פורומים

- שטח 4x4

נעילה קדמית לפגרו קצר

28 בפברואר 2001 ב 14:59 6 תגובות 623 צפיות אורח/ת
אשמח למידע !
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 28 בפברואר 2001 ב 13:10

טוב -עשיתי את הפדיחה ואני אפיל

טוב -עשיתי את הפדיחה ואני אפילו אענה לעצמי -אין אקס קדמי לפגרו קצר ולכן אין גם אפשרות למצוא לו חתן...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Saar 28 בפברואר 2001 ב 13:16

עדיין לא בטוח שעשית פדיחות...

עדיין לא בטוח שעשית פדיחות... גם לויטארה אין סרן קידמי חי אבל... יש לה ARB חכה לתשובה מרוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 28 בפברואר 2001 ב 13:17

לא עשית פדיחה היות ואין קשר בי

לא עשית פדיחה היות ואין קשר בין המצאות סרן קדמי ליכולת להתקין נעילה קדמית. לראיה, לסוזוקי ויטרה ולפור ראנר עם מתלים קדמיים נפרדים ניתן להתקין נעילות ARB ולוקרייט. לצערך, לפאג''רו אף חברה לא טרחה לבנות נעילת דיפרנציאל אז אין כזו בשבילך :-(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 28 בפברואר 2001 ב 13:24

תודה! עכשיו רק נשאר ללחוץ על

תודה! עכשיו רק נשאר ללחוץ על ARB שיספקו את הסחורה (: מה קורה עם חוצה דרום? אני וחגית יוצאים. אולי תצטרפו? זיו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 4x4hotmail 28 בפברואר 2001 ב 14:22

כמו שחנן אמר. הפדיחה אינה גדול

כמו שחנן אמר. הפדיחה אינה גדולה. הרשה לי רק להוסיף שיש משהו מצחיק: למוסו, וגם לקוראנדו בגלל שהציר הקדמי שלהם זה סוג של דנה 30 ציריות (יש חיה כזאת) - מיוצר ברשיון בקוריאה - יש נעילת ARB קדמית - אם מישהו רוצה....... מכל מקום, איך אומרים? סוף מעשה במחשבת תחילה. כבר מזמן אמרתי לכם לעבור לטויוטה. .. כן אני שומע, גם לפראדו אין קדמית...... (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 28 בפברואר 2001 ב 20:37

זיו, לא עשית פדיחה. אם לא

זיו, לא עשית פדיחה. אם לא תשאל איך תדע. זו לא בושה...הנה עכשיו אתה כבר יודע למי יש ולמי אין אפשרות לשים נעילה קדמית:((( רן

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול