פורומים

- שטח 4x4

הודעה לרן-סופה

21 בפברואר 2001 ב 17:42 8 תגובות 514 צפיות אורח/ת
תתפלא אבל לא רציתי להאיר או להעיר כלום. רק לשאול שאלה. נעילת דיפרנציאל אחורית של דטרויט עולה באינטרנט 187 $ כלומר בסביבות 800 שקל חדש. בלי עבודה. אתה מוכן לתת לי הצעה מתחרה ? אני מעוניין לקנות אבל אין לי חשק להרכיב לבד אפילו שיש לי זמן ואפילו שחנן ממליץ לעבוד לבד. אין לי חשק לזה עכשיו. תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 21 בפברואר 2001 ב 15:56

סליחה. התכונתי לוקרייט כמוב

סליחה. התכונתי לוקרייט כמובן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 21 בפברואר 2001 ב 16:37

אהלן גיא המחיר לנעילת אי זי

אהלן גיא המחיר לנעילת אי זי לוקר הוא 1948 ש''''ח כולל מע''''מ. התקנה אפשר לבצע לבד או בתוספת של 300 ש''''ח. זה הטוב היותר שניתן להשיג עבור נעילה חדשה עם אחריות בישראל. אתה יכול תמיד להתקשר אלי ולהתייעץ , כמובן ללא כל התחייבות: 058-687722 רן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 21 בפברואר 2001 ב 17:24

גיא למרות כל מה שנאמר כאן בימ

גיא למרות כל מה שנאמר כאן בימים האחרונים זה לא ישר מצדך להוציא איזה מחיר עלום בחנות עלומה הסטנדרט הוא בסביבות 250 דולאר ועוד קצת משלוח שאריק2 ישמח להגיד לך אז לזה תשווה את המחיר של רן ואני חושב שהוא מתקרב למה שבאמת אפשר לעשות מסחרית- כל הכבוד רק במקום לשאול כאן לך לאתר שלהם אחרת כל אחד ישאל כמה עולה ונטיל את גפני ובהזדמנות זו יש לי קושיה לבעל העסק-- רן ואתה לא חייב לענות!!! למה פער של מחיר שוק בארה'''' של 150 דולאר בין איזי לדטרויט מתורגם אצלנו ל2500 שקל הבדל?? ושוב-- אל תשתף אותנו בתחשיבך!!! זה שלך ורק שלך ולא מענייננו!! וזכותך למכור בכל מחיר ואני בדעה שאפילו במחיר הגבוה ביותר שתוכל!!!! אבל--- בשביל זה יש פורום לא??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 21 בפברואר 2001 ב 17:32

צביקה, הדגם הזול יותר לנעילה ש

צביקה, הדגם הזול יותר לנעילה של לוקרייט לסמוראי אכן עולה כ190 דולר בכל החנויות ולא המחיר שכתבת שהוא נכון לרוב הנעילות האחרות לרוב הסרנים האחרים. המקרה של הסמוראי הוא מיוחד ויש לו נעילות זולות יותר. לא צריך בשביל זה חנות עלומה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 21 בפברואר 2001 ב 17:54

גיא שלום, כמו שצביקה אמר - יש

גיא שלום, כמו שצביקה אמר - יש לי נסיון... זה הולך ככה - ישנן שני אפשרויות: 1. אני קניתי ושלחתי את זה לדוד שלי שחי בבוסטון, הבחור פתח את החבילה, זרק מה נקרא פרטים מזהים, ושלח בדואר רגיל במחיר של כ35$, משם ועד לדואר המקומי עברו שבועיים וזהו. 2. אפשרות שניה היא לשלוח דרך משלח, לי ישנה כתובת קבועה בארה''''ב שעשיתי חינם אין כסף דרך אתר MUSTOP.COM וכל דבר שמגיע לשם ישר עולה ארצה דרך DHL, סיפור זה עולה בין 2 ל 2.2 דולר ל100 גרם, מה אומר בשבילך עוד כ44$ ללוק רייט. כאשר זה מגיע ארצה, אתה מחויב לעבור דרך ממכס ומע''''מ...(אתה לא מחויב - הם פשוט מעבירים) ואזה אתה משלם סכום נוסף שאותו תוכל לחשב דרך האתר של המכס. דרך-אגב, אני לא יודע במקרה של נעילת דיפרנציאל אם יש אישור מבחינת משרד התחבורה \ רישוי... בסופו של דבר ובמקרה הטוב, תסיים עם 187 + 44 + 136 = 367$ (ה136 הוא לפי מכס שמצאתי באתר המכס על חלקי חילוף לרכב ממדינת הסדר) 367$ = 1543 ש''''ח ויכול להיות שהכל יחושב לפי דולר נוסעים וכו וכו... מכאן בשביל לחסוך את כל הפרוצדורה, וגם יהיה לך למי לפנות במקרה של בעיה, לדעתי שווה לך להוסיף את הסכום שנשאר ולקנות בOFF-ROAD (תחשוב שעד לא מזמן, זה היה עולה כולל עבודה, לסמוראי, כ3500-4000 ש''''ח. נ.ב ישנה אפשרות נוספת שאקרא לה בשם ''''הדודה עליזה'''' שחוזרת לה עוד שבוע מחו''''ל ואפשר להלביש עליה את זה. אני מקווה שגם אסף יראה את החישוב הזה ויחסוך לי הסבר שני על העלות..רק שבשבילו, הלוק רייט עולה כ 250$ קדימה וכ343$ אחורה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 21 בפברואר 2001 ב 17:55

דבר נוסף - אתר המכס בקישור המצ

דבר נוסף - אתר המכס בקישור המצורף

http://www.mof.gov.il/customs/misim.htm

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. zvikabar 21 בפברואר 2001 ב 17:55

חנן-בדקתי את עצמי אתה צודק א

חנן-בדקתי את עצמי אתה צודק אכן סמוראי זול במיוחד עדיין חושב שזה פייר פרייס ככלל כיוון משהוא מוכר את כולם באותו מחיר ממוצע ועדיין חושב שהמחיר לדטרויט מוגזם תודה על הארה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 21 בפברואר 2001 ב 20:15

אהלן חברים בקשר לשאלה שלך צ

אהלן חברים בקשר לשאלה שלך צביקה:מחיר השוק אכן מוגזם לנעילת דיטריוט. למרות שהוא זול למדי באופרוד אנו שואפים להביא לכם את הנעילה המחיר נמוך עוד יותר וברגע שזה יקרה תהיו הראשונים לדעת זאת. עם זאת, הדבר לא יקרה בקרוב, לכן, הטוב ביותר שאני יכול להציע הוא מבצע לשבוע לכל דורש: הנעילה, ההתקנה, והמע''''מ ב 4800 ש''''ח בלבד.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול