רן, אני נאלץ להגיב למה שכתבת, למרות שרבים וטובים ממני כבר הגיבו על רוב דבריך.
אני מתנצל אם תפגע מן הדברים אישית, אבל אני מרגיש שכשדברת על "קהילת האינטרנט" כאילו היא חייבת לך משהו, פגעת גם בי.
אני לא מכיר אותך, מעבר לקריאה של סיפוריך על הסופה שלך, לא חייב לך שום דבר ולא רוצה להיות חייב.
אני חושב שאתר אופרוד הוא דבר חיובי מאוד. אני נכנס לאתר פעמים רבות ובוחן את ההצעות שלכם. כמו שצביקה טען לפני - כשאצטרך משהו, ואתם תציעו אותו במחיר זול, אני אקנה. בינתיים לא מצאתי משהו שחסר לי, אולי חבל שלא הופעתם לפני שנתיים.
אני חושב שההתייחסות המתנשאת שלך אל חברי הפורום רק פוגעת בך ובעסקים שלך. כמו שכבר נאמר - לפני שנכנסת לעסקים דברת בדיוק כמונו.
רצוי שתרים טלפון לאחד, רוני, לפעמים הוא מסתובב פה והוא במקרה יבואן, ותלמד ממנו איך להתייחס לשאלות ולתגובות בפורום ועדיין לא להפוך את הפורום הזה לאתר המכירות הפרטי שלו. וכן - קניתי ממנו סט של אולדמן לפראדו, למרות שיכולתי אולי תאורטית לתת לשלושה חברים שלי שמטיילים באוסטרליה להביא אותו במזוודות שלהם ולחסוך קצת.
בצורת התגובה שלך היום להודעות הפגנת התנהגות שמזכירה לי את התשובות של אדון טויוטה הרצליה בפורום של המרכז הישראלי לסיור.
אני נכנס לפורום הזה כי יש בו את האיזון העדין שבין מתן עצות בין ג'יפאים לבין קשר עם גורמים מסחריים, ואני מבקש ממך - אל תהפוך את הפורום הזה לאתר המכירות שלך. אתה יכול להמליץ על מבצעים, לתת עצות, אבל אל תעז לנזוף באדם על שהוא החליט החלטה הגיונית מבחינתו לחסוך כסף.
ובקשר לנזיפות שלך ל"קהילה" על שאנחנו לא קונים אצלכם מספיק - אנשים יעברו אליך אם תוכל להציע להם משהו ממשי שיגרום להם לנטוש את האלטרנטיבה השניה.
ולא יזיקו לך קצת צניעות, נימוס ודרך ארץ.