חשבת על לבנות אחת. אני בניתי
חשבת על לבנות אחת. אני בניתי לסירה שלי. חומרים וחלקים מאוד זולים להערכתי פחות מאלף שח בדיקות ומשרד תחבורה יעלו עוד כ 1000 שח 2000 שח ופחות ויש לך עגלה חדשה שתתאים בדיוק לצרכיך
2000 ש''''ח זה לא רחוק מלקנות
2000 ש''''ח זה לא רחוק מלקנות עגלה חדשה לטרקטורון מה עוד שלדעתי אפשר להשיג משומשות במחיר יותר זול לראיה מכרתי עגלה במצב סביר למשקל כולל 750 ק''''ג ב1500 ש''''ח
מוני ,אולי תוכל לכתוב אילו חלק
מוני ,אולי תוכל לכתוב אילו חלקים ומאיפה.אני מחפס נגרר לאופנוע.
הנקודה היא שהיא משומשת עם מי
הנקודה היא שהיא משומשת עם מי יודע כמה קלומטרים מאחוריה ומי יודע באיזה מצב היא (סדקים וכו) והאם היא מתאימה לצרכים. ומה עם הסיפוק שבבניה של משהו בעצמך? בכל מקרה עצתי לך אם אין לך זמן ומה שמענין אותך זה רק להשתמש בעגלה קנה חדשה. התיקונים יעלו לך יותר, כי קרוב לוודאי שגם לא תתקן לבד ואז זה יעלה הרבה הרבה כסף.
מצרכים לעגלה: תכנון - פשוט תע
מצרכים לעגלה: תכנון - פשוט תעתיק ממשהו קים ותתאים לצרכיך חלקי ברזל - חנות ברזל בה תוכל לקנות פרופלים מתאמים - לי זה עלה פחות ממאה שקל גלגלים ניתן לקנות משומשים ממגרש גרוטאות. צירים כף גרירה ומחזרי אור ניתן לקנות בחנות המתמחה בזה (המסיע נדמה לי) בחיפה זה באזור התעשיה בקריות בתל אביב לא יודע אבל משהו בטח ידע. לי זה עלה כ 700 שח נדרשת בדיקה של מוסד הטכניון שתעלה כ 600 שח ואז משרד הרשוי כ 100 שח לי זה לקח יום שלם לאשורים.
מצרכים לעגלה: תכנון - פשוט תע
מצרכים לעגלה: תכנון - פשוט תעתיק ממשהו קים ותתאים לצרכיך חלקי ברזל - חנות ברזל בה תוכל לקנות פרופלים מתאמים - לי זה עלה פחות ממאה שקל גלגלים ניתן לקנות משומשים ממגרש גרוטאות. צירים כף גרירה ומחזרי אור ניתן לקנות בחנות המתמחה בזה (המסיע נדמה לי) בחיפה זה באזור התעשיה בקריות בתל אביב לא יודע אבל משהו בטח ידע. לי זה עלה כ 700 שח נדרשת בדיקה של מוסד הטכניון שתעלה כ 600 שח ואז משרד הרשוי כ 100 שח לי זה לקח יום שלם לאשורים.
תודה רבה לכם על העזרה אבל מה
תודה רבה לכם על העזרה אבל מה שלמעשה היתכוונתי לישאול הוא: האם יש למישהו עגלה משומשת למכירה במצב סביר לכל אלה שמציעים לי ליבנות אחת ,אני פזל לא יודע להרכיב ,בטח שלא עגלה ללכת למישרד הרישוי ממש אין לי זמן לזה אני תיק תק עולה לי ''''ההמוגלובין''''לראש ואז אני פורש. אודה לכם אם תעזרו לי או שמישהו מכיר מישהו שרוצה לימכור עגלה לטרקטורון בתודה ובדום מתוח יוסי