יש משני אינטש שיאפשרו לך גלגל
יש משני אינטש שיאפשרו לך גלגלים במידה עד 29 אינטש בלי שפשופים ועד סט מדהים של שישה אינטש שלא בטוח שהחוק בארץ אוהב אני עומד לשפר ויטארה והחלטתי ללכת על סט של שני אינטש ועוד הגבהה של אינטש על ידי אוקולונים מעל הקפיצים ומגונים יקירתי - מיגונים!! מהאף עד התחת וגם בצדדים רוצה להשוויץ?? גתוס- יקר טוב וגם יפה רוצה פרקטיקה?? תגידי לי ואשלח אותך למסגר אשף שיעשה מה שצריך בחצי מחיר אבל לא תוכלי להשוויץ להתראות בשטח
לפי השנתון אני משער שהרכב עדיי
לפי השנתון אני משער שהרכב עדיין באחריות היצרן קחי בחשבון שאת עלולה לאבד את האחריות בועז
אהלן תבדקי טוב טוב את נושא
אהלן תבדקי טוב טוב את נושא האחריות הגבהות עם אוקולונים הם דבר שלילי מאד לעניות דעתי ואינם בטיחותיים (המנוף צביקה, המנוף) לאופרוד ישראל קו מיגונים חדש לגרנד ויטארה ושווה להציץ באתר (שאני אחד מבעליו) http://www.off-road.co.il להתראות בשטח רן
רן מה לא בטיחותי?? אמרתי אוק
רן מה לא בטיחותי?? אמרתי אוקולון של אינטש אחרי החלפת הקפיצים שנותנים משהו כמו 2 אינטש והחלפת הבולמים לארוכים יותר הסבר את הערך?? ובאתר אין מיגונים- יש קופונים
נושא הקופונים יטופל. תודה.
נושא הקופונים יטופל. תודה. יש גם שירות לקוחות קולי 24 שעות ביממה לבירורים.
צביקה מדובר בגרנד ויטרה, לא בו
צביקה מדובר בגרנד ויטרה, לא בויטרה. אין קיט הגבהה לגרנד ויטרה בארץ, וע''''פ הידוע לי גם בארה''''ב (עד לפני חצי שנה ניתן ליבדוק אם יש חידושים בנושא ההגבה לגרנד באתר המצורף . יפתח ''''ג''יפולוג''''
בוקר טוב יפתח החברה המדוברת
בוקר טוב יפתח החברה המדוברת קלמיני יצאה עם קיט 2.5אינטש לגרנד ויטארה--משהו גדול כחול ומרשים כמו כל מה שהם עושים כמו כן OLDMAN החביבים והטובים יצאו גם הם עם הגבהה של שני אינטש לגרנד ויטארה בארץ אין כלום וגם מה שהותקןבעבר על ויטארות נראה לי סטים חלקיים ושדודים לא מפתיע אני חושב אבל גם לא רלוונטי בהנחה שהגברת תסע לעבודה-עם הרכבולא מעוניינת שיהפך לCJ מחר בבוקר הרי שאני ממליץעל הפתרון של OME לא מניסיון אישי-את זה אני מבטיח לעשות במהירות אלר לוגית זה רק שינוי קפיצים בולמים מאפש החלפת גלגלים עד 29 אינטש מה שיתן לגברת גם מבחר הגון יותר בפרופילים ומהלךמתלה ארוךיותר ומצד שני ממש לא משנה כלום בגיאומטריות ובמבנה