פורומים

- שטח 4x4

צינור חימום אויר בסמוראי

25 בפברואר 2001 ב 21:46 3 תגובות 465 צפיות רונן ק
דיפדפתי להנאתי בספר של הסמוראי וגיליתי שבמקור היה צינור, אלומיניום אני מניח, שחובר בצידו האחד לפתח ינקת האויר לפני הפילטר, משוך מעל המנוע, וצידו השני נראה זרוק איפה שהוא מעל הפילטר שמן. לפי הבנתי תפכידו לחמם במעט את האויר בדרכו לכרבורטור. יש לציין שאכן מותקן ברכב מעין שיבר ידני שקובע אם אויר יגיע מחזית הרכב (מעל פנס שמאל) או ממקום גבוהה יותר- ליד המצבר. האים אתם מכירים צינור זה? האם כדאי לשחזר אותו- כלומר האם זה יחסוך דלק או שמדובר בהכנה לחציית מדבר סיביר? אם כן, איפה משיגים? תודה מראש- רונן
הוספת תגובה
  • 1. זאבון 25 בפברואר 2001 ב 20:04

הצינור מתחבר בין פתח כניסת האו

הצינור מתחבר בין פתח כניסת האויר כמו שאמרתה והוא משוך מחתיחת פח שעותפת את פתח יציאת האגזוז מהמנוע ולוקחת משם אויר חם זה אכן עוזר בימים קרים אבל לפי דעתי חבל להשקיע בישביל 3 ימים כאלה שיש החורף הישראלי וזה ממש לא יעיל כי לפני שיורדים לשטח צריך להעביר לצינור העליון יותר כדי שלא יכנסו מים בשלוליות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 26 בפברואר 2001 ב 06:48

רונן גם לי בסמוראי 88 אין את

רונן גם לי בסמוראי 88 אין את הצינור הזה אבל בסמוראי של גיא שנת 86 יש אם תקרא בהתחלת הספר אתה תיראה שהתמונות שם הם של סמוראי 86 כך לפי דעתי כאשר סוזוקי שיפרו את הדגם הם גם ביטלו את הצינור הזה +הברז. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. זאבון 26 בפברואר 2001 ב 19:19

לי בסמוראי 91 יש את הצינור וגם

לי בסמוראי 91 יש את הצינור וגם את הברז מה שקורה שהצינור הזה נקרע הרבה כי סוזוקי לא הניחו אותו כמו שצריך אז מכיוון שהוא לא כל כך חשוב הרבה אנשים הורידו אותו ואת הפחית שהוא מחובר אליהה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול