האם הרכב יצא מהיצור ביום שני?
האם הרכב יצא מהיצור ביום שני? למרות שזה מושג אירופאי אולי יש קשר. ואם לא, מה החבר שלך עושה לרכב? זורק את הרכב על אבנים? קופץ? בסוף יש גבול גם ליכולת של טויוטה ...
אילון שלום. אני לא עובד בטויו
אילון שלום. אני לא עובד בטויוטה וגם לי יש טענות לא מעטות ליבואנים. לכל היבואנים שמביאים ארצה מכוניות ש''''גדולות עליהם''''. פרט נא בצורה מסודרת מה בדיוק קרה לאוטו ומה בדיוק אתה או בעל האוטו עשה כדי לפתור את זה וחשוב יותר - מה עשו בטויוטה כדי לפתור לו את הבעיות. טויוטה ידועה כרכב אמין למדי ולכן התאורים שלך משונים. במיוחד בהיילקס. מצד שני בהחלט יכול להיות שאוטו אחד, לצערך האוטו שלך, יצא דפוק. אשמח מאד - יחד עם כל חברי הפורום אם תתאר לנו בצורה מסודרת את התקלות ואת הטיפול. מובן שנשמח לדעת מה השימוש באוטו ומתי למשל שבק לו הדיפרנציאל הקדמי. להגיד שהיו נזילות שמן בכל מיני מקומות זו אמירה בעלמא (במנוע בהגה בבלמים, בדיפרנציאלים, בגיר, במשאבות? איפה בדיוק?) ולהגיד שהיו גם נזילות בכל מיני מקומות שלא אמורות להיות נזילות - זה כבר ממש לא רציני. אם אתה רוצה שנתייחס ברצינות - אם אתה רוצה שנסייע לך אצל היבואנים - אתה חייב להיות יותר דייקן ופחות רגשני. הפורום הזה מלא באנשים שיש להם ידע טכני וידע שיווקי וידע בשירות. 3 שטחים שבהם נתקלת בשירות לא טוב במוצר לא טוב ובטיפול לא טוב. תהיהי קצת פחות מתלהם ורגשני - בלי כוונה לפגוע - אני מבין שזה מעצבן אותך מאד - האנשים שכן יספקו לך די מידע שיאפשר לך להתמודד נכון יותר עם המצב המביך. אבל אתה , קח אוויר, תפסיק רגע את ההתלהמות ותתחיל להיות יותר ספציפי. נתחיל כאמור בדיפרנציאל. נמשיך בנזילות השמן ונראה מה הלאה. OK?
לילה טוב לחברי השטח אכן שעת ל
לילה טוב לחברי השטח אכן שעת לילה מאוחרת אך בשעות אלו אני פותח את המחשב כשהכל שקט מסביב. ולעצם העניין הרכב הינו של חבר שלי כשבמשך השבוע הרכב משמש כרכב עבודה לכל דבר נסיעות רגילות הסעת קצת ציוד ופועלים למקום העבודה. פעם בכמה שבתות אנו יוצאים לטיולים כאשר הוא נוהג ברכבו לי יש ויטארה ועוד חברים עם עוד רכבים שונים. אנו עוברים את אותו המסלול ללא תוספות למינהם פשוט להנות מהטיול מהעבירויות השונות של המסלולים וטו לא-בתשובה לשאלה של צחי אין אנו עורכים מפגני קפיצות ושטויות למינהן. באחד הטיולים האחרונים התחלנו לשמוע רעש מוזר מהאקס הקידמי וחברי טען שהוא מרגיש שישנה החלקה ואין אחיזה של השיניים בדפרנציאל בבדיקה שערכו מצאנו בביצה הקידמית חתיכות מתכות שהיו פעם השיניים של הדפרנציאל,בפניתו לשרות טויוטה לברר הכיצד ייתכן שלאחר קילומטרז נמוך יחסית לרכב מסוג זו כבר קורסת המערכת דחו אותו על הסף והפילו עליו את האשמה בכך-מאחר ואת אותם הדרכים והמסלולים אני עובר גם כן בשטח רק תשובה אחת עולה בראשי שזוהי תוצאה של פגם(ייצור רכב של יום ראשון כפי שאמר צחי) אכן אני מכיר בעלי היילקסים נוספים שאצלם אין ולא הייתה תופעה מעיין זו. כפי שרשמתי לפני כן היו עוד מספר בעיות נוספות מתחילת הדרך ולהם ניתן בצורה זו או אחרת פתרון בחבברת טויוטה מאחר והרכב היה באחריות ולכן אין צורך לפרטם. אך הדבר העיקרי שרציתי ליידע את חבריי לשטח שיבדקו טוב טוב ויחשבו פעמיים לפני שהם מחליטים לרכוש רכב מסוג זה.
אתה מתאר את הגישה שלנו לשטח (
אתה מתאר את הגישה שלנו לשטח ( אבל בראש של מישהו אחר - לדברי כוורת ), מאחר שכנראה באמת מדובר ברכב של יום א'', אשמח לשמוע יותר בפרוט על התקלות.
אילון. עדיין זה לא מלא. חסרים
אילון. עדיין זה לא מלא. חסרים פרטים: נדיר שדיפרנצאיל נשבר. איך בדיוק זיהיתם שיוצאות חתיכות מתכת? מי פירק את זה? אתם או המוסך? אם מוסך - איזה מוסך? בקיצור, קח אוויר, ותתחיל לספר את הארועים כמו שהם התרחשו ותעשה את זה לא כשאתה כועס אלא כשאתה קר רוח. (-: אף אחד לא חושב שזאת תקלה קלה ובוודאי לא תקלה שכיחה בטויוטה. לכן, מעניין לדעת היכן זה קרה, באיזה סוג נסיעה, מתי הוחלף שמן בדיפרנציאל לפני התקלה? האם עברתם בשלוליות האם החלפתם שמן דיפרנציאלים אחרי המעבר במים? ואולי הכי חשוב - באיזה מוסך טיפלתם באוטו? שנדע להיזהר....