פורומים

- שטח 4x4

קרבורטור BBD )של מנוע 258(

27 בפברואר 2001 ב 13:14 11 תגובות 668 צפיות מוני הגי''פאי
לכל מי שלא יודע 258 הוא המנוע של ה CJ על הקרבורטור מותקן סללנואיד SOL-VAC תפקידו להגביה את הטורים של המנוע בפיקוד המחשב ראיתי אותו מחובר אצלי על הקרבורטור אבל במצב שהוא לא יכול להשפיע על דבר הוא מחובר רק בפיקוד החשמלי. משהו יודע איפה המחשב שהוא מחובר אליו ומתי המחשב צריך להרים טורים (אין לי מזגן) יש כמה יחידות אלקטרוניות על הכנף מצד ימן בצמוד האם זו יחידת ההצתה והמחשב? אם כן מהו מה אני חושב שהיחידה הקטנה היא יחידת ההצתה והגדולה המחשב.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 11:18

אני לא יודע מה הולך אצלך מוני,

אני לא יודע מה הולך אצלך מוני, אבל אצלי חוץ מיחידת השליטה של ההצתה אין מחשב ואין קופסאות. הסולנואיד שאתה מדבר עליו, מקבל אצלי מתח מהסוויץ'' של המזגן ומעלה טורים כשהמזגן עובד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 11:20

ואיפה טמונה יחידת ההצתה?

ואיפה טמונה יחידת ההצתה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 11:27

היתה מאחורי הכנף הקדמית שמאלית

היתה מאחורי הכנף הקדמית שמאלית, העברתי אותה אל תא הנוסעים גבוה מאחורי הכיסא של הנהג.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 11:31

אז אצלי יש שם שני יחידות אחת ק

אז אצלי יש שם שני יחידות אחת קטנה ואחת גדולה ואני חושד שאחת מהפ היא המחשב. אין עליה כל סימני זהוי אז קשה לדעת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 11:35

פאק, כנראה שדפקו אותי ולא שמו

פאק, כנראה שדפקו אותי ולא שמו לי עוד יחידה. בעצם לא נורא, בשביל מה שהמצבה עושה היום גם יחידה אחת מספיקה לה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 11:46

מסכים איתך במאת האחוזים כמה ש

מסכים איתך במאת האחוזים כמה שפחות מסובך יותר טוב ובכל מקרה המחשב נועד כדי למנוע זיהום אוויר וכו. הבעיה היא שאני לא יודע מה הוא מעולל ואני חושב שהוא אולי אחראי לבעיה המענינת שתארתי בהודעה קודמת (ושאתה התעלמת ממנה) אולי הוא מזיז את ההצתה וגורם לגמגום המנוע. בצילטון מדובר על מנועים סטנדרטים באמריקה ולא על בני תערובת פרי מוחם הקודח של היצרנים בנצרת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 27 בפברואר 2001 ב 11:56

אני לא התעלמתי, אני פשוט לא יו

אני לא התעלמתי, אני פשוט לא יודע מה הפתרון. אם כל אחד שלא יודע היה כותב שהוא לא יודע, גם אם מישהו היה נותן תשובה נכונה לא היית מוצא אותה בין מאות התגובות לשאלה שלך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. ניר ל 27 בפברואר 2001 ב 14:26

מוני , אני כן התעלמתי , פשוט ר

מוני , אני כן התעלמתי , פשוט ראיתי שהשאלה ממוענת לחנן :) , לגבי התשובה - המנוע הזה מעדיף טמפ'' נמוכות וכל החישנים הסטפרים ושאר האמצעים שאמורים לכייל אותו לא קיימים ומעולם לא היו קיימים למיטב ידיעתי בגיפים שהורכבו בארץ , התיבה שיש לך על הכנף זה המודול של ההצתה האלקט'' ,במחשב לא נתקלתי מעולם (במקור הם תוכננו גם לשימוש בדלק נטול עופרת) , תתחיל בזה שתחליף לטרמוסטט שיפתח בטמפ'' יותר נמוכה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. מוני הגי''פאי 27 בפברואר 2001 ב 14:50

ניר בכל הספרים כתוב שנקודת העב

ניר בכל הספרים כתוב שנקודת העבודה של ה 258 היא 80 מעלות וחנן תקן אותי אם אני טועה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. ניר ל 27 בפברואר 2001 ב 21:39

נסיון

נסיון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. ניר ל 27 בפברואר 2001 ב 21:52

מוני , אתה מהנדס האלקטרוניקה מ

מוני , אתה מהנדס האלקטרוניקה מבין שנינו - תעיף מבט בתרשים האלקט'' בצילטון ותסביר לי אתה , מה ההבדל בין מערכת בקרת המנוע האלקטרונית שם על חישניה , הואקומים מנוע הצעדים וכו'' לבין בקרת המנוע אצלנו (אין), הנסיון שלי לימד אותי שבטמפ שבין 60 ל 80 המנוע מרגיש מצוין ומעבר ל 80 יש לו לפעמים קריזות ותופעות כפי שתארת , לוגית אני מסיק שבהיעדר מע'' בקרה אצלי לפחות המנוע לא מתאים את תערובת הדלק לתנאים המשתנים כפי שתוכנן . אין לי בעיה עם זה - להיפך, אז דאגתי למע'' קירור משופרת והוא עובד יופי ב 95 \\% מהזמן למעט תנאים קיצוניים . אם המחיר הוא כמה קמ'' נוספים במשך החיים שלו דיינו - מה אני צריך את כל האלקטרוניקה והשטויות שממילא היו מתקלקלים .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול