16 באפריל 2009 ב 13:37 6 תגובות 1663 צפיות shloavra
חברים אני עוד מעט מורט שיערות........... באמת ניסית כמעט את כל המדריכים של הUNLOCK יש מובנים יותר ויש מובנים פחות, אבל כנראה שאני פה המפגר ומפספס איזשהו שלב, העניין הוא שאני מעתיק את הקובץ, למשל: AsgaardC520Unlock לכרטיס החיצוני שלי (2GB) מבצע ריסטרט עי לחיצה ארוכה, אותו הדבר בפתיחה ו........ כלום, פשוט כלום לא קורה, המכשיר חוזר לעצמו ופשוט זורק עלי ז@#ן, וזה כבר משגע אותי מה הכוונה שאומרים להעתיק הקובץ לROOT של הכרטיס SD ? כי פשוט העתקתי אותו לכרטיס והוא היה הקובץ היחיד על הכרטיס. אגב לא אמרתי אבל המטרה הסופית היא להתקין על הMIO תוכנה שלIGO8 אבל, שלב שלב...  בבקשה עזרתכם  המון תודה שלומי
הוספת תגובה
  • 1. nec 16 באפריל 2009 ב 12:15

תעבוד לפי הבא:-
    http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
    תיקית השרש היא העליונה . פעלת בסדר .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. shloavra 16 באפריל 2009 ב 17:23

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. shloavra 16 באפריל 2009 ב 17:33

ניסיתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. shloavra 16 באפריל 2009 ב 17:34

הורדתי את הקובץ שיש שם להורדה העתקתי לכרטיס ביצעתי ריסטרט ושוב אותו הדבר, לאחר מכן הוצאתי את הכרטיס והעתקתי את הקובץ לתוך הזיכרון הפנימי, ריסטרט, וכלום. האם אני צריך למחוק את שאר הקבצים, שהם בעצם של הMIOMAP בכדי שהקובץ יהיה שם לבד? אם אני מעתיק אותם ומחזיר האם זה לא יפגע בתוכנת הMIOMAP? צירפתי תמונה, הקבצים המסומנים הם אלו שהורדתי כל השאר הם שלהMIO זו תמונה של הזיכרון הפנימי. לדעתי העיניין הוא שהמכשיר לא יודע לגשת בפתיחה שלו קודם כל לכרטיס הSD יש אפשרות לסדר זאת?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. nec 17 באפריל 2009 ב 05:58

הכרטיס בסדר כמו שהוא, ידוע לי שמכשירים שנקנו בארץ ה-UNLOCK שלהם מורכב יותר ,
    וזאת מאחר והם לא מאפשרים היתחול מהכרטיס SD .
    תנסה כאשר המכשיר מופעל לשלוף את ה-SD ומיד להחזירו , במידה ותוך מספר שניות לא יתבצע היתחול אז מצבך מורכב יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. shloavra 17 באפריל 2009 ב 11:34

אז כנראה שזו הסיבה

המכשיר אכן נקנה בארץ, אני מנסה את הקטע עם הכרטיס לא כל כך הולך, נראה לי חסר סיכוי, אני אנסה למצוא איך מגיעים לביוס כדי לשנות את סדר האיתחול.
    תודה רבה על העזרה.

שלומי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול