פורומים

- שטח 4x4

הגבהה לויטרה + בעיות

01 במרץ 2001 ב 16:20 6 תגובות 5070 צפיות Apolo
שלום לכולם ! ברשותי סוזוקי ויטרה קצר שנת 93. ביצעתי בו הגבהה אצל עידו שפשוט שינתה את היכולת שלו בצורה רצינית. אבל התעוררו בעיות שתחילה חשבתי שקשורות בהגבהה אבל כעת אני לא כל כך בטוח. והרי השתלשלות העינינים : מיד אחרי ההגבהה הרגשתי קצת רעידות מרכב בעיקר במהירות נמוכה - ציר הנע אחורי עבר שיפוץ ואיזון כשבועיים לפני כן. בנוסף במהירות גבוהה(90-110קמ"ש)בעיקר בזמן שחרור גז נשמע טרטור חזק שנדמה כי מגיע מאזור הטרנספר. עידו הנמיך מעט את תושבת הטרנספר על מנת להקהות את הזוית של ציר הנע אחורי, אך ללא הועיל. בשלב זה הוספתי תותב לציר הנע אחורי על מנת להחזיר את היוק(המתחבר לטרנספר)למקומו - וכפי שניחשתם גם זה לא עזר. בסופו של ענין הרמתי את הרכב באויר "ונסעתי" כך כדי לנסות לאתר את מקור הרעש שבמצב זה נשמע היה שבא מהציר האחורי. הציר פורק אך לא נראה בו בלאי קשה או שבר ועכשיו הוא מחכה לחלקים(מיסבים וכו')ויורכב אח"כ. האם משהו נתקל בבעיה כזו בויטרה ויכול אולי לשפוך קצת אור בנושא??? תודה לכולם. אופיר.
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 01 במרץ 2001 ב 18:42

הדבר הכי חשוב שלא אמרת זה כמה

הדבר הכי חשוב שלא אמרת זה כמה גבוה עלתה המכונית מעבר לסטנדרט. כי אתה יודע - יש גבול הגיוני. אם אני מכיר את עדו, והוא נאלץ להוריד את הטרנספר - הרי ששהגבהה היתה בהחלט מוגזמת לסוג הזה של האוטו. אבל אולי אני טועה? ישנם קיטים מלאים להגבהה ואולי הגיע הזמן שכולנו נפסיק להמציא פה גלגלים? ואם זה לא מוצא חן בעיניכם - היו''''ר מוכן לאחר את כל מי שזה לא מוצא חן בעיניו במלון החדש בעזה. וגם את מי שלא מוכן.

http://www.calmini.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 18:49

אני מצרף קישור לדיון שנערך כאן

אני מצרף קישור לדיון שנערך כאן לפני כמה ימים. אמנם אצלך זה לא קפיצי עלים אלא סליל אבל ראינו כבר ארבע סופות ששופרו על ידי משפרים ישראליים ובכולם הזווית של הסרן היתה לא תקינה, אז עולה חשד לחוסר הבנה מהותי של הנושא אצל משפרים.

http://www.4x4.co.il/faq/deatail.asp?id=4663&cat=101

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. Apolo 01 במרץ 2001 ב 21:12

מאחור התקבלה הגבהה של בערך 8 ס

מאחור התקבלה הגבהה של בערך 8 ס''''מ ומקדימה בערך 5 ס''''מ. לפי מיה שלי הקפיעים מאחור ארוכים בערך ב 6 ס''''מ מהמקוריים אך הם מעט יותר קשים כך שהם נדחסים פחות ע''''י משקל הרכב וכך גובה הרכב ללא עומס קצת גבוהה יותר מהפרש גובה הקפיצים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 01 במרץ 2001 ב 22:23

שמע. אני לא רוצ הלעשות פרסום ס

שמע. אני לא רוצ הלעשות פרסום סמוי או לא לחברה שאני מייצג אבל כבר למדתי שהם מוכנים לעשות את המקסימום אבל לא יותר מזה - והם לא מוכנים לשמוע על שינויים מבניים. אני מדבר על אולדמן. תראה: הקיט של אולדמן לויטרה שלך מורכב בסך הכל מארבעה קפיצים שני בולמים אחוריים ושתי זרועות (מקפרסון - כולל בולמים ) קדמיים. סך כל ההגבהה - שלא לדבר על שיפור איכות הנסיעה - היא של 4 ס''''מ. בגלל שהמתלים גם ארוכים יותר ניתן לשפר בהזדמנות את מהלך המתלה וזה מהש OME עשו - לאמור: 50 מ''''מ מהלך מתלה יותר מהמקורי! מעבר לזה כבר צריך קיט שלם שהוא כאמור שינוי מבני. זה לא מסובך, אבל צריך לעשות את זה נכון. תבדוק באתר שצירפתי לך קודם, קלמיני, ותראה כמה חלקים צריך כדי להרים את האוטו לגובה שהורם לך ב תסלח לי על הביטוי - פרטץ''. לא ככה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. zvikabar 03 במרץ 2001 ב 09:09

כיצד הוגבה האוטו???

כיצד הוגבה האוטו???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. כנף שבורה 04 במרץ 2001 ב 23:09

כפי שאמרו החכמים לפניי אין כמ

כפי שאמרו החכמים לפניי אין כמו קיט שתוכנן לרכב הספציפי אני ממליץ על ה-pro-comp צלצל אלי לקבל פרטים 03-5468954

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול