פורומים

- שטח 4x4

מד חום מים ב CJ8

01 במרץ 2001 ב 11:24 5 תגובות 476 צפיות מוני הגי''פאי
לכל העוקב התענינתי בימים האחרונים במד החום של ה CJ. לאחר בירורים ובדיקות הגעתי למסקנות הבאות: 1. כאשר מד החום רק נוגע בקו הירוק של מד החום האורגנלי של הגיפ החום הוא שמונים מעלות. אז למדיד החום במנוע יש התנגדות של 36 אום. 2. כשמד החום נמצא בסוף הסקלה הירוקה חום המנוע הוא כ 110 מעלות (מעל נקודת הרתיכה) התנגדות המדיד אז היא כ 13 אום 3. כאשר המד נמצא קצת מעל האפס חום המים הוא כ 60 מעלות ואז התנגדות המדיד 76 אום התרמוסטט בקיץ צריך להיפתח ב 74 מעלות ובחורף ב 80 מעלות. 80 מעלות היא נקודת עבודה סבירה ל - 258. שאלה לחנן: פעם אמרת שהרכבת מד טורים לגיפ. אתה מכן להסביר איך עשית זאת. יש לי כל מני רעיונות אבל היתי רוצה לשמוע מבעל נסיון.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 09:43

יש לחברה בשם דקו או דקה, אני כ

יש לחברה בשם דקו או דקה, אני כבר לא זוכר את השם, קיטים שונים להרכבה עצמית. העלות היתה אז כ 170 ש''''ח. נדמה לי שאתה יכול היום למצוא כאלה מוכנים בפחות כסף והם גם יותר חביבים לעין מכיוון שהקנויים הם אנלוגיים ולא דיגיטליים כמו שלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 09:46

מצד שני, אתה יכול גם לקחת את מ

מצד שני, אתה יכול גם לקחת את מד הסל''''ד שלי, לקנות רכיבים זהים, ולבנות אותו בעצמך כולל המעגל החשמלי בעלות שבטח לא תעלה על 20-40 ש''''ח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 09:48

ואם כבר בונים לבד אז הייתי מוס

ואם כבר בונים לבד אז הייתי מוסיף רכיב digital to analog ואת מתח המוצא מחבר לשעון מתח ישן, מצייר לוח שנתות חדש ויש לך מד סל''''ד בחצי חינם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 01 במרץ 2001 ב 10:54

חנן בשביל זה אני צריך את השירט

חנן בשביל זה אני צריך את השירטוט החשמלי של המעגל שלך האם הוא מתחבר לסנסור בדסטרביוטור. זו נראת לי הדרך הנוחה ביותר למימוש. אגב איפה קנית את הדקו או הדקה הזה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 11:02

הוא מתחבר אל החוט שהולך אל הקו

הוא מתחבר אל החוט שהולך אל הקויל. אני לא חושב שיש לי את השירטוט, אם תרצה תצטרך להעתיק ישירות מהPCB. קניתי את הקיט בחנות במרכז דיזנגוף

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול