הנסיון הוא של רבים וטובים. בדו
הנסיון הוא של רבים וטובים. בדוק נא את אתרו של אבירם ברקאי שרכש ממני בכסף מלא מערכת. צלצל נא לשגיא אידלסון שהתקין מערכת כזאת אצל עשרות לקוחותיו. צלצל גם ליורמי מגבע כנ''''ל. צלצל לארז נכפלוגר מאופ רואד ישראל שנוסע על בולמים של אולדמן ובקרוב גם יעבור לקפיצים שלנו. בקיצור - אין מה לחשוב פעמיים: לכל הלנד רוברים - המערכות של אולדמן - זה הדבר הנכון. נשמע יומרני? לא זאת הכוונה. הנסיון שלנו בשנתיים האחרונות מראה שכל מי שעבר לאולדמן ויש לו לנד רובר - מאד אבל מאד מרוצה. כולל ריינג'' רובר, לנד רובר דיפנדר 90 ו-110 וכמובן דיסקברי. צלצל אלי לפרטים 054444970 וננסה להתאים לך מערכת לטעמך ולכיסך. תשאל את מי שכבר ניסה.
לי יש דיפנדר 110 עם כננת מקדימ
לי יש דיפנדר 110 עם כננת מקדימה וסט של אולדמן אתה יכול ללכת על זה בלב שקט פשוט מ צ ו י ן ! שיפר בהרבה את התנהגות הרכב בכביש ובלי הכר את ההתנהגות בשטח מוסיף מהלך מתלה חזק ,קשוח ואמין וכשצריך(בכביש ) רך... יש לך כל מיני אפשרויות לרכבים שעובדים עם משקלים ולרכבים שנעים ללא משקל או עם משקל סביר בקיצור מאוד מומלץ אהה...עוד משהו מכוון שאני אחד מבעליו של אתר www.off-road.co.il אם תתקשר אלי תקבל על כל הסט 20 אחוז הנחה ממחיר מחירון... ארז 058274923