פורומים

- שטח 4x4

מיים בסטרטר טרנו

01 במרץ 2001 ב 15:52 4 תגובות 569 צפיות דוטו
האם מישהו נתקל בתופעה של חדירת מיים לסטרטר של טרנו פעם בחודש לערך הוא ניתקע כאשר התופעה היא חלודה על הבנדיקס (שכבר הוחלף פעם אחת אם יש למישהו רעיון אשמח דרך אגב זהו טרנו דיזל קצר 97 אם זה משנה
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 01 במרץ 2001 ב 14:06

אני לא מכיר טרנו ולכן אני סתם

אני לא מכיר טרנו ולכן אני סתם זורק רעיון אולי נוזלים מים מהבלוק מנוע אל ההוזינג ומשם לסטרטר? האם חסרים לך מים באופן קבוע ברדיטור?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 18:30

יש לי הצעה נוספת שנישמעת לי הג

יש לי הצעה נוספת שנישמעת לי הגיונית יותר לרכב כזה. אולי צינור העיבוי של המזגן נימצא מעל הסטרטר ונוזל עליו קבוע? היום התקנתי סטרטר חדש בג''יפ שלי. יש לי הצעה אליך והיא לניילן אותו, כך הוא לא ירטב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4walla 01 במרץ 2001 ב 21:55

לא הייתי מניילן שום דבר ברכב.

לא הייתי מניילן שום דבר ברכב. הבעיה עם ניילון היא שתמיד בסוף חודרים מים פנימה, ואז לוקח להם הרבה זמן להתייבש, ואז יש להם הרבה זמן ליצור חלודה באזור... האפשרות של פתח יציאת המים מהמזגן (צינור העיבוי) היא סבירה למדי. אני לא מכיר את המיקום בטרנו, אבל אצלי בטרופר הצינור לא מספיק ארוך ומיים מטפטפים על כל אזור הפתח. אם זה מפריע, כמובן אפשר להלביש על הצינור המקורי צינור גומי כמאריך. תבדוק את זה - תדליק מזגן ותחכה קצת, ואז בדוק האם המים מטפטפים לך על הסטרטר. אם לא משם, זה חייב לבוא מאיפה שהוא. תיסע קצת עם האוטו, ואח''''כ תחפש סימני רטיבות מכל הכיוונים האפשריים, כולל זחילה מתחת לאוטו, והתבוננות בפינות אפלות בעזרת מראה ופנס. בהצלחה רובן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. CJBIG 02 במרץ 2001 ב 20:52

ידיד - קודם כל כמו שנאמר לא בר

ידיד - קודם כל כמו שנאמר לא בריא לנילן רכיבים בכלל וכאלה בסביבת שינויי טמפ בפרט הדבר גורם ללחות אשר מיצרת חלודה בצורה טובה ביותר , לגבי עיניין הסטרטר- הבנדיקס שאתה מדבר עליו נכנס לתוך ההוזינג ומישתלב בגלגל התנופה דבר אשר פוסל חדירת מים ממקום גבוה ( חלקו העליון של המנוע ( נקודה ששווה בדיקה היא בדר''''כ ישנה פחית בין המנוע והגירדרכה ניתן גם ליראות את זר השינים שעל גלגל התנופה במתזי מים מחלקו התחתון של הרכב תיתכן חדירה כזאת אשר יכולה להגיע לבנדיקס, בכל מקרה חשוב לדעת מה קרה לבנדיקס בפעמים הקודמות להחלפתו על מנת להבין את סוג הבעיה ואת צורת הפיתרון , בדר''''כ בנדיקס הוא אמין ומים לא עושים נזק רב . בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול