נסה איזמל תכה בצד אחד לכוון פת
נסה איזמל תכה בצד אחד לכוון פתיחה אפשרות אחרת ''''המשכנע'''' של חנן מסור דיסק להוריד את ראש הסורר
המשכנע ??? להוריד צינור נוזל
המשכנע ??? להוריד צינור נוזל בלמים ???? ניראה לי כמו להוריד זבוב עם תותח ... גם איזמל ופטיש ניראה לי קצת אכזרי בשביל זה. מחר אני כניראה מגיע למת''מ ..
זה נראה לי קצת היסחפות לחתוך צ
זה נראה לי קצת היסחפות לחתוך צינור בלם בשביל לפתוח את הבורג המחזק שלו, מה גם שאתה רק מחמיר את המצב אם אתה חותך לבורג את הראש, אבל מוני בטח התכוון למשהו אחר. בכל מקרה, יש סיכוי טוב מאוד שתוכל לפתוח את הבורג הנ''''ל עם פלייר פטנט איכותי VISE GRIP האיכות של הפלייר קובעת! למה? ככה! אבל זו עובדה ווייס גריפ יותר טובים מהאחרים בלהוציא ברגים תקועים.
רבותי לא התכוונתי לחתוך את הצי
רבותי לא התכוונתי לחתוך את הצינור בשביל להוריד את הבורג. ולהוריד את הראש זה האופציה הסופית. לפעמים אני עונה בקצרה מחוסר זמן והדברים יותאים באמת לא ברור. אז נתחיל מהקל לכבד 1. נסה עם מפתח פתוח במידה יותר קטנה. שפשף על הבורג שני פסים מקבלים כך שהמפתח יוכל להכנס ונסה. זה לפעמים עובד. 2. נסה עם פליר פטנט איכותי. סגור חזק כפי יכולתך ונסה. יתכן ותצתרך להשתמש בידית מומנט מאחר ורוב פלירי הפטנטים קצרים. 3. נסה עם איזמל. הכה בצד הבורג לכוון הפתיחה כך שכל מכה תסובב מעת את הבורג. טוב לברגים חלודים סוררים כי המכה משחררת אותם מעט. אחרי שהבורג השתחרר מעט חזור לפליר הפטנט. 4. אם כל אלו לא עבדו זה הזמן למכה הסופית. חתוך או קדח את ראש הבורג והוצא את החלק. אם אתה יכולהוצא את שארית הבורג עם פליר פטנט. עם לא הצלחת עליך לקדוח את החור מחדש ועם מברז לעשות הברגה חדשה יותר רחבה מהישנה. זה אולי נשמע סופי מדי אבל אחרי כמה פעמים זה הולך די מהר. בהצלחה !!! אגב אם אתה מגיע לאזור מתם אשמח להפגש עמך ולהראות לך את גבעת העיזים.