פורומים

- שטח 4x4

חנן וכולם.

01 במרץ 2001 ב 16:51 9 תגובות 752 צפיות אורח/ת
אז ככה כמו שאתם יודעים התיאשתי אתמול והלכתי למוסך עבעניין הבלמים והדיפרנציאל האחורי. אז הבלמים התגלו כדקים מדי (גמורים) לא הייתי בטוח וחשבתי שעובדים עלי (פה חנן נכנס לעניין - פיתחת אצלי פחד ממכונאים) אבל כשהגיעו הסנדלים החדשים וראיתי את ההבדל .. יותר מפי 2. מצד שני .. במזל הצלתי את הלוקרים שלי מכליון. ולא לזכותם יאמר שזה לא היה בסדר קצת עדינות עם חלק כזה מסובך/מסורבל/יקר ... מצד שלישי ... ביקשתי שאם כבר האוטו למעלה שיבדקו חופשים ומצאו שיש חופש רציני בגלגל הקידמי שפרקתי לפני כמה זמן וכניראה לא סגרתי טוב ... ניצל הלאגר. כמו כן התגלו מים בטרנספר (!) עירנות !! צריך לבדוק אחרי נסיעה בשלוליות עמוקות. ולבסוף .. הם החליטו שהחופש בדיפ' האחורי הוא לא מוגזם ולא כדאי לפרק בגללו (בניגוד לנימרוד וחנן) אז שוב או שהם מחכים שזה יתפרק ואני אבוא לסדר .. או שבאמת זה בסדר (?) אי אפשר לדעת. ודבר אחרון - חנן אם תוכל לצלם את המד סיבובי מנוע האלקטרוני שלך ואולי לתת רשימת חלקים אני אשמח לבנות אחד כזה. (אולי כמה אם תהיה דרישה מצד הקהל ...) לסיכום - חוצמי זה שלא ידעתי שניגמרו לי הרפידות בלם את הכל הייתי יכול לעשות בבית. תודה
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 01 במרץ 2001 ב 15:01

גיא לרפידות בלם יש סימן עליהם

גיא לרפידות בלם יש סימן עליהם אם הם מתכלים מתחתיו צריך להחליף. בקשר ללוקר תמיד צריך לסגור עם מומנט נכון. אם אין לך מפתח מומנט קנה. אני ראיתי אחד כזה ב 45 שקל!!! אצל שזר אז נכון שהוא לא נוח ומדויק כמו זה שעלה לי 200 שח אבל הוא עדין שמיש אם אתה מעונין אני כנראה יוצא לטיולון בכרמל יום שבת ואשמח אם תצתרף מספר הטלפון שלי 8201139

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 15:31

גיא שלום! את ההגדרה ''''חופש

גיא שלום! את ההגדרה ''''חופש מוגזם'''' אתה נתת, ועל פי זה, קודם כל כתבתי לך להשוות מול סמוראי אחר, ורק אחר כך לפרק ולראות מהיכן מקור החופש. ג''יפולוג, ג''יפולוג אבל לאבחן חופשים בטלפון אני עוד לא יודע :-) לגבי מד הסל''''ד אין טעם לכתוב מה הרכיבים מכיון שללא הPCB אתה לא תדע איך לחבר אותם. לכן, מי מכם שירצה, יקח את המכשיר, שבאדיבות השכנים החביבים שלי הוא כרגע מנותץ, יקנה את הרכיבים ויעתיק את הסכימה החשמלית שעל הPCB לשמחת הכלל. ביי חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 15:49

חנן ומוני. חנן - הסמוראי הי

חנן ומוני. חנן - הסמוראי היחיד שיש לי להשואה זה של חגי ואני לא כל כך בטוח מי מהם הטוב .... (חגי אל תיעלב) ונימרוד ראה ומישש את החופש שלי במו ידיו לפני שצילצל אליך אז ... לגבי האינסטרומנט .. יש לך מישהו שמגיע לחדרה ? או ת''''א ? נידאג שיעבור אלי משם זה יותר קל כי אני כידוע בצפון ולא מגיע כל כך למרכז. מצד שני אני אשמח להעתיק ולייצר ... אולי נימכור ברווח מופקע :)) ומוני - ביום שבת יש תיכנון מורכב מאין כמוהו אבל אתה מוזמן בהחלט להצטרף אליו. יש את חגי שיש לו אירוע בצהריים ויש את אורן שכנ''''ל יש לו אירוע (אחר) ויש אותי שאני לוקח את ההורים שלי לסיבוב התרשמות באוטו (כבר אמרתי שאבא שלי התחיל להתעניין) וכולנו מפאת קוצר הזמן והסיבוך החלטנו לא לוותר על קצת אבק ולכן משהו קצר וקרוב בכרמל יהיה ממש ממש במקום. אז אם אתה מעוניין אני אצור איתך קשר בסביבות מחר אחרי הצהרים. גיא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 15:51

זרח מפרחוני .. איך נראה הסימן

זרח מפרחוני .. איך נראה הסימן על הסנדלים שהם גמורים ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 01 במרץ 2001 ב 16:01

גיא בסדר. אני מקווה שאוכל להצת

גיא בסדר. אני מקווה שאוכל להצתרף. הילדה מקבלת חיסון יום שישי !!! בנוגע לסימן. זה משתנה אבל לפעמים זה פס צבע לפעמים ניטים שרק עושים רעש לסמן לך שהרפידות גמורות ולפעמים אתה פשוט מודד והיצרן אומר לך מה העובי המנמלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 17:44

בהצלחה עם החיסון. לא היו ניטים

בהצלחה עם החיסון. לא היו ניטים או סימני צבע אבל אולי בגלל שזה נהיה שחור עם השמן שנזל מהמשאבת בלם המפוצצת אבל הם היו פחות מחצי עובי מהרפידות החדשות. תרים לי טלפון 054-436069 כשתדע. אני מניח שלא נצא מוקדם מידי בטח בסביבות 8 9 למקסימום עד הצהריים (לפחות אורן וחגי) אולי אנחנו נמשיך עוד ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. Apolo 01 במרץ 2001 ב 18:11

גיא - נראה לי שמסקנת המוסך לגב

גיא - נראה לי שמסקנת המוסך לגבי הדיפרנציאל נכונה. אני פתחתי דיפרנציאל אחורי שבבדיקה נראה היה שהוא מרעיש מאד, ולא ראינו עדות ''''מרעישה'''' לתקלה בו. אני עדיין מחכה לחלפים ומקווה שלא אגלה שכל הכסף שאוציא יהיה לחינם. כך שלא צריך למהר מדי עם עניו הדיפרנציאל. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 01 במרץ 2001 ב 20:05

ובכן אפולו אני אמתין לתוצאות ה

ובכן אפולו אני אמתין לתוצאות ההרכבה שלך בכליון עיניים רק תעדכן אותי בבקשה מה ניגמר, טוב ? תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. CJBIG 02 במרץ 2001 ב 20:42

לגבי הרפידות - ברוב המקרים ( כ

לגבי הרפידות - ברוב המקרים ( כמעט כולם אפילו ( הברקסים האחוריים ( סנדלים 9 עוברים שיפוץ דהינו מילוי והתאמה , אני לא זוכר שראיתי אי פעם סימן צבע בחידושים אלו. בעיניין הניט אם כבר מגיעים לניט אזי גמרתה על הדרם ויש צורך בחריטה ( במידה ויש אפשרות )

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול