פורומים

- שטח 4x4

מה צריך למחשב ניווט?

08 ביוני 2009 ב 12:01 13 תגובות 4088 צפיות elads
שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בשביל להפוך את הלפטופ למחשב ניווט? ואם יש אפשרות לחבר מקלט/משדר GPS של הסלולרי למחשב? בתודה מראש אלעד
הוספת תגובה
  • 1. profile image עדי וייזל 08 ביוני 2009 ב 14:26

elads כתב/ה:
    "שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בשביל להפוך את הלפטופ למחשב ניווט? ואם יש אפשרות לחבר מקלט/משדר GPS של הסלולרי למחשב? בתודה מראש אלעד"
    ניתן להפוך כל מחשב נייד למחשב ניווט בצורה מאוד קלה.
    ראשית המצרכים.
    מחשב נייד, תוכנת ניווט (עמוד ענן, נויגייד וכד'), מקלט GPS, דונגל של בלוטוס(בהנחה ובלפטופ ין כזה מובנה) - והרי לך מחשב ניווט.
    לגבי חיבור של מקלט של פלאפון לדעתי לא יעבוד עדיף לרכוש מקלט ב250-3000 שח שיעשה ת העבודה טוב יותר ומדוייק יותר מכזה שיש בטלפונים ניידים.
    עדי וייזל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image עדי וייזל 08 ביוני 2009 ב 14:29

עדי וייזל כתב/ה:
    "[b]elads כתב/ה: [/b]שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בשביל להפוך את הלפטופ למחשב ניווט? ואם יש אפשרות לחבר מקלט/משדר GPS של הסלולרי למחשב? בתודה מראש אלעדניתן להפוך כל מחשב נייד למחשב ניווט בצורה מאוד קלה.
    ראשית המצרכים.
    מחשב נייד, תוכנת ניווט (עמוד ענן, נויגייד וכד'), מקלט GPS, דונגל של בלוטוס(בהנחה ובלפטופ ין כזה מובנה) - והרי לך מחשב ניווט.
    לגבי חיבור של מקלט של פלאפון לדעתי לא יעבוד עדיף לרכוש מקלט ב250-3000 שח שיעשה ת העבודה טוב יותר ומדוייק יותר מכזה שיש בטלפונים ניידים.
    עדי וייזל"
    250-300 שח כמובן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יובל48 08 ביוני 2009 ב 15:59

מה צריך למחשב ניווט?

עמוד ענן לא פועלת על מחשב נייד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image עדי וייזל 08 ביוני 2009 ב 20:22

יובל48 כתב/ה:
    "עמוד ענן לא פועלת על מחשב נייד."
    אם ככה אז אני ממליץ על נויגייד - אני משתמש בתוכנה כזו והיא בהחלט נוחה וידידותית למשתמש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image Yehuda 09 ביוני 2009 ב 19:25

בנוסף צריך גם:  -  זרוע מגש על מנת שהנייד לא יפול בזמן הנסיעה. ממליץ על זרוע של RAM - מטען לנייד לרכב 12V - ממליץ על GPS עם מחבר USB , לא צריך טעינת סוללה (אני באופן אישי תמיד שוכח לטעון) ואם מגנט בתחתית, כך ניתן לחבר לגג וישנה קליטה מעולה. 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image עדי וייזל 10 ביוני 2009 ב 10:58

מה צריך למחשב ניווט?

אני עובד עם מקלט בלוטוס כמובן שעדיף USB שנטען תוך כדי אבל אם אני זוכר נכון הוא יותר יקר.

בכל מקרה תחליט לקנות מה שתחליט ונסייע לך במידת האפשר להפעיל את התוכנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. elads 11 ביוני 2009 ב 09:04

האם יש נויגייד עם מפות עדכניות יותר מ200

האם יש נויגייד עם מפות עדכניות יותר מ2002?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image עדי וייזל 11 ביוני 2009 ב 11:00

elads כתב/ה:
    "האם יש נויגייד עם מפות עדכניות יותר מ2002?"
    גרסה נויגייד 2 היא משנת 2003 אחכ יצא גרסה 3.03 שנת 2005 ולמיטב ידיעתי יצאה עכשיו גרסה שנת 2008

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image ARIKS2005 22 ביולי 2009 ב 17:53

מה צריך למחשב ניווט?

יש לי מחשב נייד  (עתיק) ותוכנת נויגיד בPC האם מספיק מקלט GPSכדי לצאת איתו לשטח?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image עופר אדר 23 ביולי 2009 ב 08:04

מה צריך למחשב ניווט?

עקרונית כן, אבל תצטרך - כמו שכבר נכתב כאן - גם התקן לקיבוע המחשב לרכב ואפשרות טעינה משקע המצית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image ARIKS2005 23 ביולי 2009 ב 12:28

עופר אדר כתב/ה:
    "עקרונית כן, אבל תצטרך - כמו שכבר נכתב כאן - גם התקן לקיבוע המחשב לרכב ואפשרות טעינה משקע המצית"
    איפה אפשר להשיג מתקן לקיבוע?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image גימל4 01 באוגוסט 2009 ב 18:39

אם אתה מחפש תוכנת ניווט שטח למחשב נייד כולל מפות טופוגרפיות, מפות אורטופוטו, תלת מימד ועוד יש לי מספר תוכנות שיתאימו לך. פרטים באתר שלי (בחתימה). ביקורת של משתמשים בפורום  http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=4&item=939803

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. ayharel 29 באוגוסט 2009 ב 12:42

מה צריך למחשב ניווט?

שלום ,
    יש לי מחשב נייד עם naviguide
    יש לי אנטנת GPS עם BT
    האנטנה מתקשרת עם המחשב אך לא עם התוכנה , כיצד ניתן לתקן זאת על מנת שאוכל לנווט , להקליט וכו על המחשב הנייד

תודה , אסף.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול