פורומים

- שטח 4x4

לא יודע מה לבחור

26 בפברואר 2001 ב 18:52 7 תגובות 553 צפיות שיקה
אני מעוניין לקנות רכב שטח ומתלבט בין סונג יונג מוסו דיזל אוטומט שנתון מתקדם לבין ניסן טרנו "קצר" גיר רגיל שנטון נמוך שניהם צריכים לשמש אותי גם כרכב משפחתי שניהם דיזל ושניהם עומדים על מחיר זהה מעוניין לשמוע רעיונות חסרונות ויתרונות תודה
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 26 בפברואר 2001 ב 18:25

הטראנו אמין יותר וסחיר יותר בש

הטראנו אמין יותר וסחיר יותר בשוק. עבירותו בשטח עדיפה. המוסו נוח יותר, עביר פחות ולא ממש נסחר בצורה טובה בשוק. תקנו אותי אם אני טועה, כבר היו''''ר שתה את כל המים של עזה אחרי התשובה על הסרן הקצר בסופה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאבון 26 בפברואר 2001 ב 19:06

אז ככה איך שאני מכיר את הטרנ

אז ככה איך שאני מכיר את הטרנו אני לא חושב שזה רכב שטח כשאני רואה אותו מנסה לטפס דיונה בהר שאופנוע 50 סמ''''ק לא התיחס אליהה והסמוראי שלי לא סם לב שהיתה שם דיונה אני לא חושב שזה רכב שטח וגם בבוץ הוא לא משהו מה שכן הוא נוח יחסית לרכב 4X4

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. landcruiser_73 26 בפברואר 2001 ב 19:13

זאביק היקר,אל תזלזל בטרנו, י

זאביק היקר,אל תזלזל בטרנו, יש לו מהלך מתלים אחורי מצויין,מנוע אמין ועבירות לא רעה בכלל. חוץ מזה דיונות זה לא קנה מידה:-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. זאבון 26 בפברואר 2001 ב 19:22

הדיונה היתה רק דוגמא מני רבות

הדיונה היתה רק דוגמא מני רבות גם בעליות הוא לא ממש ג''יפ גם בבוץ ובקיצור בכל מקום בשטח זה בערך כמו שתקח אימפרזה טורבו ותגיד לי שהיא טובה בשטח כמובן שזה לא דוגמה אבל לפי הנסיון שלי השטח נסיון קטן אבל מספיק בסך הכל 5 שנים אבל למדתי להכיר את הרכבים מספיק טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. landcruiser_73 26 בפברואר 2001 ב 19:29

חבל שלא ראית את הטראנו שמטייל

חבל שלא ראית את הטראנו שמטייל איתנו הוא נמצא בידי נהג מצויין והוא עלה איתו ללא עזרה את עשוש,ורדית,מרזבה בצד הקשה,ועוד לא מעט עליות לא קלות לרכב לא משופר. אז אנא קצת רספקט:-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 26 בפברואר 2001 ב 22:17

הטראנו רכב מצוין נוח מאוד ואמ

הטראנו רכב מצוין נוח מאוד ואמין מהלך מתלה אחורי מצוין קידמי חלש מאוד מנוע בדגמים הישנים חלש אבל לעומת המוסו מדובר במפלצת עבירות.... בעיקרון הטראנו הוא אופציה מצוינת לרכב כביש/שטח והמוסו לדעתי בכל מקרה(יש לי נסיון על שניהם)) ממש לא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. דוטו 27 בפברואר 2001 ב 09:11

לא לגמרי ברור לי מאיפה לבעל סמ

לא לגמרי ברור לי מאיפה לבעל סמוראי עזות המצח לדבר בך על הניסן נכון הבולמים קצת ''''פקקטה אבל לאחר החלפת הבולמים, אצלי לרנצו 9000 קפיצים אחוריים צמיגי שטח, והמחמירים מוט פיתול קידמי הרכב פשוט מספק את הסחורה אז אם נוריד את הפורום קצת לקרקע המציאות, מתי מעט כאן לא יסתפקו ברכב שכזה. נקודה נוספת בלי נעילות אכן יכולת הטיפוס מוגבלת אך בתור אחד שדוקא נסיעה מהירה עושה לו את זה ומטייל בעיקר עם שני ק,ט,מ 360 ו 400 זהו רכב מעולה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול