פורומים

- שטח 4x4

מחפש עצה/המלצה לרכישת רכב 4X4

29 באפריל 2009 ב 22:05 5 תגובות 934 צפיות danielko
שלום, במסגרת עבודתי אני נדרש לנהוג הרבה כ 3 שעות כל יום בכביש. איזה רכב שטח ייתן לי מענה לחווית נהיגה מצויינת בכביש וגם ישרת אותי בשטח? תודה מראש, דניאל
הוספת תגובה
  • 1. profile image עופר אדר 30 באפריל 2009 ב 22:10

תן עוד נתונים

כדי שנוכל לתת לך תשובה מדוייקת ככל האפשר, תן לנו עוד פרטים:
    3 שעות כל יום - בכמה קמ מדובר? האם צריכת הדלק משמעותית עבורך? אתה מעדיף מנוע בנזין או דיזל? אוטומט או ידני?  כמה אנשים יסעו ברכב במקסימום? מה אופי הטיולים שלך? והכי חשוב, מה תקציב?
    תענה לנו ונענה לך...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. danielko 01 במאי 2009 ב 06:28

שלום,
    1. תודה על התגובה להודעתי. מדובר על כ 320 קמ כל יום, הרכב יהיה על חשבון החברה כך שדלק הוא לא פקטור קריטי לא אכפת לי דלק או דיזל רק שיהיה חזק אני רוצה אוטומטי בדכ רק אני אסע ברכב ו3 אנידשם סהכ בסוף שבוע, טיולי השח קלילים תקציב עד 220 אלף שח

תודה מראש, מחכה לתגובתכם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image עופר אדר 03 במאי 2009 ב 20:04

אופציות לקנייה

בסכום שאתה מדבר עליו אני מניח שאתה מתכוון לרכב חדש.
    בקילומטרז' שאתה מתכנן לעשות הייתי מציע לך לחשוב על אפשרות של קרוס-אובר, שהוא רכב 4X4 רך שנבנה על בסיס מכונית נוסעים. הוא יתן לך הרבה יותר בהתנהגות כביש ובנוחות. יש היום הרבה מאוד אופציות בתקציב שלך, אני מציע לבדוק את הטויוטה ראב4 ואת הסוזוקי גרנד ויטארה שיתנו לך הכי הרבה מבחינת שטח מכל האחרים.
     אם אתה בכל זאת רוצה רכב שטח ''אמיתי'', נכנסים לך בתקציב רק הקוריאנים למיניהם: דגמי יונדאי - אקטיון, קיירון ורקסטון; או קיה סורנטו שהיא עדיפה בעיני.
    עצה אחת - והיא נכונה לגבי רכישת כל רכב - לפני שאתה קונה בקש נסיעת מבחן בכל אחד מכלי הרכב שעל הכוונת שלך. תחושת ה''תחת'' תעזור לך לבחור את הרכב הנכון...     

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image עופר אדר 03 במאי 2009 ב 20:06

איזו פשלה

הדגמים שציינתי - אקטיון קיירון ורקסטון - הם של סאנגיונג כמובן...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image דנלה 05 במאי 2009 ב 15:35

במבחן התחת  והמחיר בחרתי בקיירון שלא איכזב.. לכביש -פרייבט לשטח רך הוא הספיק. עם בולמים וקפיצים שגם הגביהו משמעותית ופגוש מתכת (בהשקעה סבירה)  קיבלתי עבירות מצויינת. הוא זול ביד2 ויש לו בסיס לשידרוג

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול