פורומים

- שטח 4x4

בעיה מענינת ב CJ8

27 בפברואר 2001 ב 09:22 5 תגובות 454 צפיות מוני הגי''פאי
אתמול בדרך לעבודה עברתי במסלול שטח קצר (גבעת העזים למי שמכיר מעל מתם מחבר בין דניה לטירה בחיפה) המסלול עצמו לא קשה במיוחד אבל כולל כמה מדרגות סלע חביבות שאפשרו לי לבדוק את הצמגים 31 אינץ החדשים שלי. מה להגיד מרגשים את ההבדל. !!! בכל מקרה זו לא הבעיה. לפני כמה שבועות החלפתי את הטרמוסטט הישן של המנוע (שלא עבד) בחדש בעל נקודת פתיחה של 80 מעלות כל עוד נסעתי בשטח ב LOW לא הרגשתי כל בעיה. אז הגעתי לכביש והעברתי ל HIGH המנוע היה חם אבל לא יותר מדי (להערכתי מעת יותר מ 80 מעלות) כאשר הגברתי את הטורים לאט לאט המנוע התחיל לגמגם ולהסס רק בטורים יותר גבוהים הוא התחיל לעבוד כשורה. ב LOW לא הרגשתי את זה כי כדי להגיע למהירות נורמלית צריך לעבור את ה 700 סלד ב HIGH כאשר האצתי לאט לאט נתקלתי בבעיה. כאשר המנוע התקרר מעט (אבל עדין היה חם) הבעיה נעלמה. למשהו (חנן) יש מושג ממה הבעיה נובעת. עד עתה לא נתקלתי בה ולכן אני חושד שאולי המנוע היה חם מדי אולם להערכתי הוא לא עבור את ה 80 מעלות בהרבה (נקודת העבודה הסטנדרטית של 258( מה צריכה להיות נקודת הפתיחה של הטרמוסטט 80 מעלות כמו שכתוב בספר או פחות ?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 09:41

מוני ! איפה העיזים האלה ? הי

מוני ! איפה העיזים האלה ? הייתי מעוניין לבדוק את הצמיגים גם קצת ??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 09:56

גיא אם אתה עובד במתם תרים אלי

גיא אם אתה עובד במתם תרים אלי טלפון ניפגש ואני אראה לך את המקום (אני רואה אותו מחלון משרדי) תרים אלי טלפון 8296424 אם אצה לא מכיר את האזור אז תחילת הדרך מתחילה מרמות בגין ומסתימת במבואות טירה ניתן לראות את גיבעת העיזים בירידה מפרויד . נורא נחמד שם אוויר צלול והרבה נוף ואפילו כמה מדרגות חביבות (אבל לצערי ממש לא בעיתיות).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 12:50

הי מוני. אני כבר לא עובד במת'

הי מוני. אני כבר לא עובד במת''''מ אבל האישה כן. אולי מחר בבוקר אני אהיה שם. ואולי אז ניבדוק את הצמיגים ? :))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 13:17

אין בעיה אני כאן.

אין בעיה אני כאן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image יובל כהן 27 בפברואר 2001 ב 21:13

היי מוני היתה לי בעיה דומה ונק

היי מוני היתה לי בעיה דומה ונקיתי את הקרבורטור,החלפתי פילטר דלק ,כבלי הצתה ,משאבת דלק,פלגים ושום דבר לא עזר חשדתי במודול וראיתי שהחוטים בצמה היו בלוייםליד הקונקטור (יש שני קונקטורים אחד של שלוש חוטים ואחד של שניים) לאחר חיבור מחדש של החוטים הבעיה ניפטרה סופית. בכול אופן ב ה צ ל ח ה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול