מה רע בלפתוח את הברגים?
מה רע בלפתוח את הברגים?
חנן אחי שמעת על חלודה? עם הברג
חנן אחי שמעת על חלודה? עם הברגים לא נפתחים אז ברנר יעשה את העבודה
אם מישהו לא הצליח להבחין אז הת
אם מישהו לא הצליח להבחין אז התגובה שלי היתה צינית. לגבי הברגים, הבעיה בדרך כלל היא לא לפתוח את האום והבורג, אלא להצליח להוציא את הבורג מתותב המתכת שהוא יושב בתוכו. להגיע אל התותב עם ברנר זה קשה למדי מכיון שהעלה עוטף אותו מסביב ודיסק, לפחות מנסיוני, היא השיטה המהירה יותר לפתור את הבעייה. שתי דקות עבודה ואתה אחרי זה. מה גם, שלא בטוח שברנר באיזור הרגיש הזה של העלה עושה למתכת טוב.
חגי גם אני נאבקתי עם הברגים אב
חגי גם אני נאבקתי עם הברגים אבל בסוף הוצאתי אותם. השיטה היא להספיג את כל המקום עם WD40 ולחכות כמה דקות לאחר מכן לקחת בוקסה מתאימה חזקה המתאימה לחצי אינץ כניסה(לא הסיניות הזולות). לקחת ידית עם זרוע ארוכה לפיתוח מומנט גדול. ולסובב יש להשגיח שהבוקסה לא תצא ושלא לעגל את הראש. מנסיון עם הבורג לא יפתח הוא ישבר אבל הוא יצא. כדי להוציא את הבורג כך מוט ברזל ופטיש חמש קילו ותכה על הבורג. הסוד הוא שאתה חיב למצוא קונטרה. אם תכה רק על הבורג הוא לא יצא חיבים להשעין את הקפיץ על משהו יציב או להכות במקביל על הבורג ועל הקפיץ מהצד השני (שיטה זו פחות יעילה) אגב אם השקלים שלך מקוריים אז הבורג מרותך לשקל ואז אם תחתוך את ראש הבורג תהיה חיב להחליף שקל.
תודה על התשובות . טוב לדעת
תודה על התשובות . טוב לדעת שהברגים מרותחים לשאקל. זאת הסיבה שלא הצלחתי להוציא את הברגים. שוב תודה.