לכתבה הזאת יש ריח של נפטלין!
אני מוכן להישבע שכבר קראתי אותה לפחות פעמיים ב2 מקומות שונים. כנראה שבסוזוקי ממש נואשים...
ועל המחיר המופקע שמבקשים על הויטרה אפשר רק לומר: בחלומות שלכם!
צריך לשים לב שלרכב 4 מקומות ישיבה בלבד
5 מקומות ישיבה ולא 4
סוזוקי גרנד ויטרה 2400 קצרה
יש לי כזאת אני מסכים עם כל מילה אני עובד איתה הרבה מאד בדרכים משובשות והיא פשוט מעולה
מה רע בנפטלין ?
ראית כתבות נוספות על הויטארה ( גם כאן באתר) ללא ספק.
למה נואשים? מציע שתקרא את הכתבה ... עושה רושם שלא קראת.
התגובה של eshkoluri מראה שלאנשים מסויימים זה דווקא כן מתאים.
הציטוט האחרון ש רוני נאק (עורך מגזין '' שטח '' )
" לקנות. זהו. זה הסיכום הכי מהיר וממצה שאני יכול לכתוב. ואם למקד עוד יותר – קנו עכשיו לפני שהשקל יפחת עוד יותר. הויטארה הקצר הוא כלי שחייבים לשים בחניה שלכם.''
קצר 4 מקומות ישיבה \ ארוך 5 מקומות!
גיפון עם הילוך כוח - אבל גיפון!
זה ממש גיפון, אין ביכלל מהלך בולם, ובנוסף יש מישטח בולט מיתחת למנוע, השילוב של השניים פוגע נואשות בעבירות.
בישביל גיפון הוא מצויין! אבל לא כמו שחשבתי - הילוך כוח לא ממש עוזר כאשר אין מהלך בולם, אל תצפו לגיפ.
לי יש את הדגם 2003 הקצר
אני חייב להדגיש שהוא ג'יפ לכול דבר
ומתאים בדיוק למדינה שלנו
ולגבי החדש יפיפיה מאוד ומרשים בשטח רק חבל יקר ...
תצרוכת דלק מזעזעת!!!
הרכיבו מנוע ללא שום פורפרוציה להתקדמות היום בעולם שלוקח בחשבון מנוע שמנצל תצרוכת דלק הגיונית ונמוכה.
מזכיר די את האמרקאיות של פעם , הרבה כוח כאשר נתון הדלק לא בתכנון.
היה חסר כוח בדגם הקודם אז הוסיפו ללא הבחנה בתצרוכת הדלק.
תצרוכת דלק
5.6 ק"מ לליטר זה היה במבחן (והוא היה כנראה מאוד אגרסיבי), לי יש ויטרה קצרה חדשה כבר מפברואר והתצרוכת דלק שלי היא סביב ה10 ק"מ בבנזין וסביב 8.5 בגז (הסבתי אותה גם לגז...)
רכב שהוא תענוג
2.4 אצלי מספר חודשים,לאחר הגבהות אני נהנה מכל רגע בנהיגת שטח(והיו לי רכבי שטח בעבר).צריכת הדלק מחוץ לעיר בנסיעה לאילת הגיע ל-10.4 ק"מ לליטר ומעורב 9.3 ק"מ לליטר.רכב מעולה עם הילוך כח מומלץ בחום.
כתבה חדשה - חשקים - סוזוקי גרנד ויטארה 2.4
לי יש גרנד ויטרה 2008 2,4 קצר ומוגבע אחלה אוטו בנסיעה בכביש מהירות 120 אוכל כמעט 1 ל 10 בירידה לשטח ואני הרבה בשטח 1 ל8
עזרה כיצד מגבהים איכן ועלויות לויטרה 2.4 ל
לאישתי ויטארה 2.4 2009, אחלה רכב על הכביש, לשטח יורדים עם האנטר מוגבה.