אהלן אסף מי כועס? התגובה
אהלן אסף מי כועס? התגובה חריפה, כי אתם קשקשנים. בוכים על מחירים גבוהים אבל כשמציעים אותם מוצרים במחירים נמוכים אז כל אחד עושה את החישוב שלו ובסופו של דבר , ואני מדבר בקהילת האינטרנט!! לא קונה. וזו עובדה. אופרוד ישראל לא מחוייבת להציג מאזני רווח והפסד כמובן, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו דווקא מאד מרוצים מהסה''''כ ומאד לא מרוצים מקהילת האינטרנט מבחינה כלכלית , כמובן. זה הכל
רן ידיד מה אתה רוצה?? יש לי
רן ידיד מה אתה רוצה?? יש לי סט של ראנצו שמחליד אצלי כי קניתי אולדמן לקנות עכשין ראנצו במבצע ?? או אולי HECKTHORN אני לא צריך כלום בינתיים כשאצטרך אני אמור להיות מטומטם לא לברר אצלכם ומשם-- כוחות השוק תהיו אטרקטיבים במחיר ושרות - זכיתם!! כאן ההישג שלך בינתיים- אני יודע שאתה קיים!!! ואתה זעוף ידידי - אני לא יודע למה סך הכל מדברים כאן על סט לטרנספר חמש שעות ואתה רץ?? תאסוף חומר תן לחנן שיעזור בנושא הטכני ויסביר בעד ונגד תברר למי זה חשוב ולמי לא תארגן סדנת החלפה לכל מי שירצה להזמין ואם לא תקבל עשר הזמנות במכה הראשונה ושטפון בשניה אז אין גיפאים בארץ(סליחה שאני פוגע במישהו) או שאין שוק או שתתחיל להביא ניקלים ולא מוצרי ם קשים או ששינוי בתיבת העברה זה לאמשהו לדעת הצרכנים אבל כבר הסכמנו שהם קונים מה שאומרים להם-- ראה ראנצו וראה שמלות אלומיניום מראש לתחת וכדומה אתה יודע כמה אנשים עם וו גרירה כי זה נראה טוב?? מה הם גוררים לכל הרוחות אז תחפש משהו אחר:)))
רן ידידי מאד קל ללחוץ על המקל
רן ידידי מאד קל ללחוץ על המקלדת ככול העולה על ראשך אבל על תשכח שהרבה יותר קשה להחזיר רושם שנוצר. לי בכל אופן נראה כאילו אתה קצת עצבני וחבל כי בסך הכל ישנו פה אינטרס משותף!! דבר נוסף שחשוב לי לציין הוא שאף פעם אל תפנה בהכללות כלשהם, במיוחד שאתה פונה לחבר . בקשר למאזנים אני מעדיף לא להתייחס כי זה ממש קנטרני ומיותר, הרי אתה יודע שאם ''''אנחנו'''' נקנה אתה ''''תרוויח'''' ובמיוחד להיפך, אז בו ניישר ההדורים ובמקום להתעסק בזה תפנה את הכוח להיכן שצריך. ביי
לא עצבני, לא זעוף, לא כעוס, סת
לא עצבני, לא זעוף, לא כעוס, סתם עושה ניסוי בהפעלת אנשים ע''''י פרסום נסתר באתר:(( וברצינות עכשיו, אני לא כועס ולא מקניט. באמת. פשוט ציינתי עובדה לגבי פוטנציאל הרכישה אל מול רכישות בפועל של קהילת האינטרנט. מה אתם רוצים???? קיט הטרה לוא לא נולד היום. בפורום הזה היו עליו ה....מון שיחות וה....מון דיונים. ותמיד זה נגמר בכמה המוצר טוב וכמה הוא יקר בישראל וכמה הוא זול בארה''''ב...אז הנה הכפפה נזרקה. תתארגנו ונארגן לכם מחיר טוב. הטוב ביותר שאפשר. בישראל. לא מאשים אף אחד, אפשר להירגע. למזלי, אני איש אינטרנט ומראש צפינו שלא מהסחר האלקטרוני תבוא ישועתנו. ובכל זאת , צביקה צודק. ההישג הגדול לכרגע הוא שכולם יודעים שאנחנו קיימים. ולחנן. שלילי שלילי שלילי. אנחנו אף פעם לא נהיה הכי זולים בעולם.אולי וכנראה בישראל. אבל אם אתה מעודד את הצרכנים לרכוש ולהבריח לארץ נעילות לוקרייט ב 500$ לזוג אל תצפה אח''''כ שאנחנו נביא לך קיט יחסי העברה נמוכים לגיר שלך במחיר נמוך או לנמרוד צמיגי אינטרקו שבכלל אף אחד לא מביא או בולמי ראנצו 9012 שעולים 2400-2500 ש''''ח אחרי קומבינה או קיט רוביקון אקספרס לאני לא זוכר מי- כי אנחנו פשוט לא נהיה כאן ולכן כתבתי שהקומבינות האלו הן שליליות במהותן להתפתחות שוק רכבי השטח. במעשיך אתה עוצר את האלטרנטיבה שקמה לגזלנים - אופ רוד. בתור אחד מכם,גיפאי שרוט, אני מבין את הלך הרוח. בתור בעל עסק שיש מאחוריו גם חזון של שינוי סטנדרט השירות והייעוץ (צביקה) ושל הורדת מחירים משמעותית , הלך הרוח הזה פוגע ביכולת העסק להתקיים. זאת עובדה. עוד פעם, הפורום הזה והאחרים הם מיקרו שבמיקרו. השוק האמיתי נמצא שם בחוץ, אתם מייצגים לקוחות שרמתם המקצועית והידע שלהם גבוהים מהממוצע. דווקא אתם צריכים להוביל את המהלך שאופרוד החלה בו של הוזלה והעלאת הסטנדרטים לשירות ומקצועיות.
רן ידידי אני מקווה שקצת נרגעת
רן ידידי אני מקווה שקצת נרגעת( יש לך נעילה קדמית למחשב) אנחנו מאד רוצים לעזור לחברה שכזו אבל מה לעשות שבעל הבית '''' שרוט '''' , ( יש לך נעילה קדמית לראש) עוד חזון למועד, אמרו חכמיינו (היה להם נעילות קדמיות). להתראות בשטח.
רן, נכנס כאן למשוואה גורם שהוא
רן, נכנס כאן למשוואה גורם שהוא לה הוגן כלפיכם: אתם כיבואנים צריכים לשלם מסים. בוא נסתכל על הבועה הקטנה שלנו ולצורך העניין נעשה את זה ללא שמות מלאים: איקס1. עם נעילה אחורית שהוא קנה בארץ, שלושה ימים לאחר קניית הג''יפ ונעילה אחורית שהגיעה מארה''''ב. איקס2. עם רכב כפול נעילות שהוא כבר קנה במצב הזה, בוודאי לא היה קונה את זה בארץ. איקס3 עם סופה כפולת נעילות שהגיעו מארה''''ב. איקס4 עם CJ כפול נעילות שהגיעו מארה''''ב. איקס5 עוד CJ כנ''''ל. איקס6 -סופה עם נעילה אחורית שנקנתה בארץ ונעילה קדמית שנקנתה בחו''''ל. איקס7 עם סופה שאוטוטו תהיה כפולת נעילות שהגיעו מארה''''ב. איקס8 ואיקס9 עם נעילות אחוריות, אני מאמין שבקרוב מאוד יהיו להן נעילות קדמיות שלא נקנו בישראל. מה השורה התחתונה? העסק מתקדם קדימה אך ורק מהסיבה שבן אדם עם 2000 ש''''ח מסוגל על פי עצתי להגיע לרכב כפול נעילות. עם כל הכבוד להוזלות שאתם עושים הוא לא היה יכול להגיע לזה דרככם. מה האינטרס שלי? להעלות את רמת הטיולים שאני משתתף בה וכך למנוע שעמום שלי, אתה כבר מכיר את הבעייה: אתה עם רכב משופר נוסע עם עוד רכבים ברמה נמוכה יותר ואז כל היום אתה צופה בהם נהנים מהאתגרים השונים שלא דרשו ממך אפילו לכבות רדיו לצורך ריכוז. מן הסתם גם מי שיצטרך בעתיד קיט קצר לטרנספר יעשה את זה בצורה הזו, מה לעשות, כולנו מוגבלים בכסף וכולנו רוצים תמורה מקסימלית לכסף שלנו. והשורה התחתונה: תראה מה קורה, מאוד לא נכון לומר שהרמה יורדת בגלל מה שאני מעודד. חנן-ג''יפולוג
..ועוד משהו, רן על העובדה שהפ
..ועוד משהו, רן על העובדה שהפורום (ובין המשתתפים אני) הזה עושה גלים (חיוביים או שליליים), אני חושב שאין חולק. נכון שלא כל גל עוזר לך נקודתית אבל נראה לי שגם אתה בחשבון כולל מבין שהעלאת המודעות לכל הנושאים האלה על ידי, תורמת גם לך בעקיפין, שהרי לא כל אחד יכול להביא את מה שהוא רוצה מחו''''ל. מצד שני, הוא משתתף בטיולים שבהם רמת הרכבים גבוהה יותר והוא רוצה גם, ולכן חלק מאותם אנשים יגיעו אליך לקנות מוצרים.
לא חנן. רמת הרכבים אינה יורדת
לא חנן. רמת הרכבים אינה יורדת למרות שזו, לדעתי, יומרנות לומר שהיא עולה בגללך. רמת הרכבים עולה מפני שהנהגים דורשים יותר ככל שהם מנוסים יותר ואז ברור שבעדיפות כזו או אחרת הם יקנו נעילה. אני מאד בספק לגבי יכולתך להביא קיט העברה 4:1 ברמה מסחרית כיון שאני יודע מה עומד בפני מי שמייבא כזה קיט או לענייננו כל דבר שיש לו משקל. אז בסדר, אולי בטווח הקצר נהנית מהנעילות ששוקלות 2 ק''''ג ויושבות במזוודה של סבתא. כמובן שאין אחריות!, כמובן שאין שירות! כמובן שאתה, חנן, גם לא מרגיש שאתה זקוק לה כי דעתך על מקצועיות המשפרים בארץ היא שלילית. זה לא המצב עם השאר. וחס וחלילה אם נקרעה הנעילה, אם צריך איזה שירות עבורה וזה קורה אז מה תשובת הקסמים שלך? מקסימום הלכו 250$. ואני אומר 250$ זה הרבה כסף!!! והנה דוגמא מהחיים ללא ציון שמות: איקס קנה נעילת דיטריוט לפור ראנר שלו בחו''''ל. בא, התקינו לו את הנעילה והנה בכל פעם שהוא משלב להילוך , בום!!! מכה אדירה מתחתית הרכב. איקס לא יודע מה לעשות. בצר לו הוא מתחיל לשאול, כל מיני מתקינים ומקבל תשובות מדהימות: יש לשפץ את הנעילה (חדשה לחלוטין, כן?!), שולח אי מיילים לחו''''ל ומחכה לתשובה, שואל שאלות בפורום ובצ''אט ואז פתאום מתגלה צד אחר שלך: אתה כותב לאותו איקס:'''' לעניות דעתי , הבלתי מקצועית כל מה שאמר לך מתקין הוא לא נכון. '''' מה כן נכון? לזה אין לך תשובה. אבל להמליץ לאנשים לקנות בחו''''ל דעתך היא מספיק מקצועית? נראה לי שהמשוואה לא תקינה ובעייתית. אם היית לוקח את איקס שהיה משלם עוד 1500 ש''''ח בארץ על אותה הנעילה, היה לו את השקט של השירות והאמינות של יבואן. על זה אתה צריך לשלם. ואל תתן לי את הדוגמאות של הגיפ שלך שנוסע שנתיים בלי בעיות על הנעילות , כי אתה חנן זה לא השאר. לא ברמת התחזוקה ולא ברמת הנהיגה שלך על הג''יפ. בקיצור ולעניין. קומבינות תמיד ישארו חלק מהחיים. לא צריך לעודד אותן. בטווח הרחוק זה פוגע גם בצרכן וגם בשוק. ככל שעלות המוצר גדולה יותר כך משתלם פחות להשקיע בקומבינה כי אם יקרה משהו, המחיר שתשלם על החזרת המצב לקדמותו משתווה לרווח המחיר של המוצר שהוברח מחו''''ל כל זה נכתב ונאמר ברמה לא אישית כמובן.
מזל שלא יורדים לרמה האישית
מזל שלא יורדים לרמה האישית
קודם כל: מעולם, אבל מעולם לא ט
קודם כל: מעולם, אבל מעולם לא טענתי שהדיעה שלי היא מקצועית ובאותו קו המשכתי גם כשאמרתי לאיקס את דעתי על הבעייה שלו, אז הניסיון להראות כאילו אני לפעמים מציג את עצמי כמקצוען וכשלא נוח לי אז לא, הוא לא במקום. בעברית פחות מנומסת קוראים לזה מסריח. (כן, מה לעשות? התעצבנתי למרות הנימה ה''''לא אישית''''). אגב, התשובה שאיקס קיבל מיצרן הנעילה ומאנשים אחרים עם קונפיגורציה זהה בפורום אמריקאי היתה זהה לשלי. תסתכל באתר שלנו במדור ''''מי אנחנו'''' כתוב שם במפורש שאנחנו לא אנשי מקצוע אלא עושים הכול כתחביב.
ואם הוא היה משלם עוד כסף לנעיל
ואם הוא היה משלם עוד כסף לנעילה במחירים של הארץ הדבר היחיד שהוא היה מקבל זה עוגמת נפש גדולה יותר על הכסף הרב יותר שהושקע בעניין. שירות? מצחיק מאוד. ממי? התקנתי נעילה קדמית במוסך ישראלי, קיבלתי צלב קדמי מפוצץ, מחזיר שמן הרוס. התקנתי נעילה אחורית במוסך ישראלי, קיבלתי בורג פיניון שמחוזק למומנט הלא נכון ומשתחרר. כמובן שזה פוגע בנעילה אבל בזכות חוסנה היא מתגברת על הטראומה. בלמים שעשו לי לפני טסט? מה קיבלתי? מיסבי גלגלים משוחררים וקפיץ של הקליפר שמטייל לו להנאתו בצמוד לרפידות. מספיק? או שצריך עוד דוגמאות לשירות הישראלי הידוע?
רגע רגע. אלו עובדות, אין מה
רגע רגע. אלו עובדות, אין מה להתעצבן. לא טענתי שהצגת את עצמך כמקצוען אי פעם ואני מכבד אותך על כך. מצד שני אתה ממליץ לאנשים לרכוש בחו''''ל כי לדעתך, מבחינה מקצועית, המשפרים לא ברמה טובה מקצועית. כלומר, בעקיפין, אתה כן מחווה דעה מקצועית על הרמה של המשפרים בארץ כתימוכין לטענה שאין שירות ואין אמינות ואין אחריות למוצר שנקנה בארץ. ולגבי זה, אני אומר 2 דברים: על פניו אתה צודק, ואני מסכים איתך שרוב המשפרים בארץ הם לא מקצועיים. נקודה. לעומת זאת, יש כמה שהם דווקא הרבה יותר מבסדר, הן ברמה המקצועית והן ברמת השירות, לדוגמא: גפני, לדוגמא, יורמי מקיבוץ גבע, לדוגמא: , שגיא ממוסך גזר לדוגמא: רוני מגולדטק. וכאן אנחנו מגיעים לנקודה השניה: אופרוד עובדת רק עם מקצוענים. אנחנו לא ניתן לליצן להרכיב עבורנו נעילות או לבצע טיפולים אחרים אלא רק לבעלי מקצוע שאנחנו מכירים והם מטפלים לנו ברכבים!!! ומי שמכיר את הסטנדרטים של שותפי לעסקים ארז, יודע שאין כאן חיפופים. וזה בדיוק הענין: מעתה שווה לשלם עוד כסף כי יש שירות ויש אחריות. ואם התרגזת ממה שכתבתי אז אני אוסיף מלה אחרונה: 1. עצבים מדי פעם מועילים לבריאות:))) 2. קבל את התנצלותי הכנה אם נפגעת. אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי אך אני מרגיש שהיתה כאן איזו שהיא אי הבנה שאותה ניסיתי להסדיר בתגובתי זו
ואני רק דברתי עם מוני על קיט ל
ואני רק דברתי עם מוני על קיט לטרנספר- תראו מה יצא מזה רן כמה עולה???
מתי אמרתי למישהו לקנות בחו''''
מתי אמרתי למישהו לקנות בחו''''ל מכיוון שהמשפרים כאן לא מקצועיים? זה פסטיבל מספרי סיפורים או משחקים בחיבור משפטים? אמרתי לקנות בחו''''ל-נכון אמרתי שמשפרים לא מקצועיים.-נכון אמרתי לקנות בחו''''ל כי משפרים לא מקצועיים???? גם אלו עובדות?
רן?? עם מי אתם כן עובדים?? מ
רן?? עם מי אתם כן עובדים?? מי מפרק ומרכיב את האוטו מי מרכיב את ההגנות מי מי מי מימ?? שוב צריך להתקשר ולהיות מופתע?? אתה אולי מתחיל להבין עכשיו את חשיבות העברת מסר ברור שקוף ובלתי משתנה?? מחיר- אחריות- זמינות פשוט להפליא בתאוריה - קשה במעשה
חנן ורן בואו נסכם כמה דברים ל
חנן ורן בואו נסכם כמה דברים לסיום דיון זה: 1. לא כל המשפרים בארץ מקצועיים 2. אכן ישנם מוצרים שעדיין כדאי להביא מחו''''ל למי שיש סבתא חזקה 3. והכי חשוב הלוואי ולכל משפר רכבים בארץ היה 65\\% מרמת הידע של חנן. 4. צריך נעילה קדמית
חנן, עכשיו אני מתחיל להתרגז.
חנן, עכשיו אני מתחיל להתרגז. אל תתמם. אתה לא מחשיב את השירות בארץ כפקטור שיש להתחשב בו כשמחליטים אם לקנות בארץ או בחו''''ל כי השירות בארץ לקוי לטענתך והוא לא שווה כסף. ואיך בדיוק החלטת את זה? פשוט מאד, על סמך דעתך הבלתי מקצועית בעליל החלטת מי מקצועי ומי לא.. ואני בא ואומר לך : טעות!!!!! השירות כן שווה!!! אצל יחידי סגולה. ואנחנו כאן באופרוד מיינו והגענו לכלל החלטה מי ראוי להתקין ולעבוד ולשרת את לקוחותינו נאמנה והם מעטים שבמעטים. העילית שבעילית. אנשים שיכולים ללמד אותי ואותך ואת כולנו יחד מהי רמת עבודה ומקצוענות. אנחנו כאן כדי לשנות את הסטנדרט וחשבתי שאמרתי את זה יותר מפעם אחת. אז בתמורה למחיר יותר גבוה שעדיין הוא הזול ביותר אתה מקבל גם שירות ששווה ושווה הרבה. ומתי מעט עובדים איתנו ואלו בדיוק האנשים שציינתי בתגובתי הקודמת כיון שאלו היחידים שעומדים בסטנדרטים המאד גבוהים. וצביקה ידידי, תרשה לי לענות לך בנושא הצלצל ונפתיע אותך. קודם כל, בשוק הישראלי אם פירסמת מחיר, מיד כולם מורידים אותו גם כן. נהרסה התחרות, הלך הפאן, אין עסקים. כך נולד המושג שאתה בוודאי מכיר אותו: too low to print. call us!!! ואתה מתקשר ובאמת מופתע מהמחיר. הרי אנחנו לא מתיימרים להמציא את אמריקה. רק מנסים לעמוד בסטנדרטים שלה.
לא קונה את התיאוריה שלך כי מה
לא קונה את התיאוריה שלך כי מה שאתה אומר על עצמך זה שבעצם מה שכתוב אצלך במחירון על ראנצו זה לא המחיר הנכון כי הוא המודפס וכנל המחיר על הרצועת גרירה וכנל על המחיר של כל דבר שרשום שם הי יש גם הפתעות והמחיר הנכון והאמיתי הוא נמוך יותר והוא סודי כדי שהמתחרים לא ידעו מה קרה לך?? שתית משהו?? אז המתחרה מצלצל ואומר שקוראים לו מוישה אז לכל מי שקוראים מוישה - לא מגיעה הפתעה?? תעשה לעצמך טובה ותתחיל לעשות עסקים מהראש ולא מהבטן!!!!! מחיר- אחריות- זמינות ובשבילך מתכון אישי!!! מחיר אחריות זמינות שקיפות אמינות ואני איתך יא חולרה - לא נגדך!!!
שיווק עצמי צריך לדעת מתי לעצור
שיווק עצמי צריך לדעת מתי לעצור. נראה כי נכנסתם למערבולת והיציאה קשה. לחצו בבקשה על הבלמים. אתמול ניגש אלי חבר וביקש שאברר מחיר לסורק. צלצלתי לחנות הכי זולה בת''''א ( חבר עם קבלות תרתי משמע) וביקשתי מחיר. המחיר היה מחיר ריצפתי, ואילו החבר מצא ב- 40 ש''''ח פחות. איך ??פשוט, חבר אחר ללא חשבונית.פרט קטן שלא ידעתי כאשר הרמתי טל'' לחבר מהחנות ושאלתי לפשר העניין ותשובתו: שיקנה שיתחדש ויהנה! וזו הייתה סוף השיחה. החבר הרויח לקוח, אומנם לא לסורק, אבל בהחלט לשידרוג עצבני. מוסר השכל, עכשיו תורכם. חזק על הבלמים....
סתם בשביל הקוריוז - אין שום בע
סתם בשביל הקוריוז - אין שום בעיה במכה הקטנה שנותן הדטרויט בפוראנר אוטומטי. אם הצלבים תקינים והחופש של הפיניון (Backlash) יחסית לנעילה תקין - אז בסופט לוקר ישנה מכה והיא בהחלט חלק אינטגרלי מהמערכת. מתרגלים להכל לא ? אפילו לנעילת זיקה מלפנים או לנסיעה בלי נועלי טבורים בציר נעול אוטומטי......
ומה זה שייך רוני?? מה דעתך כב
ומה זה שייך רוני?? מה דעתך כבעל עניין ועסק דווקא על שקיפות מחירים??
כתבתי מראש שזה סתם קוריוז. אב
כתבתי מראש שזה סתם קוריוז. אבל רן ענה לחנן באחת התשובות הראשונות בדיון הנוכחי על אחד שקנה דטרויט לראנר שלו וכו''. חנן הבעי דעה כי המשפרים בארץ לא יודעים מהחיים שלהם. אולי, אבל הקוריוז הוא שזאת לא בעיה! מי שמכיר את הדטרויט סופט לוקר אמור להבין שזאת לא בעיה. ככה הוא בנוי! בשילוב עם גיר אוטומטי עם לוקאפ כמו בטויוטה פוראנר תהי המכה. מה שלא יהיה. לכן מדי פעם צריך לבדוק את החופש בדרייבשאפט מאחור בחיבור ליוק וזהו.
רן גם ''''שכח'''' לומר שבאותו
רן גם ''''שכח'''' לומר שבאותו דיון זה בדיוק מה שאמרתי לליאור שהחופש הזה הוא אינהרנטי לדטרויט. היה שם משפר שכתב לליאור שצריך להוריד את החופש בין הרינג והפיניון כדי להפחית את החופש ואני התנגדתי לתהליך שחורג מהוראות היצרן.
ועוד משהו שליאור אמר שגרם לחשו
ועוד משהו שליאור אמר שגרם לחשוב שאולי יש בעייה נוספת הוא שהמכה אצלו הרבה יותר חזקה מאשר אצלך עם סט-אפ דומה. אני עדיין חשבתי בניגוד למשפר שכיוון של רינג ופיניון ששם מדובר במאות מילימטר לא יכול לפצות על חופש מובנה בדטרויט של רבע סיבוב גל הינע, אבל שאלתי אותו שאלות על סל''''ד סרק של המנוע ודברים כאלה על מנת לוודא אם אין לו משהו אחר שגורם את הבעייה. מדהים מה שהחסרה או הוספה של כמה מילים יכולים לעשות, ואיך יש תמיד את זה שידע לנצל את הכוח הזה.
רן שלום אשמח להיצתרף לעוד מי
רן שלום אשמח להיצתרף לעוד מישהוא ששאל אותך ולא זכה לתשובה מי הם הגאונים הטכנים וחיות השירות אותם אתה מהלל כל-כך ועפ''י איזה קריטריונים בחרתם בהם מדוע הכל סודי כל כך לדעתי כל בעל מקצוע שמשבחים כל-כך ישמח לראות את שמו מפורסם תחת כותרת כל-כך מפרגנת
אין כל סוד ואינני מבין מדוע את
אין כל סוד ואינני מבין מדוע אתם טוענים שזה סודי . הן ציינתי במפורש את שמותיהם. חד וחלק. אולי, באמת האשם הוא בנו, שלא פירסמנו את הנתונים הללו, אך את זה נתקן בקרוב . ובינתיים: יורמי מקבוצת גבע שגיא אידלסון מקבוצת גזר גפני מצמיגי החוף ארז מסדנת אופרוד שתיפתח בקרוב באיזור המרכז כל אחד בתחומו הוא טוב ואני מפקיד את רכבי ללא חשש בידיו.