אני לא מכיר את השמות של החלקים
אני לא מכיר את השמות של החלקים בעברית אז אנסה לתאר - ישנו אום חיצוני גדול בצורת חישוק עם שיניים מקופלות החוצה , כדי לפתוח אותו אפשר להשתמש באיזמל ופטיש קטן אם יש צורך , האום הזה מחזיק את פלג הכוון שלא ישתחרר , הפלג מתברג לתוך התיבה ובמרכזו עובר הציר , על שטח הפנים שלו ישנם שני חורים קטנים נגדיים שבאמצעותם אפשר לסובב אותו .המשך יבוא
רק כהערת בינים. יש בצילטון אי
רק כהערת בינים. יש בצילטון איור ''''פיצוץ'''' (זה סוג האיור) של התיבה הוא מאוד יעזור לכם. אני לא זוכר אם יש גם פרוצדורות לשיפוץ. אין לי את הספר כאן או סורק אז אני לא יכול לשלוח לכם אותו אבל אני אנסה למצוא באנטרנט איור כזה.
לפני שמוציאים את הפלג , יש לסמ
לפני שמוציאים את הפלג , יש לסמן אותו ואת התיבה ולספור את מס'' הסיבובים במדוייק , לשים לב שהחלקים הפנימיים לא נופלים ומתלכלכים . בקצה הפנימי על ההיקף החיצוני שלו מולבש ה 0 רינג , בתוך הפלג נמצאים מחזירי השמן - צריך להוציא את קליפס האבטחה , את אטם הגריז והמחז''ש ולנקות היטב את פנים הפלג , אח''כ לצפות את המחז''ש בגריז בעיקר את ההיקף הפנימי , להכניסו פנימה ולוודא שהוא יושב במקום , הגריז מסופק עם הערכה , אחרי הכנסת המחז''ש להוסיף הרבה גריז ולהכניס את אטם הגריז - החלל שבין המחז''ש לאטם צריך להיות מלא בגריז ואח''כ סוגרים עם הקליפס החדש שבערכה . לפני החזרת הפלג יש לצפות את הציר בגריז כדי שהאטמים יחליקו פנימה ולא ישאירו את הגריז מאחוריהם - לגריז כמו שניתן להבין יש תפקיד מרכזי באטימה לכן צריך לא לחסוך בו . את הפלג צריך להבריג במומנט של 20 ליברת פיט ולעשות סימן על התיבה מול אחד החורים , צריך למדוד בין 5ל 13 מ''מ ולסמן סימון נוסף נגד כוון השעון - תלוי בסוג התיבה , אח''כ לפתוח את הסגירה עד הסימן השני . השלב האחרון הוא לחזק את האום החיצוני ל 85 ליברות פיט ולשמור שהפלג נשאר במקום. השימוש בידית מומנט דורש אילתור של כלי עזר , אח''''כ כדאי למדוד את העומס על המיסב כדי לוודא תקינות - את זה עושים באמצעות מד מומנט רגיש כשהתיבה כולה מפורקת מהגיפ , בגלל שההליך קצת מורכב ודורש עזרים לא סטנדרטיים , הצעתי קודם לסמן ולספור כריכות במדוייק - בהנחה שהתיבה מכויילת במצב המוצא . אפשרות אחרת שאני מציע היא לוותר על החלפת ה 0 רינג שבד''כ לא דולף ואז מוציאים את מחזירי השמן הפנימיים מבחוץ בלי לפרק את הפלג - רק לנקות היטב לפני כן ולוודא שהכל מלא בגריז .
ניר תודה על התשובה ציינת שיש
ניר תודה על התשובה ציינת שיש אפשרות לוותר על החלפת הרינג ואז להחליף את מחז''''ש מבחוץ מה הכוונה מבחוץ????
כשאתה מוריד את מוט ההגה , תסתכ
כשאתה מוריד את מוט ההגה , תסתכל על התיבה , בקוטר הפנימי מסביב לציר אתה תראה את הקליפס ואת אטם הגריז , אתה יכול לשלוף אותם בקלות ןאח''כ להוציא את מחזיר השמן עם מברג טסטר או דקר , לנקות ולהרכיב את החדש בסדר הפוך כמו שתארתי . ככה לא תצטרך להתעסק בכל המומנטים והכוונים , תוודא רק שמחזיר השמן נכנם ויושב ישר, זו פרוצדורה קלה ופשוטה ו99 אחוז שזה יפתור לך את הבעיה .
עכשיו התיחסת למחזיר שמן 22 מ''
עכשיו התיחסת למחזיר שמן 22 מ''מ מינוביץ''?
יש אצל יאנוביץ שני קיטים , אחד
יש אצל יאנוביץ שני קיטים , אחד בקוטר פנימי של 22 מ''מ והשני 19 מ''מ , צריך לפרק כדי למדוד את הקוטר הפנימי של הציר , בתיבה המקורית זה 22 אבל יש הרבה קומבינות . אני מדדתי מבחוץ וקניתי בטעות 19 , ההתקנה זהה בשני הקיטים , לכן הצעתי לכם לקנות מראש 22 מ''מ כדי לא לעבוד פעמיים ומקסימום אם זה לא יתאים למישהו , הוא יוכל לקבל את שלי במקום .
ניר אני מקווה שהבנתי אני יעב
ניר אני מקווה שהבנתי אני יעבור אצל ינוביץ ויקח את המחז''''ש אורי מתי אתה מתכוון לעשות את ההחלפה??? בכל אופן תודה לכולם
אגב אם תצטרכו עזרה , אני בטל 0
אגב אם תצטרכו עזרה , אני בטל 053351032
מצטער שאני עונה כל-כך מאוחר אב
מצטער שאני עונה כל-כך מאוחר אבל בכל אופן זה לא יהיה השבוא. אם תרצה לחכות אם זה לשבוע הבא אז מבחינתי זה בסדר. קח את הטלפון שלי למקרה ליהיה לך זמן בשישי שבת הבא 052-229774 ניר. תהייה זמין :-)