פורומים

- שטח 4x4

אקס קידמי לסופה

25 בפברואר 2001 ב 17:06 13 תגובות 534 צפיות העכביש הכסוף
שלום לכולם מישהוא יודע איפה אפשר לרכוש אקס קידמי קצר משומש במחיר סביר תודה מראש.
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 25 בפברואר 2001 ב 15:39

מה זה אקס קדמי קצר? (-: מילא

מה זה אקס קדמי קצר? (-: מילא משומש אני עוד מבין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נמרוד 25 בפברואר 2001 ב 15:42

רוני, תצא בחוץ! צירייה ימני

רוני, תצא בחוץ! צירייה ימנית קצרה, שמאלית ארוכה, או ההפך (תלוי אם סופה או CJ).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. העכביש הכסוף 25 בפברואר 2001 ב 15:47

...רוני אולי באמת תשאר בחוץ ת

...רוני אולי באמת תשאר בחוץ תודה על ההסבר נמרוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 25 בפברואר 2001 ב 15:50

הלו, הלו, אתם כולכם עוינים, תצ

הלו, הלו, אתם כולכם עוינים, תצאו כולכם בחוץ :-) בלי כעס :-) גם אני, למרות שהחזקתי ביידים שלי כבר המון ציריות גם של סופה וגם של CJ לא הבנתי מה זה אקס קצר, הרי אקס משמש בדרך כלל לכינוי ההאוזינג של הסרן ולא לציריות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נמרוד 25 בפברואר 2001 ב 15:58

יש אנשים כמו רוני שכשהם טועים

יש אנשים כמו רוני שכשהם טועים צריך לקפוץ מיד ולנצל את ההזדמנות הנדירה. גם חנן אחד מהם, ויום אחד נתפוס גם אותו בטעות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. dice 25 בפברואר 2001 ב 16:29

צומת ירקון בואך פ''''ת ישנה מס

צומת ירקון בואך פ''''ת ישנה מסעדה בשם המקום של יגאל תפנה ימינה מיד אחרי המסעדה אם אתה בא מצפון תמשיך בשביל עפר אחרי מאה חמישים מטר תראה כל מיני גרוטאות צבאיות תמצא שם הרבה חלפים של רכבים צבאיים לשעבר כולל סופות CJ ואפילו דודג 500 אוטובוס אם אתה רוצה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 25 בפברואר 2001 ב 16:30

רגע רגע...בCJ הימני קצר ! ואיל

רגע רגע...בCJ הימני קצר ! ואילו בסופה, השמאלי הוא הקצר. ואולי...זה תלוי מאיזה כוון מסתכלים, אבל לבחור יש סופה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. 4x4hotmail 25 בפברואר 2001 ב 18:27

אחי ואחיותי. מה המהומה. אני טו

אחי ואחיותי. מה המהומה. אני טועה? ירדתם מדעתכם? :-) בעברית ציר זה ציר. סרן אקס. מה שיש בפנים זאת ציריה. ככה אני מבין. ובאנגלית: Solid Or Live Axle מה זה בדיוק? חשבתי שזה היה משהו כמו שראינו לפני כמה ימים באחד האתרים שמיהו אמר - אם אתה לוקח דנה 44 אז רחב.....או חוכמה אחרת. בקיצור, הכוונה כמובן היתה לציר עצמו ולא לחלקים פנימיים. דנה 44 זה ציר ? לדעתי כן, אם כי אפשר לקרוא לו גם סרן. מוזר זה ציר? אולי כן אבל מכונאי ארץ הקודש קוראים לזה ציריה. למה שיש לי בטויוטה קוראים חצי ציר..... או Semi Axle. כאשר אני מתאים למישהו נועל ליישומים לא סטנדרטיים אני מבקש לדעת איזה ציר יש לו ואיזה ציריות יש בפנים. כמה שיניים ולפעמים אפילו איזה אורך. ודאי שמעניין אותי הקוטר. למשל לדנה 60 יש שני סוגי ציריות סטנדרטיות - אם לא יותר: 35 שיניים וקוטר אינץ'' וחצי או 30 שיניים ו 1.3'''' אינץ. האחרון זהה גם בדנה 44 מסוג מסויים הנמכר בארץ לציר הקדמי של פאת''פיינדר. הבעיה היא באורכים. אכן יש צד קצר וצד ארוך. לציריה. לא לציר. ציר הוא ציר הוא ציר. ואני לא יוצא בחוץ! ודאי שאני לא עויין (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. נמרוד 25 בפברואר 2001 ב 18:32

אם ככה רוני, אז הבחור בכלל ביק

אם ככה רוני, אז הבחור בכלל ביקש גרזן. קצר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. 4x4hotmail 25 בפברואר 2001 ב 20:02

למה גרזן? שופל. {-;

למה גרזן? שופל. {-;

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. העכביש הכסוף 26 בפברואר 2001 ב 07:01

רוני אתה עושה צחוק? שופל קטן א

רוני אתה עושה צחוק? שופל קטן אני מחפש דיניין... תודה רבה ל dice שענה תשובה לעניין.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. 4x4hotmail 26 בפברואר 2001 ב 07:49

כל הצד הדרומי של כביש אזור מלא

כל הצד הדרומי של כביש אזור מלא במגרשי גרוטאות. הכמות הגדולה של צירים נמצאת בשלושה מקומות: 1. רכב אנא - הם לא ממש נחמדים ללקוח שלא קונה רכב שלם אבל יש להם במגרש מאחור המון גרוטאות. לכו לחפש. 2. לידו ממזרח - אשר כהן. 3. קצת הלאה - מוסך הגבעה ממש על צומת המטאורולוגית ליד המבנה הטורקי הישן. לכולם יש המון ציוד משומש - בחלקו אין להם מושג במה מדובר ואתם צריכים לפרק לבד. כולם מקושרים זה לזה - אז הם שואלים אחד מהם ואין להם - הם מיד ישאלו את האחרים. מקום נוסף: יותר יקר בדרך כלל - אמריקה ישראל בבית דגן. נכנסים ליישוב ונוסעים ישר עד לעצור. פונים שמאלה לכיכר קטנה ונמוכה וממשיכים באלכסון צפון מערבה. ממישיכים עם הכביש עד לצריפים ושם משמאל יש כניסה למגרש. לידו אגב יש מסגר מומחה לכיפוף צינורות - אז זאת גם ההזדמנות לקשת ההתהפכות החדשה שלכם... OK?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. ניר ל 26 בפברואר 2001 ב 08:26

בהנחה שאכן מדובר בציריה קדמית

בהנחה שאכן מדובר בציריה קדמית קצרה - המחיר של חדשה 1200 ש''ח , במגרשים זה ימכר בד''כ בחצי מחיר , אצל חמיס אתה יכול להשיג בוודאות . לאבי שופינסקי גם יכול להיות ובכלל אצל כל המשפרים , אני חפשתי ציריה לסיקס במשך זמן רב - המחירים זהים פחות או יותר לסופה , בסוף השגתי לפני שבוע אקס שלם כולל כל האביזרים הנלווים , במצב מושלם מלבד מיסבי הקורונה ב-1000 ש''''ח בלי להתמקח אפילו , אצל יהודה בכביש אזור (אני חושב שבמגרש של אשר כהן) .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול