21 באפריל 2009 ב 20:33 11 תגובות 22854 צפיות אורח/ת

הי עדי
המון תודה על הכול. על המסלול ועל האוירה, על הרוגע ועל המקצועיות, ועל היכולת לתת לכולם הרגשה כול כך טובה.
עוד נפגש.
אביבה וגורי איילון

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 21 באפריל 2009 ב 22:52

תודה והערה

היה ממש כייף, למרות שלא עליתי את ה"עשוש".
    לא כל המצטרפים לטיולים יודעים ומכירים את משמעות השמות במסלול הטיול.
    ממליץ להבא לתת באתר קצת יותר פרטים על נקודות "מיוחדות".
    בנוסף, התאכזבתי קשות כשנאלצתי להפרד על כביש 12. ממליץ להבא, במסלולים ארוכים כאלה לחייב את הנהגים להביא "תיגבור" דלק.
    גם 5 ליטר היו פותרים את המצוקה....
    לסיכום- מסלול מומלץ ומדריך מקצועי!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 22 באפריל 2009 ב 00:10

פשוט שירה

כל מילה בסלע וכל המילים שירה קדושה...
    שימו לב בעיקר ליום השני - הפואטיקה של כיבוש העשוש.
    רמי טמיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 22 באפריל 2009 ב 00:19

תודה והערכה

היי עדי

תודה רבה על כל 3 הימים הנפלאים .
    אנו שמטילים הרבה עם 4X4 , היו לנו הפעם מקומות שזו לנו
    הפעם הראשונה !
    כאדם וכמדריך טיולי שטח - אתה מאוד מיוחד ומעולה.עוד ניפגשמפנינה ואהוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image עדי וייזל 22 באפריל 2009 ב 03:21

אורח/ת כתב/ה:
    "היה ממש כייף, למרות שלא עליתי את העשוש.
    לא כל המצטרפים לטיולים יודעים ומכירים את משמעות השמות במסלול הטיול.
    ממליץ להבא לתת באתר קצת יותר פרטים על נקודות מיוחדות.
    בנוסף, התאכזבתי קשות כשנאלצתי להפרד על כביש 12. ממליץ להבא, במסלולים ארוכים כאלה לחייב את הנהגים להביא תיגבור דלק.
    גם 5 ליטר היו פותרים את המצוקה....
    לסיכום- מסלול מומלץ ומדריך מקצועי!!!"
    מקבל את ההערה לגבי הסברים על העשוש ודומיו אם כי גם  אלו שעקפו את המעלה יכלו היו לעלותו אבל זכותם המלאה לוותר (כל עוד יש מעקף סביר) מעבר לזה קשה לי להאמין שמישהו היה מוותר על המסע רק בגלל העשוש.
    לגבי הדלק, במייל ששלחתי לכולם ביקשתי להביא מיכל של 20 ליטר דלק, מיכל רזרבי ואין לי ספק שגם כותב התגובה קיבל את המייל.
    בכל מקרה מאוד נהניתי להדריך קבוצה ככ נפלאה וכזו שמשתפת פעולה והיא זו שהביאה להצלחת המסע..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 22 באפריל 2009 ב 08:32

אתה תותח!!!

עדי אתה פשוט תותח!!! היה מקסים ומעניין ישנתי באוהלים אחרי 15 שנה שלא עשיתי את זה. היית מקצוען אמיתי ומקווה לפגוש אותך בעוד הרבה טיולים
    ראובן (כספי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 22 באפריל 2009 ב 19:05

מקסים

יופי של יומן מסע
    עושה חשק
    עופר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 22 באפריל 2009 ב 21:17

אין עליך ואין על השותפים למסע

חבר'ה .....חייבים להודות שזה היה משהו מיוחד....גם הזמן המיוחד של פסח , גם המגוון המיוחד של המשתתפים וגם החמור שהביא שברולט חדשה בגובה גמדי לשטח קשה ואפילו בלי נעילה דפרינציאלית....(מה זה?) הייתי בהרבה טיולים של חברים ויש לי הרבה נסיון שטח, זהו לי הנסיון הראשון בטיול שמשלמים עליו ומקבצים יחד קבוצה של זרים שצריכים לתת יד ולעזור אחד לשני.......לדעתי כל זה לא היה יכול להתקיים ולהצליח ללא ניצוחו של הקוסם המעולה ביחסי אנוש וריכוך התנגדויות והכוונת רכבים על מכשולים ומעלות ..... מר עדי וייזל.....האיש פשוט גאון ואני שנשבעתי לא להשתתף יותר (לפני שיצאנו) בטיולים שצריך לשלם עליהם ....מחכה כבר לטיול הבא שבו אתן לעדי להדריך אותי ובתשלום.
    עדי , אתה בטוב ליבך וראייתך הרחבה הובלת אותי ואת החברים ברכב שלי וגם (אני בטוח) את כולנו בטיול בצורה מושלמת , נהנינו מכל רגע להכיר את החבורה הגדולה והנחמדה ואותך במיוחד....להתראות בטיול הבא ( אני מקווה שהרכב שלי ייגבה בנתיים...מגמד לנמוך....) אבי קלמרו וגם קרן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image עדי וייזל 23 באפריל 2009 ב 08:56

מסע חוצה נגב - פסח 09'

קלמרו התותח
    כמו שאני נוהג להגיד במעמד מביך כמו זה - " דיי תמשיך " :)
    בקיצור שמחתי לקרוא את המילים החמות ויותר מזה שמחתי לקרוא שנהנתם. ברור לך ולשאר המשתתפים שללא שיתוף הפעולה מצידכם - המסע הזה לא היה מצליח. אז מצטרף לדבריך ומוסיף שוב תודה לחברים למסע, תודה על המילים החמות ובהחלט אשמח לראותך בעוד טיולים שלי עם אשתך לעתיד...עם איזה רכב שתבחר - לא יודע מה יש לך נגד ננסים.
    ד"ש לקרן ונשתמע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 24 באפריל 2009 ב 09:09

לעדי והמשתתפים

תודה רבה על הכל..היה מדהים.המשפחות היו מדהימות..עד היום ראובן משגע אותי על הטיול..מחכים לטיול הבא.עדי אתה תותח..אין ספק אחד המקצוענים בשטח..ועדי הפכת לכוכב טלוויזיוני באחד נגד מאה..תודה על הכל..אופיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image עדי וייזל 24 באפריל 2009 ב 17:08

אורח/ת כתב/ה:
    "תודה רבה על הכל..היה מדהים.המשפחות היו מדהימות..עד היום ראובן משגע אותי על הטיול..מחכים לטיול הבא.עדי אתה תותח..אין ספק אחד המקצוענים בשטח..ועדי הפכת לכוכב טלוויזיוני באחד נגד מאה..תודה על הכל..אופיר."
    אהלן אופיר
    שמח שנהניתם, מקווה מאוד שתהפכו זאת להרגל של לפחות פעם בחודש, לפחות אני מאוד אשמח לראותכם.
    לגבי אחד נגד 100 - אם זיהית אז שיחקת אותה- בסט הראשון החזקתי עד השאלות של 2500-3000, בסט השני עם שרית הורביץ - נפלתי בשאלה הראשונה בגלל בלבול בין פועה לגועה - פאדיחה. שטויות היה חוויה לי ולילד שהצטלם עם כמה מפורסמים כולל אבי גלעד וחבר מרעיו.
    דש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 26 באפריל 2009 ב 18:54

???? ???? -

????? ?? ????? ???? ???? ?????, ????? ????? ????????

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול