רכישה מרוכזת של מכשירי GPS במחיר מוזל
על איזה מכשיר חשבת ?
GPS
האמת... אינני יודע.
בוא ניתן לחברי הפורום שמבינים עניין לבחור.
מנהל הפורום: האם קיימת אפשרות לבנות סקר בפורום?
אם זה יוצא לפועל בקרוב אני בפנים.
לדעתי צריך לדבר עם יואב (הבחור מעמוד ענן) גם על התקנה מרוכזת של המערכת.
רון 054-4583515
על איזה מכשיר מדובר ? צביקה 050-4040244
מעוניין מאוד 050-2770705
גם מבחינת התקציב שלי וגם מבחינת ההמלצות כאן נראה לי שה-mio c320 הוא מתחרה רציני.
אמור להיות איכותי, מסך 4.3 והשמועה אומרת שיש לו גם זרוע מצויינת. מתאים לעמוד ענן, תוכנת שטח זולה משמעותית מנוויגייד...
יש הצעות אחרות?
לא נראה לי שצריך לחשוב על Mio C320 בגלל התוכנה שלו. צריך לחשוב יותר, לדעתי לפחות, על כיוון למכשיר מבוסס CE ותוכנת ניווט IGO וכמובן אופציה להתקנה של תוכנת שטח. נדמה לי שבמכשירים של QUE קיימת האפשרות הזאת.
במקרה יצא לי להיות במעבדה של נקסטור בפולג כדי לתקן את הטלפון HTC שלי. החברים שם מאוד מאוד נחמדים, הסבירו לי את האופציות (בזמן שתיקנו לי את המכשיר במעבדה). שאלתי את הבחור שם, רדיק נדמה לי ששמו, אמר לי שאם מתארגנת קבוצה של אנשים שמשלמת במרוכז, לא תהיה לו בעיה להשיג הנחות וצ'ופרים נחמדים. האתר של נקסטור והטלפון שלהם מופיע כאן
זהירות - שימו לב
חברים יקרים,
לא צריך להיום חוקר גדול וגם לא צריך גישה למערכת הניהול של האתר - פשוט צריך להקליק על כרטיס הגולש של CHIDO ולראות את הודעותיו האחרונות בפורום.
כל ההודעות מובילות עם היפר קישור למעבדה אחת ולהמלצות קנייה ותיקון שם.
כבעל נסיון באינטרנט - לי זה גורם לחשוד!
אני מכיר לקוחות מרוצים - הכותבים פעם או פעמיים על חנות כזו או אחרת וזה הרי פרגון ראוי ומשובח - כן ירבו!
אבל גולש הכותב רק בנושא הזה ורק על החנות הזאת - זה חשוד ומחייב זהירות ותשומת לב!
נכון מאוד!
אז לא יהיה לך פשוט יותר לתת לנו כאן הצעה אמיתית למכשיר, במקום לפזר המלצות מפוברקות?
תאמין לי שאם השירות אצלכם באמת טוב אנחנו נדע להעריך אותו, ואם הוא לא, השמועה תתפשט כאן כאש בשדה קוצים.
ובנושא אחר - יואב רופא מעמוד ענן המליץ לי על Que NQ 430 אבל לא מצאתי אותו במספיק מקומות כדי לערוך סקר שוק מספק...
chido יקר, בדיקה קצת יותר מעמיקה מראה שגם התגובות הנלהבות לפרסומים הרבים שלך פורסמו אך ורק ע''י אנשים פיקטיביים עם רכבים אנונימיים (אודי שנת אספנות), שפרסמו רק את התגובה האוהדת שלהם באותו יום שהיוזר שלהם נפתח...
איבדת לקוח... חבל.
קנייה מרוכזת
אם נתן להוריד למיו תוכנת שטח אני בעד . 054-2639080