזה. שוב, מה שרשמתי שם היה ברור לחלוטין ! בודי ליפט זה המוצר, יש שם מחיר, אבל אני לא יודע מי רוצה להתקין דבר לא בטיחותי כזה (אני פשוט הייתי צריך) בכל אופן - אנחנו בכפר גלובאלי !!! מה אומר תזמינו (חינם) קטלוגים דרך האינטרנט, לכו עם המוצר הנבחר (לבד או כקבוצה) לרן או ארז ותשאלו אותו ''''כמה זה ?'''' האם מובן ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 13:00

לא ברור לי אריק!!!! למי לא לל

לא ברור לי אריק!!!! למי לא ללכת????????????????????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 20 בפברואר 2001 ב 13:52

אז ככה - מי שרוצה המלצה לגבי '

אז ככה - מי שרוצה המלצה לגבי ''''איפה להתקין'''' את הבודי ליפט רשאי להתקשר אלי ולקבל המלצה חמה. אריק 050-416820 רק אם זה היום - לא בין 17:00 ל 22:00 כי אני לומד...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. zvikabar 20 בפברואר 2001 ב 15:02

אתה תותח אז איפה אכלת אותה את

אתה תותח אז איפה אכלת אותה אתה לא רוצה לספר יפה שלפחות אתה משתף אותנו באורגזמות שלך סתם סתם

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול