פורומים

- שטח 4x4

שלום לכל חברי הפורום...

03 במאי 2009 ב 16:46 3 תגובות 1355 צפיות ran4*4
שמי רן ואני חדש בפורום. רציתי לשתף אותכם בבעיה קטנה  שיש לי, אני מאוד אוהב לטייל בארץ, מהצפון ועד הדרום. טיולי גיפים לדוגמא, אף פעם לא נסתי וברצוני לנסות,  למעשה תחום זה חדש יחסית עבורי ובשביל לקיים טיול גייפים אני זקוק  ל ....... גיפ. וכאן מתחילה הבעיה.... (שאין לי גיפ...) ולכן ברצוני לשאול  אותכם אם קיימת האפשרות להצטרף לאחד מכם כדי לנסות גם את הצד של טיולי הגיפיים בארץ בתודה מראש רן.    
הוספת תגובה
  • 1. profile image עדי וייזל 06 במאי 2009 ב 10:58

ran4*4 כתב/ה:
    "שמי רן ואני חדש בפורום. רציתי לשתף אותכם בבעיה קטנה  שיש לי, אני מאוד אוהב לטייל בארץ, מהצפון ועד הדרום. טיולי גיפים לדוגמא, אף פעם לא נסתי וברצוני לנסות,  למעשה תחום זה חדש יחסית עבורי ובשביל לקיים טיול גייפים אני זקוק  ל ....... גיפ. וכאן מתחילה הבעיה.... (שאין לי גיפ...) ולכן ברצוני לשאול  אותכם אם קיימת האפשרות להצטרף לאחד מכם כדי לנסות גם את הצד של טיולי הגיפיים בארץ בתודה מראש רן.    "
    יש 2 אופציות
    האחד זה להתעלק ולנסות להצטרף כג'יפלס לאחד הטיולים שמוציאים חברי הפורום באופן פרטי - לא תמיד זה נוח כי בדכ יצאים חברים קבועים.
    או להיכנס למסעות בארץ - באתר זה, לראות איזה טיולים יוצאים בתשלום באמצעות האתר וליצור קשר עם המדריך - נסיעה ברכב המדריך בטיול בתשלום כרוכה בתשלום אך לבטח תוכל לשאול במהלך הטיול את כל השאלות שלא יהיה לך עליהם תשובה ואף להתייעץ עם אדם שיש לו ניסיון רב בנהיגת שטח
    ויילז עדי אתר השטח 0575286522

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image mor2007 06 במאי 2009 ב 12:47

לא לחשוב פעמים.....

לחטוף את העצה של עדי.
    מהכרותי את ילדי. לאחר נסיעה אחת כגי'פלס איתנו . לאחר שילדי לא יפסיקו לדבר . לזרוק אחד על השני וגם קצת עליך חטיפים ופירורים . לנסות להרביץ אחד לשני . מובטח לך שכול החויה לא תיהיה נעימה ותעבור לחוג למטיבי לכת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ran4*4 09 במאי 2009 ב 19:38

שלום לכל חברי הפורום...

תודה לשניכם.
    ניראה לי  שאבחר את האופציה של טיול עם מדריך...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול