הגעת למקסימום הרוחב צמיג שאתה
הגעת למקסימום הרוחב צמיג שאתה יכול?? אתה מרחיב בסיס גלגלים בכמה סנטימטרים-- זה מה שחסר לך בחיים?? לא נשמע לי מזיק וגם לא קראתי באף מקום אזהרה מצד שני .... בשביל מה??
איזה רוחב? מה המטרה? יורם זרח
איזה רוחב? מה המטרה? יורם זרחי יצרן התוםקאר ייצר לך מה שתירצה אבל באותה מידה אפשר גם לבחור ג''נטים עם OFFSET שונה
יש מכוניות ונהגים שכל מילימטר
יש מכוניות ונהגים שכל מילימטר רוחב בסרנים רק מוסיף להם. עיין ערך סמוראי בכלל ומתחת למודל 88 בפרט. ועיין ערך אני וזויות צידיות :) אני גם שקלתי את העניין הזה אבל מדובר בכוחות רציניים על מכלולים שלו בנויים לזה. חוץ מזה זוכרים שהתעניינתי להחליך לגיר אוטומטי של סוויפט ? אז ככה אין אפשרות כי הגיר של סוויפט הוא גיר ממוחזב והמנוע של סמוראי לא ידע לתת לו פקודות. ככה לפחות אמרו לי שמחלקת שירות למוסכים במכשירי תנועה בחיפה.
הסיבה היא שהרכב הוגבה,בסיס הסר
הסיבה היא שהרכב הוגבה,בסיס הסרנים אינו רחב במיוחד ,הצמיגים הוחלפו אתמול ל265 מ245 וג''נטים OFFSET לצערי לא מצאתי...:-(
אני לא הייתי הולך על הצעד הזה
אני לא הייתי הולך על הצעד הזה הגנטים המקוריים מתוכננים כך שהעומס מתחלק שווה בין שני המייסבים של הגלגל. אם אתה משתמש בספייסרים, או גנטים באופסט, מרכז הגלגל עובר להיות מחוץ למרכז הגיאומטרי בין המיסבים, ופתאום אחד מהם מקבל עומס כפול או יותר ממה שהוא תוכנן לו. אז נכון - זה מוסיף ליציבות, זה יפה, אבל - זה מקצר לך משמעותית את אורך החיים של המיסבים. אם אתה חיית עבירות, והולך לעבוד עם הרכב במצבי האקסטרים הקיצוניים ביותר - לך על זה. אם אתה שם את הספייסרים בשביל יופי או פיצוי על הגבהה - עזוב את זה, תפצה בכך שתיקח סיבובים לאט יותר, אבל מצד שני תשמור על המייסבים. בברכה רובן
אהלן בסופתי היקרה מותקנים ג''
אהלן בסופתי היקרה מותקנים ג''נטים שמבליטים את הגלגלים החוצה זה אומנם מרחיב קצת את הרכב מוסיף למראה אבל זורק את כל הבוץ למעלה וזה ממש סיוט. אחרי כל טיול קצר האוטו נראה כאילו עברתי באגם בוץ עד גובה הגג.לאחר כמה ימים גושי הבוץ מתיבשים ועפים לכל עבר. מעבר לזה נסיעה בבוץ בחלון פתוח הופכת למקלחת בוץ לכל מי שיושב באוטו. אייל